Ton Lokhoff nieuwe trainer VVV-Venlo

De Koel2Vlak voor de kerst heeft VVV-Venlo met Ton Lokhoff overeenstemming bereikt over de invulling van de functie van hoofdtrainer bij de Venlose eredivisionist. De Bredanaar Lokhoff, die Eerste Kerstdag zijn 52e verjaardag viert, tekent een contract dat hem voor de rest van het seizoen 2011|12 aan VVV-Venlo verbindt.

VVV-Venlo is blij met de komst van Lokhoff. Voorzitter Hai Berden: “We hadden onszelf ten doel gesteld na het vertrek van Glen De Boeck en de tijdelijke invulling door Wil Boessen, om vóór de kerst een nieuwe hoofdtrainer binnen te halen. Dat is ons gelukt. We zijn blij dat deze ervaren trainer er direct de eerste training in het nieuwe jaar kan staan en dat hij tijdens de komende weken en tijdens het trainingskamp in Turkije kennis kan maken met de spelersgroep, de technische staf en de andere mensen binnen de club. Het is voor de rust binnen en rondom de club goed dat we nu weer vooruit kunnen kijken. Samen met onze nieuwe trainer Ton Lokhoff zal VVV-Venlo vol goede moed het nieuwe jaar en de tweede seizoenshelft ingaan. Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in!”

Ook Ton Lokhoff is vol vertrouwen: “Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als hoofdtrainer. VVV-Venlo en ik waren er samen snel uit, beide partijen wilden graag. Ik heb VVV-Venlo in mijn tijd als speler en later als trainer altijd een fijne club gevonden en dat gevoel had ik ook nu weer tijdens de gesprekken. Ik kijk er naar uit om te beginnen aan deze uitdaging, al ga ik eerst even genieten van de feestdagen en mijn verjaardag vieren. Daarna lekker aan de slag!”

Bron: VVV-Venlo

Luister hier het radio fragment van de NOS met Ton Lokhoff.

Venlonaren.net wenst Ton Lokhoff veel succes bij VVV-Venlo.

Leave a Reply