Torino Hunte

Torino Hunte verlaat VVV-Venlo

Torino Hunte verlaat VVV-Venlo. Dat meldt de club – al is het minimaal – op haar website. De aanvaller en de club spraken al enige tijd over een nieuw contract. Naar verluid wilde Hunte twee seizoenen verlenging, terwijl VVV er maar een wilde geven. De onderhandelingen tussen club en speler zijn uiteindelijk op niets uitgelopen, waardoor de speler op zoek gaat naar een nieuw avontuur buiten Venlo.

De vleugelaanvaller kwam medio 2015 transfervrij over van FC Eindhoven en speelde dus drie seizoenen voor VVV-Venlo. In totaal kwam Torino Hunte tot 102 duels voor VVV-Venlo waarin hij 16 keer doeltrof en 12 assists wist af te leveren. Het vorige seizoen kwam hij tot 32 optredens in de Eredivisie en 1 optreden in de beker, daarin trof hij viermaal doel en gaf hij 3 assists. Vaak werd hem rendement verweten en hij heeft ook te weinig gescoord, maar hij streed wel altijd voor de ploeg en dat is ook wel eens anders geweest in de Koel.

Op een gegeven moment moet je als club doorselecteren en zeggen dat bepaalde spelers gewoon niet goed genoeg zijn of niet voorkomen in de plannen. Wellicht gebeurt dit nu ook bij VVV-Venlo en slaan we in een weg in die moeten leiden naar een stabiel verblijf in de Eredivisie. Het is natuurlijk een beetje gissen, maar duidelijk is wel dat er een bepaalde koers gevaren gaat worden in Venlo. Het komende jaar wordt een lastig jaar met alle promovendi en een sterk veld onderin. We willen absoluut voorkomen op een Sparta Rotterdam scenario te krijgen en daarom moet er zorgvuldig gekeken worden naar de toekomst van onze club. Maar wij hebben er vertrouwen in.

Wij wensen Torino Hunte in ieder geval heel veel succes met het vinden van een nieuwe club en willen hem bedanken voor zijn inzet en enthousiasme de afgelopen drie seizoenen voor VVV-Venlo!

1 Response

Leave a Reply