‘Tim Receveur aanwinst nummer vier voor VVV-Venlo’

Het heeft er alle schijn van dat Tim Receveur de laatste nieuwe aanwinst wordt van VVV-Venlo, dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen in de krant. De middenvelder wordt na Roel Janssen, Maarten de Fockert en Clint Leemans het vierde talent dat binnen wordt gehaald.

De middenvelder uit Amersfoort die de laatste tweeënhalf jaar uitkwam voor Almere City FC tekent naar alle waarschijnlijkheid een contract voor één seizoen met nog een optie voor één seizoen. De 24-jarige Receveur kwam in het verleden uit voor  AGOVV, Jong NAC en de jeugdopleiding van Ajax waarna hij de overstap maakte naar Almere City FC.

VVV-Venlo heeft de komst van Receveur nog niet officieel gemeld, hij zal naar alle waarschijnlijkheid vandaag gekeurd worden evenals Leemans die ook nog niet officieel gepresenteerd is.

Bron: Dagblad de Limburger

9 Responses

 1. Louis van Gaal

  Prima zaak. Begint er weer op te lijken. Lijkt me dat er hierdoor geen plaats meer is voor Nijholt en Sevinc. Ik kijk nog steeds uit naar de nieuwe linksback…

 2. pavisto67

  Ik heb geen idee op welk niveau ik deze speler moet inschatten, ken hem helemaal niet.
  Volgens VI heeft hij zeer weinig wedstrijden gespeeld dit seizoen, of dit vanwege blessures is geweest of dat hij een bankzitter was dat weet ik niet. Iemand enig idee?

 3. JasperVVV

  Wel typisch dat vvv overal aanvoerders weg haalt. Of dit is toeval of dit is misschien toch door het type speler dat een aanvoerder meestal is. Janssen, leemans, receveur (vorig jaar) allemaal aanvoerders bij hun vorige club.

 4. Goodie

  Leemans is in mijn ogen een talent die bij VVV nog echt veel kan groeien. Receveur is een gok. Heeft afgelopen seizoen nog geen 100 minuten gespeeld. Ik ken hem niet echt, maar wat ik van hem kan zien is dat hij een stofzuiger op het middenveld is.

Leave a Reply