Tim Receveur vertrekt naar de Graafschap

Tim Receveur zal volgens de Gelderlander naar de Graafschap vertrekken. Dit betekent zo goed als zeker het einde van een korte periode bij VVV. Hij had nog een optie in zijn contract maar deze is niet gelicht waardoor hij de club transfervrij zal verlaten, hij moet wel nog medisch gekeurd worden.

De 24-jarige Receveur kwam afgelopen zomer transfervrij over van Almere City. Hij moest concurreren met Clint Leemans voor een plek op het middenveld. Zoals iedereen weet heeft Receveur de concurrentiestrijd verloren en speelde hij hierdoor maar een beperkt aantal wedstrijden voor de Venlonaren.

Venlonaren wenst Receveur in ieder geval veel succes bij de superboeren volgend seizoen.

14 Responses

 1. RuiverCity

  Heel erg zonde dat hij in de Juup zo weinig gespeeld heeft. Kreeg weinig vertrouwen van Steijn. Of hij de eredivisie aan zou kunnen betwijfel ik.

  Steijn riep donderdag dat spoedig de eerste speler gepresenteerd zou worden…….

 2. Goodie

  Ik snap niet zo goed wat iedereen toch in die Bryan Smeets ziet. Overschatte voetballer imo.

  Ik ben wel benieuwd voor om welke posititie het gaat bij de speler die spoedig gepresenteerd wordt. Hopelijk is het een echte aanwinst en geeft VVV hiermee een statement mee af.

  Iemand die iets weet over het aantal verkochte SCC op dit moment?

  1. robvvv

   Ik heb de beschikbare plaatsen geteld : op dit moment 3412 ( en dat is inclusief VW1 en 2 net onder het uitvak). Gebaseerd op 8000 plaatsen zouden er nu dus 4588 SCC moeten zijn verkocht, maar het aantal voor het uitvak (lijkt mij) moet er nog vanaf)

   1. Goodie

    Heb je gelijk in, alleen zitten er wat haken en ogen aan bij zo’n berekening:
    – Tegen MVV was het uitverkocht (8000) maar waren VW1 en 2 gesloten. Dus de capaciteit zal boven de 8000 moeten liggen.
    – Uitvak moet er nog af zoals je zegt.
    – N8 t/m 2 zijn niet beschikbaar.

  2. lucien1978

   Idd die Bryan Smeets breek je geen potten mee. Die had nu al op de bank gezeten bij VVV. Zwaar overschat. Dirk Marcellis zou de ideale versterking zijn. Jaren ervaring, komt uit de regio en kan centraal en op back spelen.

   1. RuiverCity

    Bryan Smeets kan naar Ipswich. Die zijn de Nederlandse markt goed aan het verkennen.
    Marcellis …..pfft

 3. Ben

  Ik kan me zijn beslissing te vertrekken goed voorstellen. Als je in de Jupiler geen kans krijgt, ook niet aan het einde van de competitie, dan krijg je die in de Eredivisie zeker niet. Ik blijf zitten met de vraag waarom je iemand haalt en dan geen enkele kans geeft. Alleen maar geldverspilling. Dan nog te bedenken dat we een te kleine selectie hadden. Wij moeten verder, FORZA VVV!

 4. De Realist

  Inderdaad jammer dat Tim nooit een kans heeft gekregen. Het lijkt me een prima speler met inzet, maar ook met techniek. Hij lijkt op het oog de ideale prof. Het is inderdaad de vraag of hij de Eredivisie aan kan, maar dat geldt voor meer VVV spelers. De Graafschap is een hele mooie club voor Tim en ik verwacht dat de Superboeren volgend seizoen weer bovenin meedoen. Hoewel het blijkbaar nog niet helemaal definitief is, wens ik Tim heel veel succes bij De Graafschap !

 5. kiekoputspelke

  Tim Receveur heeft helaas weinig gespeeld, want ik vind hem in potentie een goede voetballer. Maar goed: het team stond en heeft vanaf het begin van de competitie weinig mutaties gekend. Steijn heeft natuurlijk ook geen reden gehad om de basis elf te gaan wijzigen…. Soms wachtte hij wat lang met wisselen of wisselde hij zelfs niet waar het in mijn optiek wel degelijk had gekund. Daar had Tim Receveur wat meer ingezet mogen worden. Maar nogmaals: de winnende coach heeft altijd gelijk !

  Ik snap Tim Receveur in ieder geval en geef hem groot gelijk dat hij niet langer wacht op VVV. Deze kans biedt hem weer zekerheid en daar zou ik ook voor kiezen als ik zijn (voetbal)schoenen zou staan.

  Ti, bedankt dat je dit seizoen een positieve bijdrage hebt geleverd aan ons kampioenschap en je gaat voor altijd de geschiedenisboeken in. Daarmee ben je een echte Venlonaar….

Leave a Reply