Tilburgs falen houdt VVV op de been

Willem2

Het ziet ernaar uit dat VVV zich kan opmaken voor play-offs voor lijfsbehoud. De Venlonaren verloren dit weekend kansloos van NEC (1-4) maar zagen concurrent Willem II afgaan tegen Heracles (2-6).

Davids, Goossens (2x) en Vleminckx bezorgden NEC zaterdag in stadion De Koel een eenvoudige avond. In de laatste minuut maakte Ahmed Musa vanaf de strafschopstip de enige Venlose goal. Willem II begon later op de avond aan de wedstrijd tegen Heracles in de wetenschap dat het kon inlopen op VVV. Ondanks een vroege voorsprong en een rode kaart voor Heracles blameerden de Tilburgers zich in eigen huis.

Het chronische falen van Willem II maskeert de laatste weken de povere prestaties van VVV. Met nog vier wedstrijden te gaan is het verschil tussen beide ploegen nog steeds vijf punten. Met nog lastige uitwedstrijden tegen Feyenoord en FC Twente op het programma lijkt directe degradatie voor Willem II onafwendbaar. VVV krijgt in dat geval de mogelijkheid om zijn plek in de Eredivisie via play-offs veilig te stellen.

Bron: Omroepvenlo.nl

Leave a Reply