VVV-Venlo

Tino Susic tot medio 2020 bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de optie in het contract van Tino Susic gelicht, waardoor de Bosnier nu tot medio 2020 vastligt in Venlo. Dat meldt de club op haar website:

Verder is de optie in het contract met Tino Sušić gelicht. De 27-jarige Bosniër staat dus ook komend seizoen onder contract bij VVV. Manager voetbal Stan Valckx: “Er is de afgelopen tijd al veel belangstelling van andere clubs geweest voor Tino. We zijn dus blij dat hij ook komend seizoen bij ons onder contract staat.”

Later meer.

11 Responses

 1. pierre

  VVV mag blij zijn dat er een optiejaar op Susic zat. Ik ben ervan overtuigd dat hij ander vrijwel zeker vertrokken was.
  Een wedstrijd slecht spelen en gelijk uit de basis. Grot voetbalt al wedstrijden als een drol ( raakt geen bal en verliest bijna elk fysiek duel) mag blijven staan. Je creatieve middenvelder wissel je niet na een slechte wedstrijd.
  Ik snap best dat Samuelsen vertrekt. Steijn maar roepen dat hij waardige vervangers op de bank heeft zitten, maar Samuelsen, Borghman en van Bruggen krijgen schijn van kans .
  Sterker nog Steijn gooit nog liever het hele elftal om zodat hij geen beroep hoeft te doen op deze spelers.
  We hebben afgelopen weekend het resultaat gezien. Post die de hele wedstrijd alleen maar bezig is om de fouten van Dekker te corrigeren, geen grip op het middenveld hebben en een machteloze voorhoede waar Mlapa geen enkele fatsoenlijke voorzet heeft gehad.
  Het voetbal is niet om aan te zien. Slechte passes, balbezit minimaal en te weinig over mijn lijk mentaliteit.
  Het dan nog gek vinden dat er maar 6000 toeschouwers naar dit soort voetbal komt kijken.

  Ik zal in de ogen van de fanatieke supporter wel een “zanniker”zijn, maar het wordt wel tijd dat ook hun ogen open gaan. Er wordt betonvoetbal gespeeld zoals in de periode Lokhof.
  Gokken op een of twee kansen en dan proberen de zaak achterin dicht te metselen. Dat Post na afloop van Willen2 erkent dat de wedstrijd niet om aan te zien was, maar ook aangaf dat dit hem geen bal interesserde zegt als genoeg.
  Als men zo door gaat, dan komt het doemscenario nacompetitie wel heel erg dicht bij.

  1. De Koel

   Van Bruggen en Borgmann hebben meerdere kansen gehad, maar niet goed genoeg gepresteerd. Dus begrijpelijk dat Steijn voor een andere oplossing gekozen heeft tegen AZ.
   Samuelsen had wel wat meer kansen verdiend. Maar helaas eindigt het op dezelfde manier als met Nwakali. Zal wel te maken hebben met het te weinig meeverdedigen.

   Verder eens met het feit dat het voetbal onvoorstelbaar slecht is. Steijn is duidelijk geen trainer die een ploeg beter laat voetballen.

  2. Niets aan toe te voegen. Het is niet om aan te zien wat er zich op het veld afspeeld. Normaal gesproken wil je graag naar het stadion als je als VVV in de top 10 staat. Maar nu kost het mij veel
   moeite om naar dat geschravel te gaan kijken.

 2. Grad

  Pierre ik ben het grotendeels met je eens, maar je moet onderhand ook weten, dat Steijn een eigenwijze en eigengereide trainer is.
  In goed Nederlands betekent dit;
  – Durft en heeft de moed om z’n eigen weg te gaan.
  – Durf te vertrouwen op eigen waarnemingen.
  – Laat zich vooral niet teveel leiden door wat anderen vinden.

 3. OooLGooO

  Dat er kritiek is op het spel begrijk ik ook wel. Steijn moet het echter doen met de minimale middelen die hij heeft. Op basis daarvan zijn de prestaties prima! Het spel niet, maar wat wil je dan? Attractief voetbal spelen, 90% van de wedstrijden verliezen en op plek 17 of 18 staan?
  Steijn kan met deze selectie niet beter presteren. Ligt niet aan hem, maar aan het materiaal wat hij heeft.

  Natuurlijk ziet Steijn en VVV de beperkingen, die zijn ook niet achterlijk. Daarom moet VVV groeien, zodat er meer budget is om kwalitatief betere spelers aan te trekken waardoor je wel attractief voetbal kunt spelen en ook nog eens winnen. Maar dat is een jaren plan wat niet 1, 2, 3 gerealiseerd is.

  Eigenlijk heb je maar een kwalitatief matige selectie met een enkeling die er boven uit springt. Maar met kunst- aen vliegwerk toch 8e staat!

  Voor mij zou komend seizoen ook, op 4-5 spelers na, de selectie mogen vertrekken en allemaal betere spelers terug komen, maar wie betaald dat??

 4. mats

  Klinkt allemaal aardig.
  Maar dan speel je dus om je te handhaven en langzaam door te kunnen groeien. Dat houdt ook in doorselecteren…
  Nou als VVV zich handhaaft en volgend jaar spelen we weer met Opoku, Seuntjens, Promes, Grot etc en óok Susic (die ik toch matig vindt), dan krijg je dus wèl jaar na jaar dezelfde partij meuk voetbal..

  Als je mij dan vraagt speel je liever aanvallend en aantrekkelijk voetbal maar vlieg je er weer uit met 20 punten dan heb ik de neiging ‘ja prima doe maar’ te antwoorden…
  Maar goed, de vraag hóeft niet gesteld te worden he? 🙂

  1. OooLGooO

   Idd, doorselecteren. Dat wilde ik ook aangeven met 4/5 bij de selectie laten, de rest laten gaan en betere spelers er voor terug halen —> doorselecteren. Volgens mij is dat moment ook aangebroken na dit seizoen. Alleen Post, Roseler, Ooijen, v bruggen, Linthorst en Susic hebben een meerjarig contract.
   En ja fortuna en emmen spelen zeker leuker voetbal, een ding wat ik bij VvV graag ook zou willen zien. Maar deze selectie lijkt het niet te kunnen.

 5. mats

  En trouwens, Fortuna S is vaak bar slecht en moet toch ook maar roeien met de riemen die ze hebben…maar er zitten ook erg aantrekkelijke wedstrijden tussen én staan toch ook niet laatste….. plus daar komen ruim 8000 man op af….

  Ps; nee ik ga dus niet ‘lekker bij Fortuna op de tribune zitten’ dus dat antwoord hebben we vast maar gehad.

 6. mats

  Maar ik ben wèl gecharmeerd van het voetbal van clubs als Fortuna Emmen en De Graafschap. Passie, strijd…. soms waardeloos, soms hoogtepunten…. ups and downs… VVV is helaas wat grijs

 7. Koelie

  Liever grijze middenmoter in de eredivisie dan weer tien jaar in de eerste divisie. Dan kan de club tenminste verder bouwen naar professioneel organisatorisch niveau die hoort bij middenmoot in het gehele betaalde voetbal.

 8. roermond

  Ben benieuwd of Stan zich aan zijn belofte houdt: ” er komen alleen spelers bij, als er van deze selectie spelers vertrekken “. Nou Stan, wie wordt er de laatste 12 wedstrijden de opvolger van Samuelson? Er lopen nog genoeg transfervrije en clubloze voetballers rond.

Leave a Reply