Trainer Steijn vol vertrouwen over aanblijven Danny Post

Trainer Maurice Steijn heeft er alle vertrouwen in dat aanvoerder Danny Post bij de club blijft. Dat zei de Steijn gisterenmiddag tijdens het wekelijkse perspraatje bij VVV-TV van Omroep Venlo.
VVV en de trainer willen de aanvoerder graag behouden voor de toekomst. Er zijn al meerdere gesprekken geweest tussen de club en Danny Post. Hierbij is een toekomst traject besproken waarbij Danny een belangrijke pilaar zal worden. VVV-Venlo zal wel nog met de makelaar van Danny Post er financieel uit moeten komen. De trainer geeft aan dat hij verwacht dat het goed gaat komen.

Het is bekend dat er meerdere clubs interesse in Danny Post hebben. De kersverse kampioen van de Jupiler League, Sparta Rotterdam is daar een club van. Hierdoor zal de keuze voor onze aanvoerder moeilijk worden. Danny Post geeft zelf aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen en zijn gevoel te gaan volgen.  Voor de Play Offs zal er meer duidelijk worden of de spelers Danny Post, Jerold Promes, Gianluca Nijholt en Robin Buwalda bij de club zullen blijven.

Bildschirmfoto 2016-04-22 um 10.05.06
(Klik op de afbeelding om de video te bekijken)

2 Responses

 1. Louis van Gaal

  Ik heb hier een goed gevoel over…. Tevens goed om duidelijkheid te willen hebben voor het begin van de Play-off’s. Dta geeft A vertrouwen in de play-offs en B zekerheid voor volgend seizoen… dit gaat wel goed komen :-)…….
  Klasse trainer trouwens die Maurice Steijn, hiermee kan VVV zich echt in de handjes knijpen

 2. kiekoputspelke

  Het vertrouwen in een contractverlenging spreekt Steijn duidelijker uit dan de persoon in kwestie….
  Post geeft aan dat hij zijn gevoel volgt maar welke kant dat opgaat is nog niet duidelijk.
  Maar ik hoop van ganser harte dat het door de trainer uitgestippelde traject Post aanspreekt en hij verlengt !!

Leave a Reply