Ton Lokhoff ziet trainerschap VVV-Venlo zitten

De Koel2BREDA – Ton Lokhoff ziet een baan als hoofdtrainer bij VVV-Venlo zitten. De voormalig NAC-coach en assistent van het Oostenrijkse Red-Bull Salzburg denkt dat hij het elftal weer aan de praat krijgt. “Dat heb ik ook bij Excelsior bewezen.”

De Bredanaar heeft nog geen contact gehad met de club uit Venlo en niets vernomen over mogelijke interesse. Toch staat hij zelf open voor de openstaande vacature.

“Ik ben inmiddels een half jaar terug uit Salzburg en ben vrij. Ik wil graag aan de slag. VVV is een mooie club en speelt in de Eredivisie. Ik heb ook altijd graag gespeeld in de Koel”, aldus Lokhoff.

De Venlose club meldt woensdag overleg te hebben met de technische commissie over een shortlist. In het geruchtencircuit doen ook de namen van Edward Sturing en Adrie Koster de ronde. “Daarin zullen we de namen bespreken. Ja, we hebben ook gehoord over Lokhoff, maar ik kan niets bevestigen”, zegt VVV-woordvoerder Lucas Bremmer.

 

De in Prinsenbeek woonachtige Lokhoff zegt rustig af te wachten op wat er gaat komen. Maar ideeën over VVV heeft hij wel. “Dat lijkt mij met mijn ervaring als trainer logisch. In Salzburg was ik werkzaam bij een topclub en met NAC en Excelsior heb ik Eredivisie-ervaring.”

Zijn periode bij die laatste club zou wel eens de doorslag kunnen geven. Met de club uit Rotterdam streed hij ook tegen degradatie. Lokhoff: “Dat is gelukt. Ik denk dat VVV veel beter kan met de kwaliteit die ze hebben. Er valt veel meer uit te halen.”

Bron: Breda Vandaag

Leave a Reply