Trainer Maurice Steijn verlengt tot medio 2019

Na het contractnieuws van Moreno Rutten en Ralf Seuntjens hebben we vandaag nog meer mooi nieuws. Onze trainer Maurice Steijn blijft een jaartje langer aan de club verbonden. Zojuist heeft hij zijn contract verlengd tot de zomer van 2019.

Maurice Steijn is drie seizoenen werkzaam bij VVV-Venlo en wist de club samen met de rest van de technische stad, weer omhoog te stuwen. In zijn derde seizoen wist hij promotie naar de Eredivisie en het kampioenschap veilig te stellen. De samenwerking tussen club en de oefenmeester is zo goed bevallen, dat besloten is om het contract met een seizoen te verlengen tot medio 2019.

Directeur Marco Bogers is erg blij met de verlenging, Bogers zegt; “Met Maurice Steijn hebben wij een koers uitgestippeld die heeft geleid tot de Eredivisie. Wij hebben veel vertrouwen in de werkwijze van Maurice en zijn ervan overtuigd dat hij ons met die werkwijze ook in de Eredivisie kan houden. Ik ben blij dat we Maurice voor een langere periode hebben kunnen binden, dit zorgt voor rust en duidelijkheid.”

Maurice zelf is natuurlijk ook blij met de verlenging. Na het kampioenschap in de Jupiler League wacht ons nu een veel grotere uitdaging: handhaving in de Eredivisie. “Ik ben erg op mijn plek in Venlo en zeer tevreden, ik kan hier prima werken met Stan en Marco. Bovendien ben ik erg blij dat het team voor het grootste gedeelte bij elkaar is
gebleven, we moeten nu ondanks dat we het kleinste budget van de Eredivisie hebben, heel creatief zijn om ons te versterken”
aldus onze trainer.

4 Responses

  1. Dino

    Mooi, geeft ook aan dat Steijn er zelf vertrouwen in heeft om handhaving te realiseren. Mooi dat de ziel van de ploeg grotendeels intact blijft. Nu nog geringte aankopen en ik heb er vertrouwen in dat het een leuk jaar wordt.

Leave a Reply