Uitzending gemist: toekomst VVV in Nedinscoplein

In het programma Nedinscoplein ging het gisteravond over de Toekomst van VVV en het Museum van Bommel van Dam. In dit programma spraken VVV voorzitter Hai Berden en oud-speler Jay Driessen over de huidige situatie en de toekomst van VVV. Tevens was verslaggever Funs Pollux aanwezig. De heren blikte vooruit over de toekomst van VVV en de huidige play-offs.

Bekijk hier uitzending gemist!

18 Responses

 1. RuiverCity

  Eindelijk eens kritische noten van de heren journalisten . Jay Driessen spreekt ook meerdere malen over kwaliteitsgebrek en is tenminste realist genoeg om te beseffen dat er bij VVV iets moet veranderen. Berden doet de kritiek af of dat het allemaal zo erg nog niet is en verwijst naar jaren terug toen we onderin de eerste divisie stonden. Je hoort hem dus eigenlijk zeggen dat er komend seizoen niet veel gaat veranderen…..pfft.

  1. Ievel Knievel

   Ach ik hoor Berden al jaren dezelfde dooddoeners uit kramen. Helaas wil hij dus ook geen plaats maken. Iedereen ziet dat de organisatie niet op orde is; niet professioneel. Dat heeft meer met poppetjes op bepaalde plaatsen te maken en minder met geld en dan ook nog eens met overtuiging bij die poppetjes. Ik heb het niet op met mensen die altijd geld als doorslaggevende factor aangeven. Natuurlijk heb je geld nodig, maar als je minder geld hebt (wat wel meevalt, want VVV heeft een van de grootste begrotingen in Juup en dus t.o.v. de concurrentie), dan komt het op creativiteit aan en stapjes extra zetten. We weten allemaal dat Berden himself zijn stempel drukt op de organisatie en zelf de poppetjes op de plekken neerzet. Daar zit hem het probleem en dat zit er al jaren. We vergeten ook wel eens dat het succes van Berden voor een groot deel te wijten is geweest aan toeval en dat komt eigenlijk nu pas naar voren, nu we ook wel pech hebben.

 2. sultana

  Na het zien van deze uitzending is mij dus 100% duidelijk bij wie het probleem ligt binnen VVV……….. Haike ga maar fijn op deze voet verder dan gaan we terug naar de jaren dat we onderaan in de eerste divisie speelden. Dat heb ik bewust meegemaakt maar dat verdient deze mooie club niet, dus Hai hou de eer aan jezelf en stap op en neem Dusseldorp en Reimerink mee aub! Word tijd voor mensen met verstand van zaken bij VVV en Jay Driessen hoort daar zeker bij.

 3. clubman

  Kritische noten? Waardeloos interview zonder enige diepgang. De heren interviewers weten nog nét dat een bal rond is maar daar hebben we het dan ook mee gehad.
  Of heb ik de vragen gemist over het (ontbrekende) scoutingapparaat, de toekomst van de trainer, het functioneren van de TD, de verwachtingen uit het Jeugdplan, de resultaten van de samenwerking met Helmond Sport, de toekomst van De Koel, eventuele andere locaties voor een nieuw stadion, de terugloop in sponsoren, de samenwerking met buitenlandse clubs waar nog niks uit gekomen is en waar ook niemand nog wat over hoort, het doorlopende te dure contract van ene Nwofor, de plannen met een zwaar geblesseerde Japanner die fors op de begroting drukt, de ontwikkelingen mbt het Duitse achterland waarover destijds gepocht werd. Ik noem maar wat zaken.

  Nee, in plaats daarvan constateren de heren kenners dat in de tijd van Jay de spelers zo leuk met elkaar omgingen en allemaal uit de buurt kwamen…zou het daaraan liggen misschien? Ik denk het ook Bouten…pfff kritische noten zegt ‘ie…

 4. RuiverCity

  Voor Omroep Venlo begrippen kritische vragen ja. Ik had ook liever andere vragen gehoord maar dat mag nu eenmaal niet van Berden. Voorbeelden te over van regionale journalisten die hierop werden aangesproken.

 5. clubman

  Tuurlijk mag dat van Berden en een échte journalist zou zich nooit laten beperken in hetgeen hij wel of niet mag vragen.
  Nee hier is het geval dat de beide heren interviewers geen bal van het spelletje begrijpen en gedurende het seizoen ook niet in De Koel te vinden zijn. Tja dan krijg je van die Sesamstraat vragen over vriendjes die graag met elkaar voetballen e.d.

  Dat er verder nooit kritische vragen gesteld worden vanuit bijvoorbeeld L1 of de Limburger, is dat de focus op Zuid-Limburg ligt en men voor de vorm ook wat koetjes en kalfjes over die club uit Noord-Limburg moet schrijven.

 6. RuiverCity

  Helaas is dat bij VVV toch echt niet toegestaan door regionale journalisten. Triest maar wel de waarheid.
  En dat L1 puur voor Zuid-Limburg actief is moge algemeen bekend zijn.

 7. clubman

  Onzin, op welke basis kan VVV dat bepalen?

  Kijk dat VVV-tv de diepgang van een vissekom heeft en geen kritische vragen stelt, dat is begrijpelijk. Het is een promotieprogramma voor VVV dat gesponsord wordt door VVV / Seacon en dus moet het positief blijven.

  Maar iedere zichzelf respecterende journalist en krant kan toch iedere vraag stellen die ze willen? Daar kan Berden of VVV niks aan bepalen. Het lijkt er alleen op dat dit soort journalisten uitgestorven zijn in het Venlose. Bang om hun gratis bitterballetje te moeten missen in de business-ruimte na de wedstrijd.

 8. clubman

  Onzin, op welke basis kan VVV dat bepalen?

  Kijk dat VVV-tv de diepgang van een vissekom heeft en geen kritische vragen stelt, dat is begrijpelijk. Het is een promotieprogramma voor VVV dat gesponsord wordt door VVV / Seacon en dus moet het positief blijven.

  Maar iedere zichzelf respecterende journalist en krant kan toch iedere vraag stellen die ze willen? Daar kan Berden of VVV niks aan bepalen. Het lijkt er alleen op dat dit soort journalisten uitgestorven zijn in het Venlose. Bang om hun gratis bitterballetje te moeten missen in de business-ruimte na de wedstrijd…

  1. Ievel Knievel

   @ RuiverCity

   Ben het met je eens; publiek geheim. Je hoorde Berden zelfs diep (vervelend) zuchten bij het Radio 1 interview, maar daar kan hij onmogelijk tegen de presentator uitvallen.

   Het probleem ligt niet alleen bij Berden, maar bij alle poppetjes die hij op verschillende plaatsen heeft neergezet.

   1. Koelie

    Dromen jullie maar verder in De Koel. Langzaam zullen we kapot gaan. Betere spelers gaan er niet komen, en al helemaal niet als je Berden de tent uitjaagt.

   2. Ievel Knievel

    We gaan wel kapot onder de bezielende leiding van ene Hay Berden…..Dat je het even weet. Morgen zal ik een uitgebreidere analyse typen/

Leave a Reply