Tom King op proef bij VVV-Venlo

Australiër Tom King is de komende dagen op proef bij VVV-Venlo. Dat meldt Dagblad de Limburger maandagochtend. De 22 jarige verdediger naast de Australische nationaliteit ook de Britse nationaliteit bezit, speelde in het verleden voor de jeugd van Liverpool. Daarna stond hij onder contract bij Stoke City, Bristol City en Melbourne City.

Tom King kwam ook uit voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Australië. Hij speelde in totaal 24 wedstrijden voor de O17, O19 en O20.

King heeft de komende dagen de tijd om de technische staf te overtuigen. Vanavond zal hij meespelen wanneer Jong VVV een oefenpartij speelt tegen Jong MVV. De wedstrijd begint om 18.00 uur in Stadion de Koel en is vrij te bezoeken voor iedereen.

Bron: Dagblad de Limburger

 

12 Responses

 1. kiekoputspelke

  Prima om af en toe een speler op proef te nemen om zo zelf te kunnen zien of het een potentiële versterking is voor VVV Venlo.

  Wat me wel verbaast zijn twee zaken:

  1. Maarten Boddaert heeft pas geleden twee maanden bij VVV Venlo mee getraind en een goede indruk achter gelaten maar “opeens” moest hij zonder contract vertrekken omdat er geen budget zou zijn…nu dan wel voor deze speler ?

  2. Ik verbaas me dat VVV blijft gokken op 1 echte nummer 9, want als Seuntjens niet scoort – en dat is dit seizoen helaas het geval in veel wedstrijden – dan kan Steijn niet wisselen en het laatste kwartier een andere nr. 9 in de punt gooien.
  Waarom dan niet een spits op proef nemen ?

 2. RuiverCity

  VVV heeft, net als vorig seizoen, behoefte aan een speler met een winnaarsmentaliteit. VVV heeft momenteel te veel ‘goede’ voetballers lopen. Als VVV op voorsprong komt begint het team ineens veel beter te voetballen. Maar als het ook maar even tegenzit (zie Helmond en Fortuna) dan is er niemand die opstaat en de ploeg over het dode punt heen helpt. Het wegsturen van Boddaert vind ik nog steeds een grote misser. Geen geweldige voetballer maar eentje die deze kwaliteit wel bezit.
  In de Juup heb je zulke spelers nodig. Waarom promoveerde GAE vorig seizoen? Niet omdat ze zulke goede voetballers hadden, maar spelers als een Kenny Teijsse. Echte winnaars die 200% geven en die je twee keer op de vierkante meter tegenkomt.

  1. Gerardus

   Ja want daarom verloor GAE eerst weet ik hoeveel wedstrijden achter elkaar. Pas na de nieuwe trainer is GAE gaan lopen en wonnen ze vgm de laatste 6 of 8 wedstrijden. Niet door een speler als Teijsse die daar vaker op de bank zit dan in de basis. VVV heeft met Post, Promes, Röseler toch ook spelers met een goede mentaliteit die niet opgeven ? Dan heb je ook nog een Vito en Opoku die gewoon strijdt leveren.

  2. Ik begrijp wat je wilt zeggen en ben het er ook mee eens maar om Kenny Teijse nu als voorbeeld te noemen gaat ook wel weer ver. Die bakt er echt totaal niks van en qua winnaarsmentaliteit zijn er denk wel andere spelers die daar beter in zijn.

 3. Ben

  Uiteraard blij te lezen dat VVV blijft rondkijken naar mogelijke versterkingen. Wel vreemd dat ook ik, als volkomen leek me helemaal kan aansluiten op bovenstaande kritieken. FORZA VVV! Alles heej is VVV!

 4. ger

  Eerlijk, ik ging toch alleen eens opzoek naar een speler die er weer zin in had om een doelpunt te maken.
  En om Seuntjes toch ook een te laten merken dat hij niet zo heilig is zoals hij genoemd wordt.

 5. Godfried

  Ik vroeg het onlangs hier ook al eens n.a.v. een wedstrijd van Jong VVV en nu dus weer. Wat is het geworden??

  Ik snap dat niet over elk duel een verslag wordt geschreven, maar als je toch een vooraankondiging maakt, verwacht ik op z’n minst ook de uitslag van die wedstrijd ergens terug te vinden.

  Dank

  1. Geen idee om eerlijk te zijn. We zijn niet echt met een vooraankondiging gekomen, we hebben gemeld dat die testspeler meedoet en dat hij meedoet aan die oefenwedstrijd. Wij concentreren ons op VVV 1 en VVV 2 is moeilijk te volgen, het is niet echt een vast team plus spelen ze geen competitie maar sporadisch oefenwedstrijden op tijden waar wij niet bij aanwezig kunnen zijn ivm werk.

   Daarom ook de oproep om hulp, dat mensen ons kunnen helpen. Wij zijn momenteel dun bezet waardoor het voor ons lastiger wordt om dagelijkse berichten online te zetten.

Leave a Reply