Trainer René Trost vertrekt bij VVV-Venlo

VVV-Venlo en René Trost hebben een gesprek gehad en daarna is besloten om het aflopende contract van de oefenmeester niet te verlengen.

De trainer tekende de afgelopen zomer een contract voor één seizoen, dat automatisch verlengd zou worden bij een promotie. Na de uitschakeling in de halve finales van de Jupiler Play-Offs is dit niet gelukt.

VVV-Venlo wenst René Trost veel succes in zijn verdere carrière en bedankt hem voor zijn inzet het afgelopen seizoen.

Bron: VVV-Venlo

Video van Omroep Venlo: Trost nu wacht het UWV

65 Responses

 1. pavisto67

  FC Gemeenteraad heeft daar geen geld voor denk ik. Die moeten van 12 miljoen terug naar 6 miljoen en hebben rapapapa eind juni alweer een huurachterstand van ruim 600.000 bij de gemeente. Die gaan het zeer lastig krijgen de komende jaren.

  1. marcel

   eens, de doelstelling om aantrekkelijk voetbal te spelen is niet gerealiseerd. Dat kan, maar de intentie om dit te doen, was grotendeels ook niet aanwezig. VVV heeft vooral toch weer reactievoetbal gespeeld. De enige reden om zulk voetbal in de juup te justificeren is resultaat in de vorm van promotie, want of je nu 3e of 7e wordt, maakt onder de streep niets uit.
   Daarnaast vind ik het een blunder van jewelste om na een serie van slechte resultaten, in de laatste wedstrijd van het seizoen in een keer perse die 5e plek te willen realiseren om zo een ronde minder te hoeven voetballen (dat had je wellicht in de weken ervoor beter kunnen doen om zo 3e of 4e te worden). Dat het gevolg was dat men direkt tegen dordrecht moest spelen, leek bij de technische staf niemand te deren. Het resultaat hiervan hebben we gezien.
   verantwoordelijk hiervoor is trost, en ik denk dan ook dat VVV een nieuw pad in wil slaan. Laten we hopen hier volgend seizoen (minimaal in de vorm van aantrekkelijk voetbal in de koel), de vruchten van te plukken.

 2. Venlooow

  Ik moet zeggen dat ik na vandaag de toekomst voor VVV rooskleuriger eruit begin te zien. Als Koster trainer word, met als aanvulling Jay Driessen. Stan Valckx als Technische man en de andere namen die circuleren.
  Nou hopelijk dat ze de selectie een kwalilitatieve impuls kunnen geven.
  Rene in ieder geval succes en bedankt voor dit jaar!

  1. Ievel Knievel

   Lijkt me wederom een bevestiging van wat de criticasters van het bestuur, beleid en Berden nu al weer een hele tijd roepen. Ik heb net het interview net Trost op Omroep Venlo teruggekeken. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat Trost gepiepeld is. Los van het feit of het nu wel of niet een goede of geschikte trainer is, komt hij in dit interview sympathiek over.

   Nu Berden er bovenop gaat zitten is hij nu ook echt verantwoordelijk en ik hoop dat hij zich ook zo gaat gedragen en niet steeds (een terugkomend kenmerk) gaat wijzen naar anderen als het tegenzit. Mensen die succesvol zijn bedenken iets anders als het tegenzit. We gaan zien of hij het waar kan maken. Ik hou iig mijn hart vast. Ik vind overigens een structureel begrotingstekort geen teken van goed beleid.

   1. Ruben

    Wat is de reden dat Trost zich alleen voelde dan? Hoezo en op welke manier is hij gepiepeld?!

    Geen idee, of wel? Maar wél direct weer roepen dat het aan het bestuur ligt. Ik verbaas me elke dag weer opnieuw hoe dom mensen uit de hoek kunnen komen op deze site. Totaal geen kennis, maar wel precies weten hoe alles in elkaar zit.

   2. sultana

    Nee jij ziet er slim en intelligent uit……. Als je het zo dom vind dan blijf je hier toch weg? Je hoeft die onzin niet te lezen, jij je mening en een ander zijn mening makkelijk toch? Als iemand iets anders roept dan wat jij vind dan zijn ze in jou ogen dom, de pot verwijt de ketel……..

   3. Ievel Knievel

    Hoezo hij alleen stond? Hoe wij dingen weten? Gewoon op de uitspraken van de voorzitter zelf afgaan en op uitspraken van de trainer. Betrouwbaarder kan bijna niet dan zelf horen zeggen he 😉

    Hij stond alleen, omdat Soentjes weggestuurd is, kennelijk heeft Berden een andere visie dan Soentjes en Trost (die samen plannen hebben gemaakt voor een langere periode, de zgn lange termijnvisie) en stonden de neuzen bij de evaluatie een andere kant op. Ook niet voor niks dat Soentjes is weggestuurd. Berden was het niet met zijn beleid eens kennelijk. Toch een beetje paniekvoetbal wat er de laatste jaren in de Koel wordt gespeeld als je het mij vraagt.

   4. Koelie

    Hai was gewoon eerder dan Trost. En dat had hij niet verwacht. Blijkbaar wilde Trost nog wel even onderhandelen om daarna de “te weinig perspectief-kaart” te trekken en niet verlengen. Goed dat ze daar niet meer aan beginnen. Voor hetzelfde geld staat over vier maanden toch Roda op de stoep en is meneer alsnog weg. Iemand die meer bezig is met Roda JC dan VVV neem ik totaal niet meer serieus en heb dan ook geen medelijden met deze trainer.

 3. pavisto67

  Volgens Vi gaat Hai er weer meer bovenop zitten, en hij gaat Japanse spelers halen.
  Begroting gaat naar iets meer dan vier miljoen.
  Trost had afspraken met Soentjes, die is weg en Trost voelde zich alleen staan, kort samengevat.

  1. De Koel

   De Japanse spelers worden gehaald omdat dat de zakelijke belangen van Seacon in Japan ten goede komt. VVV wordt er over het algemeen niet beter van (enige uitzondering was Honda).

  2. Ievel Knievel

   Tja, dat is het rare beleid van VVV. Liever veel geld uitgeven aan buiten Europese salarissen; en dat is alles in het belang van de hoofdsponsor en niet in het belang van de club. Ik en vele anderen spelen liever tussen de 6e plek Juup en 13e plek ere met wat goedkopere jongens en een kleinere begroting, dan dezelfde resultaten met voetbal wat niet om aan te gluren is, waarin er bakken met geld over de balk wordt gesmeten en waarin de toeschouwersaantallen teruglopen wegens gebrek aan binding met de club en beleving bij de club. Het resultaat is hetzelfde, alleen het kost je veel meer. Letterlijk en figuurlijk.

   1. Ruben

    Vreemde reactie. Dit jaar speelden we namelijk zonder niet-EU spelers.
    Nou, want ging dat goed zeg! Zelfs gemankeerde spelers uit het verleden als Cullen en Uchebo zijn beter dan elke speler die er nu rondloopt!

    Jij hebt blijkbaar niet in de gaten dat het voor VVV NIET MOGELIJK IS om de grotere talenten uit Nederland binnen te halen. Dus moeten ze op zoek naar een onbekende speler ergens ver weg, die nog niet door de hele eredivisie op de korrel is genomen.

    Daarbij, wat denk jij dat spelers verdienen? En dan heb ik het niet over Sevinç, maar een speler als Türk. Denk je dat hij minder dan 150.000 verdient? Ik denk het niet namelijk. Dus hoezo goedkopere jongens?

    Ik juich het van harte toe wanneer er straks weer een verrassing wordt gehaald uit Japen. Graag. Misschien kan hij wel de bal naar iemand met een Geel shirt spelen.

   2. Ben

    Salarissen van spelers van buiten de EU beginnen vanaf EUR 300.000 op jaar basis. Toch?
    In principe is het voor clubs van het niveau VVV niet interessant om dergelijke spelers aan te trekken, tenzij derden, in dit geval de voorzitter, er belang bij hebben.
    Wat hebben we genoten van oa Honda!
    Mocht zich weer zo een kans voor doen, dan mogen ze van mij hun gang gaan.
    Het is van groot belang dat we een goed scoutingsapparaat hebben, daar kun je uiteindelijk geld mee verdienen.
    Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren, maar de beurs, het budget, is beperkt. FORZA VVV!

   3. Ievel Knievel

    Weet je wat pas vreemd is, dat jij vanuit een reflex (net als clubman), altijd op mij moet te menen reageren.

    Als VVV salarissen betaalt van 150.000 euro aan een spelers als Türk, dan zijn ze goed gek, ze lopen hiermee dan ook danig uit de pas met concurrerende Juup-clubs, want ja, dat zijn we tegenwoordig ja en dat waren we ook afgelopen seizoen al. Als VVV geen goede Nederlandse spelers kan krijgen, dan gaat er ergens iet mis in de organisatie. Dan zitten er gewoon te weinig mensen die spelers kunnen binnenharken en overtuigen. Het enige dat VVV namelijk voorlopig hoeft te doen is het beter te doen dan andere Juup-clubs en geloof me, die hebben nog minder budget en aantrekkingskracht (misschien op NEC en Roda na nu dan).

    VVV en Berden laten juist zien over weinig tot geen voetbalvernuft te beschikken met hun theorie dat ze in Nederland, België of Duitsland niks kunnen vinden tegenover een relatief laag bedrag.

    Wat mist in de visie is passie en beleving. Ik hoor alleen maar gesprekken gaan over geld en business faciliteiten, misschien nodig als je zo denkt zoals alle andere clubs in Nederland (wil je je onderscheiden zul je het juist anders moeten doen), maar daar hoort je voetbalvisie niet te beginnen.

    De volgorde is verkeerd. Het begint bij dromen, zoals wij ooit als jongetjes droomden over voetbal. Het mag dan wel allemaal over geld en veel geld gaan in de huidige voetballerij, maar in de eerste plaats voetballen voetballers, ook profs, voor hun plezier en in de eerste plaats komen supporters voor sfeer, beleving, een club waarmee ze affiniteit hebben en voor sprankelende avonden. Om de zorgen van alledag te vergeten. Ik heb het overigens niet over dromen om de grootste club te worden. Uitspraken van onze voorzitter in het verleden, dat we ooit kampioen zouden kunnen worden zijn natuurlijk te lachwekkend voor worden. Dat heeft helemaal niets met de dromen te maken die ik bedoel.

    Vanuit daar ga je aan ene organisatie en een visie werken en daar zoek je de poppetjes bij. Niet aan de hand van nietszeggende profielen. Maar gewoon de poppetjes waar je een klik mee hebt en vertrouwen in hebt. Overtuigen doe je ze in de eerste plaats met een stip ergens aan de horizon. Met een overtuigend verhaal, verteld door overtuigende mensen. Geld komt dan pas in de tweede plaats. Ik werk ook liever op een plek waar ik me thuis voel en ik perspectief zie, dan op een plek zonder bezieling voor veel geld. Dat heeft meer met jezelf hoereren te maken. Ik mag dan wel niet veel verdienen, dat is een keus die ik maak, zodat ik nu wel van het leven geniet. In het moderne voetbal wordt gedacht alles met geld te kunnen kopen. Echter zijn voetballers ook gewoon mensen en waren het ooit ook kleine jongetjes die droomden. Natuurlijk moet je dus geld hebben. Het zijn broodvoetballers, maar als ik VVV was zou ik eens andersom gaan redeneren. Dan komt het geld vanzelf wel weer. Onderscheidend beleid leidt ook tot sponsors die zich herkennen in dat beleid en zich daar graag mee afficheren.

    In Venlo wil men gewoon aanvallend, aantrekkelijk voetbal zien tussen plaats 6 juup en plaats 13 eredivisie. Daarmee zijn veel supporters al lang tevreden. Dat is mogelijk.

   4. De Koel

    Volgens mij ben jij de spreekpop van Hai Berden.

    Er zijn genoeg landen in Europa waar je spelers vandaan zou kunnen halen. Daarvoor heb je nodig:
    a) Een goed scoutingsapparaat
    b) Een TD met een fatsoenlijk (internationaal) netwerk binnen de voetballerij

    Beide heeft VVV de afgelopen jaren niet meer gehad. De kwaliteit van het netwerk van de TD bepaalt de kwaliteit van de spelers die naar VVV komen. Ik hoop dan ook dat het gerucht klopt dat Stan Valkx de nieuwe Technisch manager gaat worden.
    En Yuki verdient 500K per jaar. Daar kun je twee à drie goede spelers van betalen. Sterker nog: daar kun je de hele selectie van Dordrecht van betalen.

 4. Ben

  Hij vond de afstand erg ver en dat klopt natuurlijk. Hij heeft hier geen fijne Gijs gehad. Spijtig voor beide partijen, het zij zo!
  Jammer dat Trost niet eens de schijn kon ophouden met VVV verder te willen. Hij gaat naar Roda en dat is goed zo, no regrets van beide kanten zullen we maar zeggen. FORZA VVV!

 5. brise continu

  ôzzen poezevrind verwijt anderen gebrek aan kennis: “Totaal geen kennis, maar wel precies weten hoe alles in elkaar zit.” om vervolgens doodleuk zelf te verkondigen dat Türk meer dan 1,5 ton verdient….” maar een speler als Türk. Denk je dat hij minder dan 150.000 verdient? Ik denk het niet namelijk”……..misselijke betweterige apenkop….

  psssst…zo ff sprietse!!

  1. Ievel Knievel

   idd, dat is een salaris vergelijkbaar met een topman in het bedrijfsleven of een minster. Dat verdienen spelers in de Juup niet, als het goed is. Is dat wel zo, dan is je salarisboekhouding compleet niet op orde en snap ik idd dat je een flink begrotingstekort hebt. Het lijkt me als VVV eerst eens zaak dat je niet neer uitgeeft dan je binnenkrijgt. Moet toch niet heel moeilijk zijn. Alleen moet je dan wel het verwachtingspatroon temperen. Iets wat onze voorzitter (hij was toch zgn op de achtergrond) met zijn “een promotie zit er in dit jaar”, terwijl iedereen zag dat een top 6 notering realistischer was, kennelijk niet snapt.

   Dit onterechte verwachtingspatroon heeft juist een groot deel van de kritiek bij de supporters en achterban aangewakkerd. Als je dat niet snapt, dan moet je nog maar eens op mediatraining. En dan niet bij je eigen dochter. Daarnaast heeft Berden zich natuurlijk laatst alweer onsterfelijk belachelijk gemaakt in het voetbalwereldje met zijn tweet over Thomas van PEC . Zeg dan niets in het openbaar.

   1. Ruben

    Als je iets verder kijkt dan je neus lang is zou je weten dat gemiddeld 283.000 loon isuitbetaald in de ere. Willem 2 had vorig jaar de kleinste uitgavepost qua salarissen. 2.8 miljoen. Vvv zat dus hoger. Turk tekende het contract toen ze ere speelde. Tel maar uit.

    @brise als je nou eens een keer iets onderbouwd nemen mensen je misschien ook een keer serieus.

   2. Ievel Knievel

    Precies wat ik zeg, meneer de kennert. Veel te veel geld (ook in de ere) voor een dergelijke speler. Ook erg stom dat men dus geen clausule heeft ingebouwd dat spelers minder gaan verdienen bij een eventuele degradatie. Wederom een teken van slecht beleid, als het tenminste klopt wat je zegt. Je zet ze me wel voor zeg.

    Als zo’n speler dan zijn contract niet wil tekenenen, dan niet. Laten we wel wezen dat het merendeel van de huidige selectie uiterst vervangbaar is. Graag of niet. Je weet bij welke club je tekent.

   3. Ruben

    Jij kunt t te veel geld vinden. Dat is de markt. Je kunt er ver onder gaan zitten. Maar dan komt er helemaal geen speler meer.

    Ik zeg daarmee niet dat elke speler dit krijgt. Maar wil je spelers waarmee je bovenin mee wilt doen moet je dokken.

   4. brise continu

    @ruben:
    Je moest eens weten hoevaak ik serieus word genomen!

    Pssst…zo ff sprietse!!

 6. pmmv

  Ik vind het jammer dat Trost vertrekt. Hij heeft jeugd, weliswaar noodgedwongen meer jeugd dan hem lief is, een kans gegeven. Een opbouwtrainer die toch risico durft te nemen. Het verlies in de nacompetitie is hem niet te verwijten. De blessurestroom heeft hem danig parten gespeeld, maar daar heeft hij nooit over geklaagd. Ik had hem graag nog een seizoen aan het werk gezien. Hij zal beslist niet zonder werk komen. Ik gok niet op Roda maar eerder op NEC en RKC.

 7. Zeker wete

  Trost is in ieder geval geen grote tacticus. Ergens vind ik het toch wel jammer. Meestal moet een coach langer werken om van een nieuwe ploeg een echt team te maken. Maar we weten allemaal niet (ja ook niet Ievel, mats, Ben, ik etc…) wat er zich werkelijk heeft afgespeeld.

  Hopelijk keert het tij zich ten goede en gaan we weer mooie jaren tegemoet met onze favoriete club. Die japanners mogen van mij komen. Er is nog geen enkele japanner volledig door het ijs gezakt de afgelopen jaren dus daar houd ik wel vertrouwen in. Berden heeft toch een neusje voor Japanse kwaliteitsvoetballers.

  1. sultana

   Wat te denken van Yuki Otsu, wat mij betreft volledig door het ijs gezakt. Heeft niets laten zien, strik erom en weg ermee!

   Voor mij hoeven er geen japanners meer te komen, hebben we helemaal niet nodig of het moet er eentje zijn van het kaliber Honda. Kijk eens naar clubs als Heracles en Zwolle, die presteren prima zonder japanners.

   Voor de zoveelste keer kunnen we weer opnieuw beginnen, nieuwe trainer en spelers. Mocht het waar zijn wat Valckx betreft dan zou ik dat een hele goede zaak vinden, heb ik persoonlijk meer vertrouwen in dan Dusseldorp. En hopelijk word er een trainer aangetrokken die weer eens aanvallend voetbal gaat spelen, daar verlang ik naar vier bagger seizoenen zo ontzettend naar.

 8. vvvicky

  Heb via ingewijden horen zeggen dat men in de businessruimte verteld heeft dat er komend seizoen een japanse trainer komt die hier het vak wil leren, Hij zou hiervoor brewust voor VVV hebben gekozen. Deze Japanner zou op dat moment ook aanwezig zijn geweest.

   1. Ievel Knievel

    Er werd zelfs aangehaald om in de toekomst zelfs met alleen een Japanse trainer te gaan werken, maar in eerste instantie zou deze man aan iemand gekoppeld gaan worden.

 9. Meuske

  Vind het ook jammer, had Trost nog wel een seizoen gegund met gerichte versterkingen maar helaas. Het is ook maar een passant dus laten we maar weer vooruit kijken en niet blijven hangen in het verleden. Denk dat er allang is gesproken met een trainer. Vraag me alleen af of Dusseldorp ook het veld moet ruimen nu Valckx in beeld is. Nu nog die van Dael eruit en Jayke Driessen in zijn plaats en er kan een frisse wind gaan waaien. Laten we hopen dat ernog een paar tropische verassingen deze kant opkomen want de vijver waar VVV nu in moet vissen zal zeer beperkt zijn met de nieuwkomers in de juup. Kan niet wachten wat er allemaal gaat gebeuren. Forza VVV

 10. vvv_supporter_op_zuid

  Heppie de peppie. Veel van verwacht, niets van terecht gekomen, helaas….
  Had op zijn minst verwacht dat hij de spelers beter had kunnen motiveren. Dezelfde die er met de pet mee gooiden speelden de volgende wedstrijd weer en net zo slecht.
  Dat kan niet…

  Vraag me niet wie er dan de trainer moet worden, ik weet het ff niet. Moet in ieder geval iemand zijn die (hopelijk) met Valckx, Driessen e.d. kan en wil samenwerken.

 11. YowVVV

  Hoop op een type als Jan van Dijk, lekker no-nonsense, recht voor zijn raap en uitgaan van de eigen kracht en niet spelen vanuit je zwakte. Een trainer die Post hoe dan ook nooit meer in de verdediging zet, al heb je amper of geen opties dit doe je niet. Fysiek verloren we hierdoor ook gedeeltelijk de wedstrijd tegen de Schapenkoppen weer op het middenveld. Trost prima man verder, correct en zeker geen slechte trainer. Maar het was het allemaal dit jaar net niet, aankoop met transfersom van 50k en behoorlijk salaris voor Rajcomar was ook niet gelukkig. Rendement gewoon te laag, natuurlijk ligt dit ook aan de kwaliteiten die je tot je beschikking hebt, maar dan nog kun je het af en toe laten spoken in de Koel. Dit kwam afgelopen seizoen niet voor (na de 1-1 tegen de schapenkoppen héél even).

 12. aoje

  Trost zat mijn zijn lichaam in Venlo en met zijn hoofd en hart bij Roda. Dat werkt niet. Hoewel Trost als mens ok was, is de laatste jaren geen trainer met hart voor de club aan de bak geweest. Jan van Dijk, die vond ik top, hij was zeer zakelijk en tevens zeer menselijk. Dat kaliber moet je in Venlo neerzetten….iemand die spelers positief kan beïnvloeden en die ook wat durft te zeggen. Daar bereik je wat mee!! Ben benieuwd wat 2014/2015 gaat brengen.

   1. LJ

    Met Jan van Dijk is de ellende begonnen. Dankzij het goede werk van Allach en Wetzel had van Dijk een makkie in de eerste divisie. Na het vertrek van Honda holde de kwaliteit zienderogen achteruit en van Dijk was daar mede schuldig aan, zeker toen hij de transfers weigerde van Kagawa en Kawashima.

   2. YowVVV

    Wat een onzin, net alsof JvD de technisch directeur van VVV was, de trainer beslist echt niet in z’n eentje dat spelers niet komen als de technische staf exceptionele capaciteiten ziet. Wel erg goedkoop dit..

   3. Ievel Knievel

    @ LJ

    Wat een BS. Je wel eens afgevraagd wie die roddels over Kagawa en Kawashima de wereld in heeft geslingerd? Misschien wel diegene die er het meeste belang in had Jan van Dijk zwart te maken?

    Kennelijk was Hai Berden toch niet overtuigend genoeg voor beide Jappanners. Ook niet zo raar als Kagawa een half jaar later ook aan aanbieding van Dortmund op zak had. Dan ga je niet bij VVV spelen natuurlijk.

    Zo gauw je hier Wetzel gaat ophemelen maak je jezelf natuurlijk volstrekt belachelijk. Een trainer die min of meer gelukkig na een vrij matig seizoen in de eerste divisie promoveerde(alleen de laatste serie wedstrijden, en vooral de nacompetitie, bood spektakel) . De wedstrijden in dat jaar waren tot na de winterstop saai en matig. Er was toen zeker tot de winterstop net iets minder kritiek op het spel dan er nu bij Trost was. Het jaar erna in de ere is er met een leuk spelende selectie heel veel krediet opgebouwd door Wetzel. Maar……..hij heeft het aan het eind van het seizoen zelf vergald door zijn geflirt met Ado en het uiteindelijk tekenen van een contract daar. Als er iemand met zijn hoofd en hart bij een andere club was, was het Wetzel toen wel. Ik noem hem nog net geen verrader. Maar het was duidelijk dat hij het toen als trainer ook heeft laten lopen. Kreeg zijn selectie niet meer gemotiveerd. En het is natuurlijk ernstig dubieus als je met je huidige werkgever verliest van je toekomstige werkgever en eredivisie op het spel staat. Dus….

    Jan van Dijk heeft het achteraf gezien, met een kwalitatief mindere selectie nog het beste gedaan, gelet op wat van zijn opvolgers er van bakte. Daarnaast was het duidelijk dat Jan van Dijk gewoon is aangepakt door Hai, omdat hij op zijn pik getrapt was door dat interview in de VI. Dat was de ware reden voor het ontslag van JvD. Slechts uitgesteld door interventie van Bert van Marwijk. Want als je kritiek hebt op Hai, dan is Hai klaar met je. Kunnen velen (Meeuwis, Pauwe, de Boeck. van Dijk) over meepraten.

  1. Ben

   Helemaal eens met wat je over Trost schrijft. Bij Roda is hij bereid te werken voor bijna nop. Hij past daar het beste.
   Gek, maar op deze site lees ik bijna nooit iets negatiefs over jan van dijk. Jammer dat ze hem hebben weggestuurd, maar ja VVV was hem “ontgroeid”.
   FORZA VVV op naar het nieuwe seizoen.

 13. brise continu

  Ievel Knievel heeft gewoon gelijk. Jammer dat de uitspraken van HB niet meer terug te halen zijn via indertijd venlonaren.nl
  HB gaf toen zelf aan dat de Japanners nog niet rijp waren voor de overstap naar Europa…..maar goed, deze discussie is tot zelfs in de ballenbak van de Mc gevoerd …loat zien astebleef. We hebben nu Kwinnie Kruissen dus wie doet ons wat!

  pssst…zo ff sprietse!!

  1. Ievel Knievel

   Precies wat ik zeg. De woorden van Hai Berden. Iemand die er op dat moment alle belang bij had van Dijk zwart te maken, aangezien hij degene was die van Dijk kwijt wilde. Soort van achteraf rechtvaardigen van een ontslag heet dat.

   Hoe meer je de woorden van Berden met terugwerkende kracht leest, hoe lachwekkender ze zijn.

   Overigens is Kagawa een keer komen babbelen met Berden. Ergens in het seizoen 2009/2010 (en vooraf heeft Berden in Japan wel eens met hem gebabbeld). In augustus 2010 stond hij op het veld bij Dortmund. Die hadden hem toen dus al lang op het oog en waarschijnlijk OOK al met hem gesproken. Waarom zou hij dan nog bij VVV komen ballen?

   Daarnaast bepaalt een trainer als het goed is niet wie er naar een club komen. Tuurlijk heeft hij inbreng en zal hij advies geven, maar het zijn de beleidsbepalers die bepalen en betalen. Die hebben als het goed is oog voor de lange termijn.

   En Strootman en Boerigter….haha. Zou Berden nou zelf geloofd hebben dat die, zelfs op dat moment, haalbaar waren? Genoeg dus over de voetbalvisie en kennis van Hai. B.

   1. Ievel Knievel

    Tot zover mij kritiek op de voorzitter. Ik hoop dat hij op een verstandige manier VVV verder naar de toekomst kan helpen en leert van eventueel in het verleden gemaakte fouten. Iets anders kan ik niet doen. Op naar een schone lei!

 14. brise continu

  Ja maar LJ…wie zegt dat je dit moet geloven…dat zijn HB woorden…maar goed…hier kom je toch niet uit…ik meen dat HB de komst heeft gedwarsboomd….

  pssst…zo ff sprietse!!

Leave a Reply