Tissoudali vertrekt naar De Graafschap

Zojuist heeft VVV-Venlo bekend gemaakt dat Tarik Tissoudali per direct vertrokken is bij VVV. De aanvaller werd voor een seizoen gehuurd van de Franse ploeg Le Havre. Door gebrek aan speeltijd heeft de Franse ploeg Tarik teruggehaald en direct weer verhuurd aan De Graafschap.

Tissoudali begon goed bij VVV en liet zich direct in de oefenwedstrijden gelden met veel doelpunten en assists. Maar deze lijn kon de aanvaller helaas nooit doorzetten in de competitie. Zijn optredens waren vaak mager en hierdoor werd al snel duidelijk dat Torino Hunte zijn plekje op de vleugel zou overnemen. Tarik speelde 14 officiele wedstrijden voor de Venlonaren en wist daarin 1 keer te scoren.

Tissoudali is alweer de vijfde speler die deze winter is vertrokken bij VVV-Venlo. Eerder werd bekend dat Antonis (Melbourne Victory), Etienne Amenyido (BVB), Kelechi Nwakali (MVV) en Mink Peeters (Almere City FC) door gebrek aan speeltijd vertrokken. Er blijft dus vrij weinig over van alle aanwinsten die deze zomer werden gepresenteerd. We zijn benieuwd of VVV het aandurft met een zeer kleine selectie het seizoen af te maken of dat er wellicht toch nog een verrassende aanwinst komt.

De transfermarkt is niet lang meer open. De tijd zal het ons dus leren.

25 Responses

 1. De Koel

  Heeft zich helaas niet genoeg kunnen onderscheiden bij VVV. Het akkefietje met Steijn zal ook wel meegespeeld hebben. Succes bij De Graafschap. Ben wel benieuwd of VVV nog een speler gaat aantrekken. 5 Spelers vertrokken, slechts eentje erbij gekomen. Per saldo 4 spelers minder. Al vind ik Castelen een speler van een andere categorie als de vertrokken spelers.

 2. Meuske

  Ja verdomme woar geit dit nog euver?? Alles leuk en aardig maar dit gaat punten kosten!!! Dit kun je nooit meer opvangen met de huidige selectie met schorsingen en blessures op komst. Nog 2 dagen de tijd voor het einde van de transfermarkt. Geld uitgegeven voor huursspelers en nooit gebruik van gemaakt dus letterlijk in de maas geflikkert! Slimmeriken daar boven op de berg. NOT!!!

  1. Godfried

   doe eens rustig. 1. er zijn alleen spelers vertrokken die nooit speelde 2. we hebben 5 buitenspelers in de selectie. man zat! 3. wie zegt dat vvv betaalt heeft voor deze huurspelers? dus hoezo geld in de Maas gegooid?

   1. Jungske

    Daarbij zijn nu Post en Opoku nu ook terug van blessures. Vele spelers kunnen op verschillende posities uit de voeten, dus de selectie is breed genoeg.

  2. expat

   Plaats op de ranglijst recent nog bekeken? We hebben de slimste slimmeriken op de berg.

   Maar stel je voor:
   – Je zit bij een topclub
   – Je komt niet aan spelen toe
   – Je wordt verhuurd aan VVV (even opzoeken op Wiki waar Venlo ligt)
   – Je komt alsnog niet aan spelen toe

   Tja. Dat werkt niet. En gelukkig hebben wij geen clausules a la NAC schijnt te hebben dat wij huurspelers per se in het veld moeten zetten. Dat we zo makkelijk van spelers nu afkomen is een godsgeschenk. Vroeger haalde je dit soort types op basis van de grootte van de herkomstclub op voor minimaal een paar ton, kwam je er alsnog achter dat ze te licht waren of niet geschikt voor de positie/basis-elf, maar zat je er jaren aan vast. Onze selectie is dun, maar wel gemotiveerd. Dit soort huurspelers zijn nauwelijks te motiveren, die trainen/spelen dan nog liever met het tweede van hun eigen club mee.

  3. De Koel

   Wat een roeptoeter ben je toch Meuske. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Tot nu toe hebben we weinig blessures gehad en amper schorsingen. Daarnaast: de huurlingen die vertrokken zijn, bleken niet beter te zijn dan de eigen spelers. Thy en Van Bruggen hebben zich wel bewezen. Enige uitzondering vond ik Nwakali, die had ik graag vaker aan het werk gezien.
   Ik heb alle vertrouwen in Valckx en Steijn. Zou me niet verbazen als er nog een verrassing uit de hoge hoed komt.

  4. marcel

   je zal toch geld uit moeten geven voor een selectie. dus als die huurspelers gespeeld hadden en die anderen waren vertrokken had je ook geld de maas in geflikkerd? raar. de enige manier om dat geld te besparen wat jij als weggegooid benoemd is door spelers op de bank te hebben die niets kosten (lees amateurs dus).

   er is geen ene cent over de balk gegooid, deze spelers komen op huurconstructie, kosten geen transfersom, de constructie omtrent huursom kennen we ook niet. ze voldeden schijnbaar niet en kunnen ‘gratis’ teruggestuurd worden. dat was je met vastgelegde spelers dus niet gelukt. talentjes en een klein zekerheidje (tissoudali), voor de selectie aan te vullen. slim gedaan van VVV. de huurspelers die wel voldoen staan gewoon in de basis,

   blijf wel met een kleine kritische noot kijken naar het aantal spelers na de winterstop. vooralsnog heeft VVV diegenen die weg zijn ook niet veel gebruikt, echter schorsingen en blessures kunnen zomaar roet in het eten gooien. aan de andere kant: dekker, labylle, opoku, post, castelen, jansse en wellicht ook jakobsen…. er zit natuurlijk niet helemaal niets op de bank momenteel.

  1. Gerardus

   Ik denk wel dat iedereen gelijk heeft. De druk is niet meer zo hoog aangezien er nog “maar” 8 punten gehaald moeten worden voor 34 punten en hoeveel minuten hebben de vertrokken spelers nu echt gespeeld ? Alleen Tissoudalli in het begin nog wel eens en Nwakali maakte sporadisch minuten. Verder is het nu ook niet echt schokkend. In plaats van Tissoudali kan Castelen gezien worden als vervangen. In plaats van Amenyido kan Jakobsen gezien worden als vervanger. Voor Nwakali kan Opoku worden gezien als vervanger aangezien hij amper speelde voor de winter. Antonis en Peeters zijn niet eens aan bod gekomen in de eerste seizoenshelft dus zij zullen ook wel niet gemist worden. Dus al met al, het valt wel mee.

  1. De Koel

   Tot nu toe is VVV de ploeg in de Eredivisie met de minste overtredingen. Dat zegt wel iets over hoe gemakkelijk ze overeind blijven. Als ze dit vol kunnen houden zal het met schorsingen dus ook wel meevallen. Post en Seuntjens tot nu toe 4 gele kaarten, Leemans en Van Crooij allebei 3.

 3. Meuske

  VVV heeft ma dit seizoen een leegloop waar nu eigenlijk al op ingespeeld moet worden want anders krijgen we weer een vreemdelingenlegioen op het veld! Denk aan de spelers die allemaal zullen vertrekken of bij een eventuele trainers wissel wie Steijn met zich meeneemt? Post Opoku Vito Unnerstal Thy Leemans Promes Rösler van Bruggen Castelen Jakobsen zullen er waarschijnlijk niet meer zijn volgend seizoen??

 4. kenfen

  de selektie is breed genoeg momenteel. alleen als er nog iets komt die voor komend seizoen ingepast kan worden zou ik nog toehappen. Een schorsingsgolf zie ik niet gebeuren Blessures zijn er momenteel niet en 2 of 3 gevallen kunnen we makkelijk opvangen, we hebben m.i 18 /19 eredivisie waardige spelers dus dat komt wel goed. Voor volgend jaar hoop ik dat een aantal sterkhouders blijven maar ik ben bang dat Valckx flink aan de bak moet. Stein heeft alle tijd gekregen om te bouwen met prima resultaat als gevolg. Die tijd is er volgend jaar niet. Ik hoop dat er veel spelers blijven maar ik ben bang dat het momenteel succes niet onopgemerkt blijft. Zelfs voetbal inside was gisteren vol lof Derksen merkte op dat hij zich vergist had dat VVV degradatie kandidaat nr 1 was en Unnerstall werd bestempeld als een van de beste keepers uit de eredivisie is.

 5. Koelie

  Ik ruil met alle liefde deze 5 in voor een contractverlenging van Unnerstall. Wellicht is het ook gedaan om zo ruimte te creëren om te kijken of je eerder eredivisiewaardige versterkingen kunt halen voor volgend seizoen. Ipv van eind september nu begin mei. Verder bouwen is de volgende uitdaging.

  1. expat

   Dit zou hem zo maar kunnen zijn: besparen op salariskosten om Unnerstall en Thy te kunnen behouden. Het is een gok, maar wel een begrijpelijke mocht het zo zijn natuurlijk.

 6. ger

  Ik denk dat dat nog belangrijker is dan dit seizoen! Om al vast verder te kijken naar de toekomst van VVV! Wat hebben ze volgend jaar nog op het veld waar ze mee verder kunnen! Voor dit jaar zit het wel goed, heel goed zelfs! En wat toeschouwers betreft denk ik dat het niet beter gaat worden dan dit! De wedstrijden die uitverkocht zijn moet je je bij afvragen of ze voor VVV komen!

 7. VVV 4ever

  Nogmaals als VVV de mogelijkheid heeft om Gudmundsson te huren van PSV meteen doen, deze speler is gretig en kan voor veel gevaar stichten in de defensie van de tegenstanders…..

Leave a Reply