Torino Hunte vertrekt bij VVV-Venlo

Zojuist is bekend geworden dat Torino Hunte zijn contract bij VVV-Venlo niet gaat verlengen. Hunte en VVV zijn al langer in gesprek om het aflopende contract van de aanvaller te verlengen maar Dagblad de Limburger meld dat ze er niet uit zijn gekomen.

Hunte kwam in 2015 transfervrij over van FC Eindhoven en werd al snel een vaste waarde onder trainer Maurice Steijn. Dit leidde niet altijd tot een basisplaats maar wel speelde Torino in vrijwel elke wedstrijd. In de laatste drie seizoenen kwam Hunte tot 102 officieel wedstrijden waarin hij 16 keer wist te scoren en 12 assists produceerde.

Wij wensen Torino heel veel succes in het vinden van een nieuwe uitdaging bij een mooie club.

 Bron: De Limburger

34 Responses

 1. Animal

  Op zich wel jammer maar ook OK. Werkte hard en kwam toch de meeste dreiging van. Al komt ie eigenlijk ook veel tekort in de ere. Ben benieuwd wat er voor terug komt…

 2. LJ

  Hunte wilde pas verlengen als hij wist wie de trainer zou zijn voor komend seizoen. Nu blijkt dat Steijn blijft is ook duidelijk waarom Torino vertrekt. Hunte wil dus blijkbaar niet meer onder Steijn spelen.

  Mogelijke vervangers genoeg lijkt me.

  1. Farhad

   LJ, het is net alsof jij de onderhandelingen hebt gevoerd. Door zulke onwaarheden te verkondigen breng je een correcte speler en trainer in diskrediet. Hunte heeft altijd verteld dat Maurice Steijn altijd in hem geloofde en daardoor ondanks de komst van concurrenten , hem meestal heeft opgesteld. Tegen tegenstanders als vitesse, az, heracles, groningen,twente ,psv ,willem2, ajax , heeft mee mogen spelen, dus ik weet niet LJ , hoe je erbij komt dat Hunte niet onder Maurice Steijn meer zou willen trainen, En door jou niet op waarheid beruste mededelingen ,reageren nu andere supporters negatief op het mogelijke vertrek van Hunte.
   Het is niet correct nogmaals aan het adres van een gewaardeerde Trainer en nette correcte altijd strijdbare speler.

   1. LJ

    Heb ik niet verzonnen. De eerste regel stond onlangs gewoon in de Limburger. De volgende regels zijn simpelweg een conclusie van de eerste.

 3. RuiverCity

  Hunte heeft zich de afgelopen jaren volledig ingezet voor VVV. Meestal de speler met de meeste dreiging. Er zal wel een gegronde reden zijn dat hij vertrekt. Iedereen wil zo graag een bredere selectie. Hunte was daar een goed alternatief voor geweest. Ben benieuwd waar Valckx nu mee komt.

  Verder hoop ik dat er niet te veel geld van de verbouwing naar de parkeerplaats gaat. Ja, de sponsoren brengen het meeste geld binnen maar zal sponsoren tegenhouden als de parkeerplaats niet in orde is?
  Steek het geld maar in het stadion zodat de echte supporters wat meer comfort krijgen.

  1. supportertje

   Denk dat sponsoren echte supporters zijn. Of denk jij dat de mensen op de tribune alleen de echte supporters zijn. Ik vind het nogal een krasse uitspraak van jou, om te insinueren dat sponsoren geen echte supporters zijn. Zij schenken in feite geld aan VVV dat ze waarschijnlijk niet meer terug zien. Misschien via een andere weg, maar zeker geen geld terug garantie van VVV. Zij mogen dan ook van mij best wel een goede parkeerplaats en accommodatie hebben. Daar betalen ze dus voor, en wij plukken daar als supporters ook vruchten van. Als de sponsoren er niet waren dan was VVV waarschijnlijk al verdwenen. VVV kan zichzelf nog niet bedruipen, en als het van de echte supporters moet komen, dan hebben die niet de financiële middelen ter beschikking om het zelfde te doen. Dus blij zijn dat ze er zijn.

   1. venlo81

    En zo is het. Hoe beter de sponser plekken hoe hoger de begroting. Van die €185,00 van mij halen ze net een setje cornervlaggen.

   2. LJ

    Ik kan je uit ervaring zeggen dat veel sponsoren geen supporters zijn. Ze stoppen geld in de club om lid te zijn van het zakelijke netwerk. En met die investering hopen ze in gesprek te komen met andere bedrijven om zo hun geld terug te verdienen. Hoe beter het zakelijk netwerk hoe aantrekkelijker voor sponsoren.

    En daar horen uitstekende faciliteiten bij. Je moet per slot van rekening klanten of relaties meenemen. En dan is een slechte parkeerplaats en een slechte businessruimte dodelijk.

    Dus de aanstaande investering is echt noodzakelijk om nog meer inkomsten te kunnen genereren.

 4. chretien

  Hij deed altijd zijn best, verdedigde mee, compenseerde veel van de verdedigende tekortkomingen van Leemans, maar wij gaan doorselecteren. Dus voor hem zoekt VVV een betere linkerspits. Of hebben ze die al?

 5. lucien1978

  Hunte is een fijne gast om erbij te hebben. Verzaakt nooit en werkt zich een slag in de rondte. Het rendement en zijn techniek is echter niet voldoende voor de eredivisie . Dit is een typische speler die zwerft tussen Jupiler league en onderkant eredivisie . We willen vooruit en moeten daarom doorselecteren. Er zijn genoeg betere spelers op de markt vrij.

  Zelf vind ik Levi Garcia een prima aankoop, en mits fit Dos Santos. Tighadouini is zelfs ook wel een optie.

  In Duitsland lopen er sowieso prima flankspelers rond.

  Ik heb veel vertrouwen in Valckx en Steijn. Ik denk dat er een prima selectie komt te staan.

  Zelf zou ik gaan voor spelers als: Dumic, Dessers, Ogbeche, Hamdaoui Garcia , dos santos en spelers PSV . Dit zijn opties vanuit NL.

  Maar het liefste het ik 2 a 3 spelers uit Duitsland .

 6. john

  lijkt wel jupiler leage volgend seizoen. maar om daar snel terug te keren wordt een moeilijk verhaal met n.e.c. roda sparta en twente .

  vvv zit gelukkig in de EREDIVISIE !

  1. Goodie

   Deze speler is dit jaar inderdaad bepalend geweest, maar niet in een positieve zin. Vond hem dit jaar niet goed en kon het team niet op sleeptouw nemen als aanvoerder. Ik zie liever nog een stofzuiger naast Post en een voetballende type als Overtoom op 10.

 7. robbaan

  Ik vind het jammer dat Torino vertrekt, het enige waar je kritiek op kan hebben is zijn afwerking.
  Maar hij is een ouderwetse dribbelaar/pingelaar en altijd in beweging en veel loopwerk opknappen voor andere spelers. In het systeem wat VVV dit seizoen hanteerde een ideale speler om erbij te hebben. Zelf denk ik dat VVV in een ander systeem gaat spelen en daar dus ook andere spelers voor gaat aantrekken.

 8. De Realist

  Inderdaad best jammer dat Torino gaat vertrekken, maar niet rampzalig. Mooi voor VVV dat Sparta eruit ligt. Volgend jaar moeten we Fortuna, De Graafschap en Emmen onder ons houden. Mochten we in de nacompetitie komen dan krijgen we het loodzwaar met tegenstanders als Twente, Roda, Sparta of NEC

  1. chretien

   Hele goeie opmerking. Volgende seizoen beslist proberen de nacompetitie te ontwijken. Is een must! Maar ja, dat is o zo gemakkelijk gezegd. Wordt loodzwaar seizoen. Hunte weg. Wie volgt, of volgen? Want daarna kunnen we pas kijken wie erbij zullen komen….

 9. Zeker wete

  Teveel mensen denken alles te weten!! We weet zeker dat Maurice Steijn blijft? Ik niet! Ik heb ook veel vertrouwen in de clubleiding een m.n. Valckx en ik ben erbij volgend seizoen . Zeker wete.

  1. chretien

   Is vrijdag bekend gemaakt. Maar…. in deze “moderne”. Wereld kan het morgen weer anders zijn. Het is wel 100% zeker dat , mocht Steijn alsnog vertrekken, dat hij niet wordt opgevolgd door Advocaat,,l

 10. ger

  Zou heel mooi zijn! Dat dat hadden ze afgelopen seizoen al moeten doen eigenlijk!
  Denk wel dat hij een echte spits is maar heeft nog wel iemand extra nodig voorin!

 11. chretien

  Lammers wordt nooit de spits van PSV1. PSV doet er verstandig aan hem te verkopen. Wellicht dat ze hopen dat hij VVV verkoopbaar wordt? Nog iets opbrengt. Voor ons VVV zeer interessante speler, bij voorhand beter dan Thy, dus we zouden er op vooruitgaan…. Als hij komt.

Leave a Reply