VVV-Venlo

Torino Hunte traint mee met VVV-Venlo

Torino Hunte gaat meetrainen met VVV-Venlo. Dat meldt VVV-Venlo op haar website. De speler die na het afgelopen seizoen vertrok uit Venlo wilt zijn conditie op peil houden en de technische staf van de Venlonaren biedt hem daar de mogelijkheid toe. Hij zal zich aansluiten bij het trainingskamp van VVV in Horst.

De vleugelaanvaller kwam medio 2015 transfervrij over van FC Eindhoven en speelde dus drie seizoenen voor VVV-Venlo. In totaal kwam Torino Hunte tot 102 duels voor VVV-Venlo waarin hij 16 keer doeltrof en 12 assists wist af te leveren. Het vorige seizoen kwam hij tot 32 optredens in de Eredivisie en 1 optreden in de beker, daarin trof hij viermaal doel en gaf hij 3 assists. Vaak werd hem rendement verweten en hij heeft ook te weinig gescoord, maar hij streed wel altijd voor de ploeg en dat is ook wel eens anders geweest in de Koel.

Eerder werd bekend dat hij na het afgelopen seizoen VVV ging verlaten. Lees hier meer.

38 Responses

 1. chretien

  “Vaak werd hem rendement verweten en hij heeft ook te weinig gescoord.” Ja met een man achter zich die niet meeverdedigde, rende hij zich rot tussen onze verdediging en de aanval. Hij verbloemde de tekortkomingen van Leemans. Ging ten koste van hemzelf. Wat mij betreft hoort hij zeker bij de selectie van 17-18 man.

 2. robvvv

  Cretien. Ik ben het helemaal met je eens. Ik hoop dat Torino eieren voor zijn geld kiest en alsnog bij VVV bijtekent. Met Susic achter zich moet het beter gaan dan met Leemans. (die vond ik na de winterstop alles behalve overtuigend en ben dan ook niet zo rouwig om zijn vertrek)

  1. Louis van Gaal

   Ik denk eerder dat Hunte eieren voor z’n geld kiest. Hunte heeft niet zo maar aangegeven te willen vertrekken. Maar er is blijkbaar weinig/minder interesse als hij dacht. Komend seizoen is er niet meer als een reserve rol ,voor Hunte in gedachte en dat wil hij niet…. niet meer doen en doorselecteren…

 3. kenfen

  Vind ik ook, ik snap niet dat hij nog steeds geen andere club heeft.zou voor heel veel ploegen een meerwaarde betekenen. Vind jouw opmerking dat Leemans niet meeverdedigde echter kul daar was hij alleen niet zo goed in
  Laat hem maar weer terugkeren is een goede speler voor ons

   1. LJ

    Iedere speler van VVV heeft tekortkomingen, anders zou hij niet bij VVV voetballen. Maar Hunte werkt tenminste altijd, verzaakt nooit. Liever een speler met mentaliteit en minder kwaliteit dan andersom. Van mij mag hij blijven.

 4. twiggy11

  Dat zegt toch al genoeg als andere clubs geen interesse in hem hebben dan ben je gewoon niet goed genoeg voor de eredivisie hij brengt gewoon te weinig en heeft veel bal verlies ik hoop dat het bij alleen mee trainen blijft en dat ze op zoek gaan naar echte versterking .er zal er toch wel eentje in Duitsland of België rond lopen als ik zie wat de andere clubs allemaal binnen halen ben ik bang dat we het niet gaan redden dit jaar en al vroeg voor degradatie of ( lijstbehoud) moeten spelen.

 5. lucien1978

  Dit moeten ze natuurlijk niet doen. Ze kunnen het geld maar 1 keer uitgeven. De basis moet sterker zijn dan verleden jaar en dus het salaris wat je hierin moet steken steken in een echte versterking die een meerwaarde heeft.

  Hunte is juup niveau en daarom is er ook niemand geinteresseerd. Doorselecteren graag

   1. Louis van Gaal

    Waarop is die aanname nu weer op gebaseerd? VVV kan het geld maar 1 keer uitgeven en dan moet je geduld hebben. Dat wil dus zeker niet zeggen dat spelers niet willen komen.

 6. Godfried

  zie hun te graag terugkomen. mits ze hem goed gebruiken prima voetballer. is alleen geen koelbloedige afmaker. maar met zijn snelheid en werkethos zeker goed voor vvv.

 7. marcel

  je kunt er van vinden wat je wilt. als je het objectief bekijkt, heeft hij afgelopen seizoen zich het laplazerus gewerkt voor het team, wellicht dat een gevolg hiervan is dat zijn rendement zo laag is (krachten smijten). desondanks heeft hij lang hoog in het klassement gestaan met gewonnen duels. Dreiging ging er toch wel vaak van hem uit, snelheid, kracht…… daarnaast zijn er toch de nodige vrije trappen/strafschoppen verdiend door overtredingen op hem, na een inviduele actie.
  ondanks bovenstaand verhaal, mag hij wat meer scoren, want ondanks het vele verdedigende werk, waren er toch wel enkele 100 procent kansen bij die er niet ingingen. maar mijn mening: prima gozer om erbij te hebben. positief ingesteld, en niet te beroerd om te werken voor het elftal.

  en nee, hij ging niet weg (voor zover ik weet) omdat ie wat beters dacht te krijgen. hij wou graag een contract met langere duur, VVV een contract voor 1 seizoen (correct me if i’m wrong, zo had ik het begrepen).

  en doorselecteren kan ook betekenen: wat vorig jaar in de basis stond, nu op de bank. dat betekent dat er een betere vervanger is gekomen, en de bank ook sterker is geworden.

 8. RuiverCity

  @Marcel. Klopt helemaal Marcel. Hunte wilde graag blijven maar kwam over de contractduur er niet uit met VVV. Degenen die hier roepen dat hij zelf weg wilde of dat VVV wil/moet door selecteren zijn niet op de hoogte.
  VVV was juist heel tevreden over Hunte.

 9. Goodie

  Ik sluit me aan bij het verhaal van Marcel. Hunte is een hardwerkende aanvaller die ook niet vies van was om het verdedigende werk te doen. Hunte is geen verkeerde speler om erbij te hebben. Laat Hunte op de trainingen maar de concurrentie met de overige buitenspelers aangaan (nu alleen nog Grot).

 10. YowVVV

  Een flankspeler met veel minuten en zo weinig rendement moet je eerst goed bekijken hoe het met de nieuwe voorhoede werkt. Hunte qua fysiek en snelheid wel een vervelende speler die je als tegenstander bezig houdt en vermoeid.

 11. festina lente

  Mag toch aannemen dat vvv op.korte termijn een beslissing neemt inzake hunte. We weten zijn. Kwaliteiten en zijn prijskaartje.zou me niet verbazen als vvv in Engeland rondkijk.daar sluit voor 10 augustus al de transfermarkt. Betekent dat je daar misschien goedkoop kan winkelen ivm naderen deadline.

 12. jason

  Rendement van Hunte idd slecht afgelopen seizoen in de eredivisie. Maar de cijfers in het kampioensjaar eerste divisie 2016/17 zeggen nog meer over hem: 34 wedstrijden, 4 doelpunten en 2 ik herhaal 2 assists.

  Mocht hij toch nog verlengen zet hem dan aub op rechts en kijk dan wat zijn rendement is want op links is gewoon drama.

  ps zouden er mss ook veel spelers voor vvv bedanken ivm de dramatische kunstgrasmat ?

  Lang leve De Koel

   1. jason

    Nou dat sterke vermoeden heb ik. Volgens mij hebben ze nog geen speler aangetrokken die vorig seizoen eredivisie heeft gespeeld oftewel die weet hoe de mat in de koel is. Deze nieuwe kunstgrasmat is zo negatief in het nieuws geweest ( en terecht) dat ik zeker denk dat dit iets is dat meeweegt bij een speler om wel/niet voor vvv te kiezen. Je moet er ook elke dag op trainen dus niet alleen maar 1 keer in de 2 weken op ballen.

    Ik blijf het raar vinden dat in tegenstelling tot andere kunstgrasvelden het in de koel zwart ziet van de korrels.

    Lang leve De Koel

   2. Ievel Knievel

    Ik zie ook liever een andere mat. Verder zijn die korrels ook echt wel ongezond voor de spelers (is toch recentelijk weer naar buiten gekomen). Ik snap ook niet zo goed waarom er niet een tweede kurk/ watermat is aangelegd.

    Maar. Het te veel aan korrels is al verminderd afgelopen seizoen.Dat over die ophef viel wel mee, dat was 1 of 2 wedstrijden zo aan het begin van het seizoen. mensen moesten weer even wat te zeiken hebben. Journalisten incluis. Wij waren nieuw en het veld lag er niet goed bij en beïnvloedde zelfs wedstrijdmomenten. De velden van Excelsior, Zwolle en Heracles kregen er net zo hard van langs. Hun kunstgrasmatten zijn van hetzelfde niveau. Zij hebben alleen wat betere PR-medewerkers in dienst om de imagoschade te beperken.

  1. chretien

   Uiteraard zijn er spelers die persé niet bij een club met kunstgras willen spelen. Ik had gehoopt dat er een suikeroom zou opstaan die VVV een grasveld csdesu zou doen. Valse hoop dus. Misschien iets voor het i investeringsfonds?

   1. Koelie

    Misschien niet zo handig als er over jaar weer bouwkranen op moeten staan en je verplichte veldverwarming dan naar de kloten gaat.

 13. Donderspeech

  Hunte werkt zich inderdaad 3 slagen in de rondte. Dat doen een aantal spelers van pak hem beet FC bal op het dak 3 ook. Die komen helaas ook kwaliteit te kort voor betaald voetbal. In de Juup lopen echt wel een paar leuke buitenspelers rond.

  1. lucien1978

   Juist jij snapt het.

   Wat het mooie is is dat juist een paar van de echte naolers willen dat Hunte weer komt. En juist die gaan dadelijk als eerste zeiken als de resultaten uitblijven.

   Ja dan moet je vooral blij zijn met het niveau Hunte.

   Gewoon rustig wachten en inzetten op betere kwaliteit. Ik heb het over basis en bank

   Hunte juup niveau

   1. chretien

    Ik en met mij bijna iedereen hoopt dat jij gelijk krijgt. Niks mooier dan jupiler speler aantrekken die het bij nog beter gaat doen dan verwacht. We gaan het zien.

   2. lucien1978

    Ik zag jou trouwens niet aan voor naoler maar 2 andere.

    Er lopen zelfs in de juup verschillende betere spelers rond met een veel hoger rendement.

    Semedo, vidigal, okita zijn er zo een paar. ( de eerste 2 inmiddels eredivisie )

   3. Goodie

    Het moet ook haalbaar zijn. De eerste spelen eredivisie met 4 jaar contract. Okita is wellicht mogelijk, weet nietbwat Mvv wil hebben

Leave a Reply