Tijdens Bekerwedstrijd VVV-Venlo – MVV SCC-houders 50% korting op kaartje

Na de overwinning tegen FC Eindhoven kwam MVV als volgende tegenstander uit de koker.

Op woensdag 1 oktober werd bekend dat deze bekerwedstrijd  wordt gespeeld op dinsdag 28 oktober om 20:00 uur in ons eigen Seacon Stadion – De Koel -.

Vanzelfsprekend maakt onze club extra kosten voor deze wedstrijd. Denk daarbij aan organisatiekosten, wedstrijdkosten en natuurlijk de beveiliging. Het is daarom deze keer helaas niet mogelijk om SeizoenClubCard-houders gratis toegang te verlenen.

VVV-Venlo heeft echter wel besloten om de trouwe supporters tegemoet te komen met een stevige korting op de entreeprijzen. Zo betalen de bezitters van een SeizoenClubCard maar 50% van de normale ticketprijs. Zij krijgen daarvoor een los ticket voor hun eigen vaste tribuneplaats.

Deze kaarten zijn vanaf maandag 13 oktober te verkrijgen bij het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -. Dit is geopend op werkdagen van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur.

Het is ook mogelijk om op de wedstrijddag zelf een kaartje te kopen, maar hou rekening met mogelijke wachttijden in verband met de drukte. Het ‘veiligste’ is dus om het kaartje van te voren op te halen.

Natuurlijk zijn er ook losse tickets te koop voor de mensen die niet in het bezit zijn van een SeizoenClubCard. Voor deze losse tickets geldt de normale entreeprijs. Deze zijn ook vanaf maandag 13 oktober te koop in het FanCentre en vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Voor deze wedstrijd geldt een ClubCard-verplichting. Losse tickets kunnen dus alleen aangeschaft worden indien u in het bezit bent van een ClubCard. Deze wordt gratis voor u aangemaakt in ons FanCentre, maar dit kost wel tijd. Kom dus ruim op tijd, of koop uw kaartje doordeweeks.

Graag tot ziens op dinsdag 28 oktober in Seacon Stadion – De Koel -!

Bron: VVV-Venlo

7 Responses

 1. Ben

  Een slimmere zet zou zijn geweest ons het recht te geven max 2 kaartjes te kunnen kopen voor de halve prijs. Lekker vol stadion, de penningmeester blij met wat extra inkomsten, dus win win situatie en daar iedereen blij mee mogen zijn. FORZA VVV!

  1. Hoezo Binky? Ik snap je redenatie niet echt? Het is eigenlijk best wel normaal dat je een kaart moet kopen voor een bekerwedstrijd. Dit is bij elke club zo. Je betaald vooraf voor de competitiewedstrijden als je een SCC hebt. Die play offs en beker wedstrijden zijn vaak een extraatje. Kan me nog goed herinneren dat je ook voor Play offs gewoon moest betalen.

 2. Pingback : Tijdens Bekerwedstrijd VVV-Venlo – MVV SCC-houders 50% korting op kaartje - VVV Venlo

 3. Louis van Gaal

  Ongelofelijk dat je geld gaat vragen voor een bekerwedstrijd als je gedurende het hele seizoen nog niet in de buurt komt van je gestelde doesltelling : De VVV fans terugwinnen met aantrekkelijk en herkenbaar voetbal. Dit lukt al jaren niet en de koel is daardoor (terecht) met de week leger. Ik vrees dat er nog geen 1000 mensen bereid zijn geld te betalen voor deze wedstrijd. Jammer VVV, weer een gemiste kans om de de trouwe fans terug te winnen…

  1. Godfried van Bouillon

   Waarschijnlijk denk je dat je interessant overkomt wanneer je jezelf Louis van Gaal noemt en een dito foto plaatst. Maar als je dergelijke uitspraken doet, denken mensen alleen maar dat je niet goed wijs bent!

   Mensen met een seizoenskaart hebben deze voor de competitiewedstrijden. Dat ze maar liefst 50% korting krijgen op de bekerwedstrijden is niet alleen heel erg schappelijk van VVV, maar ook nog eens onnodig. Dit zijn namelijk de extra’s waar VVV een voordeel mee kan doen.

   Als je een gratis wedstrijd wilt zien moet je op zondagochtend naar een van de amateurvelden gaan. Wel vóór 14.00 uur binnen zijn, anders moet je betalen om een eerste elftal te zien dat in de 5e klasse uitkomt!

 4. Meuske

  Dat vind ik dus ook wat godfried hier zegt want wat een onzin dat VVV zomaar de poorten open moet zetten bij een beker wedstrijd en dan ook nog zeggen dat na een paar wedstrijden de doelstelling niet is gehaald. Wat is de doelstelling? Volgens mij proberen een periode te halen en bij de eerste 6 te eindigen dus….. Forza VVV

Leave a Reply