Toekomst Venlonaren.net

Allereerst onze excuses. Wij hebben de laatste tijd vrij weinig structureels op de site weten te melden en daarom ook minder tot geen ruimte gelaten voor jullie – de supporters – om onder de juiste topics te discussiëren. Dat vinden wij net zo vervelend als jullie en wij zullen dit in het kort even toelichten, zodat jullie weten waar het precies aan ligt.

Zoals al eerder aangegeven is het voor ons als beheerders steeds lastiger dit te combineren met ons werk en verantwoordelijkheden richting de club, waardoor het een lastige opgave blijft. Wat het voor ons het iets makkelijker zou maken, is het feit dat er meerdere schrijvers zich bij ons aansluiten. En daar staan wij nog steeds voor open.

Dit is de verklaring dat wij de laatste tijd eigenlijk maar sporadisch in plaats van structureel de site hebben bijgehouden. Wij gaan dit nu weer iets beter doen, maar wij hebben gewoon mensen te weinig om dit te correct te runnen op de manier dat wij willen. Daarom vragen wij jullie om mee te denken:

 • Wat lees je graag op Venlonaren.net?
 • Wat zou je graag willen zien dat er nu nog niet is?
 • Wil je graag meer weten over de hoogste jeugd?
 • Andere vragen/opmerkingen

Het zou ons enorm helpen als jullie hierover mee kunnen denken, om de toekomst van ons platform te waarborgen onder deze beheerders (of wellicht nieuwe beheerders)

Je kan hieronder reageren of een e-mail sturen naar info@venlonaren.net. Tevens kun je mij ook persoonlijk bereiken op 06-39172136 of marclambertsmedia@gmail.com

5 Responses

 1. chretien

  Hoi, goede morgen. Verwacht van mij “niets”. simpelweg, ik zou het niet kunnen, mis daarvoor de vaardigheid, maar ik zou het bijzonder
  jammer vinden als de site zou stoppen.

  Enkele opmerkingen:

  Eerder opperde ik al Ruivercity oor de wedstrijdverslagen, maar deze werd om welke reden dan ook steeds bekritiseerd. Ik vond zijn verslaggeving op zijn zachts gezegd interessant.

  Voorbeschouwing: Gezien jullie nauwe relatie met VVV is het misschien een idee om de tekst van de voorbeschouwing van VVV te “lenen” en simpelweg te kopiëren naar de site van de Venlonaren?

  Wedstrijdverslag: Idem dito.

  Dit zou jullie behoorlijk ontlasten. De lezers en geinteresseerden kunnen dan hun reacties en discussies kwijt.

  Wie weet komen er meerdere bruikbare voorstellen.

  Op naar vrijdag tegen Helmond Sport, FORZA VVV!

 2. Real VVV

  Het belangrijkste element van de site is voor mij het forum waar iedereen zijn mening kan uiten. Misschien kan Venlonaren zich beperken tot het openen van 1 forum per wedstrijd naast forums om bepaalde onderwerpen te bespreken (transfergeruchten/stadionaangelegenheden/contractnieuws/etc.)
  Als er vervolgens iemand tijd heeft om een wedstrijdverslag of voorbeschouwing of een nieuwtje te schrijven dan kan dat op het forum. Geen tijd, dan is er geen man overboord en kan de rest gewoon ouwehoeren over het onderwerp.

 3. supportertje

  Vooral eerst wil ik hier even kwijt dat ik Venlonaren.net enorm waardeer als site waarop wij allemaal onze mening kwijt kunnen. Tevens besef ik ook dat het veel tijd kost om de site te onderhouden. de ideeën hierboven aangegeven vind ik denk ik een goede suggestie, maar zou aangevuld moeten worden met eigen topics. Ook zou er naar moderatie stukjes geplaatst kunnen worden die mensen hierop kwijt willen. Zou ook meer duidelijk weergeven waarover mensen het zouden willen hebben. Dat het over VVV moet gaan en zijn supporters is duidelijk.

 4. Sornelt

  7 of 30 patients with BcaFad could be managed by BCS, and another 9 patients 30 clomid or letrozole However if that is not enough to get you to the 15- 20 range or the required dose turs out to be too expensive in the long run you might need aromasin exemestane or one of the AIs as arimidex anastrozole or even letrozole if you re a higher bodyfat person, or a drinker, or just an over expressor of the aromatize enzime

Leave a Reply