Torino Hunte nieuwe vleugelaanvaller VVV-Venlo

Kort na het vertrek van Pim Balkestein is VVV-Venlo slagvaardig op de transfermarkt en haalt een snelle vleugelspeler. Aanvaller Torino Hunte wordt per direct toegevoegd aan de selectie.

De 24-jarige vleugelspeler was transfervrij en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen bij VVV-Venlo. Torino speelde de afgelopen 2 seizoenen bij FC Eindhoven en hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij SC Cambuur.

Torino Hunte is zeer blij met zijn overstap naar VVV-Venlo en kijkt uit naar het Venloos avontuur: “Ik ben blij dat de club en ik er snel uit zijn gekomen. Ik heb een kans gekregen bij Cambuur en daar ben ik ze dankvoor voor. Maar toen kwam VVV-Venlo op mijn pad en heb ik daar voor gekozen.”

Ook trainer Maurice Steijn is zeer tevreden over de nieuwe aanwinst: “Torino is een snelle balvaardige vleugelspeler die zowel aan de linker- als rechterkant uit de voeten kan en zelfs in de spits. Met hem hebben we de extra versterking voorin waar we op hoopten. Hij is fit en speelklaar dus hij kan meteen instromen.”

Wij heten Torino welkom bij VVV-Venlo en wensen hem veel succes bij onze mooie club.

10 Responses

 1. Ben

  Een primotiefilmpje zet je op het internet om te laten zien wat iemand zoal kan. Nu, ik heb het filmpje niet helemaal afgezien, maar ik geen enkele echt succesvolle actie gezien. Dus gauw weghalen zou ik zeggen.waarom werd bij EEV zijn contract niet verlengd? Ik hoop dat de VVV staf een goede keuze heeft gemaakt en wens de speler een succesvol verblijf bij ons VVV. FORZA VVV!

 2. Godfried

  Moet eerlijk bekennen dat ik hem niet ken. Maar in het verleden heeft uitgewezen dat dit juist positief kan zijn. (Schaken, Amrabat). Vraag me alleen af waarom hij weg moest bij Eindhoven en het valt me op dat hij vrij weinig heeft gescoord.

  Ik ben in ieder geval nieuwsgierig en hoop op twee flankflitsers dit jaar. Met een bal-vaste, scorende spits en een veel scorende man achter de spits moet het aanvallend wel snor zitten.

  Complimenten aan VVV met het snelle handelen!

 3. kiekoputspelke

  VVV heeft snel en adequaat gehandeld nadat bekend geworden is dat Pim Balkestein zijn transfer maakt. Ik ken deze speler niet, sterker nog…ik heb er zelfs nog nooit van gehoord !! Maar goed: VVV heeft nu twee snelle en behendige buitenspelers die bovendien zowel links als rechts uit de voeten kunnen. Deze jongens moeten de meeste wedstrijden ervoor kunnen zorgen dat de backs niet teveel mee op kunnen komen plus ze hebben een actie in huis…zowel binnendoor als buitenom. Daar zou Seuntjens en misschien ook Opoku en Nijholt van moeten kunnen prdduceren ?? Samen met Vito van Crooy mogen ze uitmaken wie aan de aftrap verschijnt.

  Ik laat me verrassen t.a.v. deze speler maar tot nog toe maken de aankopen een positieve indruk op mij.
  FORZA VVV

 4. Goodie

  2 goals in 42 wedstrijden is niet best voor een aanvaller. Ik laat me verrassen want volgens mij deed die het deze zomer niet slecht bij Cambuur. De aanval is nu weer breder, en elke positie is dubbel bezet. Maar aangezien er een aanvaller gehaald wordt terwijl er een CV vertrekt ga ik er van uit dat er nog een bedrag beschikbaar is voor een CV? Wederom prima en snel gehandeld van VVV, deze hele transferperiode eigenlijk al, klasse!!

  1. Tijden veranderen zeker en je moet roeien met de riemen die je hebt. Maar ik kan me nog goed herinneren voor de periode dat VVV in de Eredivisie speelde hadden we ook een vrij onbekende groep maar presteerde we goed. Kijk naar een Emmen, Eindhoven en Oss die presteerde vorig seizoen ook geweldig. Je moet een team vormen en naar mijn mening wordt er beter geselecteerd op kwaliteiten en personen. Ben zeer verrast en positief richting de toekomst maar zoals er overal al wordt geschreven en gezegd als VVV morgen verliest heb je er allemaal niks aan.

 5. mats

  Zo! Ik vind het filmpje best een goede indruk geven. Hij kan een bal vasthouden,…daar kun je lacherig over doen, maar dat lijkt me toch voorwaarde 1!! En dat is in het verleden wel eens anders geweest bij sommige spelers (Uchebo iemand???). Ook lijkt het dat hij goed aanspeelbaar is, een mannetje kan passeren, kan versnellen Ă©n overzicht heeft. Hij lijkt me niet egoĂŻstisch. Ik krijg wel zin om deze te zien spelen met Seuntjens en Opoku. Krijg er zin in!

Leave a Reply