VVV-Venlo

“Tobias Pachonik gaat de nieuwe rechtsback van VVV-Venlo worden”

VVV-Venlo is slagvaardig op de transfermarkt. Dat is niet altijd zo geweest, maar dit keer is het er erg vroeg bij. Zo zou Tobias Pachonik aangetrokken worden voor de rechtsbackpositie. Dat meldt De Limburger op haar website.

Tobias Pachonik is een 24-jarige Duitse rechtsback die  het voorbije seizoen uitkwam voor Carpi in de Italiaanse Serie B. Hij speelde 33 wedstrijden in de competitie en eenmaal in de beker. Daarin was hij een keer trefzeker en wist hij twee doelpunten voor te bereiden.

De Limburger schrijft het volgende: “De voormalig Duits jeugdinternational speelde eerder voor 1. FC Nürnberg, Schalke’04 en Stuttgarter Kickers alvorens hij in 2017 naar Italië vertrok. Kort daarvoor was hij nog op stage geweest bij Willem II dat hem uiteindelijk geen contract aanbood.” Volgens de krant zou hij eerder deze week al gekeurd zijn.

VVV-Venlo was op zoek naar een nieuwe rechtsback, aangezien Moreno Rutten de club heeft verlaten. Eerder legde het Tristan Dekker langer vast en met deze mogelijke komst zou deze positie nu dubbel bezet zijn. De selectie wordt completer en completer.

16 Responses

 1. Godfried

  Langsam muss ich mein Deutsch auffrischen. Großartig, all diese östlichen Nachbarn. Ihre Mentalität ist normalerweise sehr gut. Hoffentlich haben sie auch Fußballqualitäten. Natürlich sollte es kein Selbstzweck sein, Deutsche unter Vertrag zu nehmen.

  Auf jeden Fall bin ich sehr gespannt und hoffe, dass der Verein, die Fans und auch die Spieler selbst eine tolle Saison haben werden

 2. RuiverCity

  Precies maar nu wordt het tijd om op jacht te gaan naar 3 flankspelers. VVV moet snelheid op de vleugels krijgen nu Joosten en Grot weg zijn. Liefst spelers die fysiek ook sterk zijn. Zal moeilijk worden maar aanvoer moet er komen.

 3. RuiverCity

  Uitwedstrijden zondag 20:00:
  Sparta 2, AZ 2, RKC 2, VVV 2, Utrecht 2, Emmen 2, Twente 2
  Ajax 1, PSV 1, Feyenoord 1, Heerenveen 1……is eerlijk verdeeld weer!

Leave a Reply