Transfer Hans Nunoo Sarpei gaat niet door!

De transfer van Hans Nunoo gaat niet door! De transfer was vanaf dag 1 al moeilijk maar door hard te werken, veel te onderhandelen met Stuttgart waren beide clubs en de speler rond over een tijdelijke transfer naar VVV. De Ghanese middenvelder wilde zelf dolgraag door VFB Stuttgart aan VVV-Venlo verhuurd worden. Maar de imigratiedienst heeft roet door het eten gegooid door Hans geen werkvergunning te verschaffen. Door de strengere regels moet VVV aan andere voorwaarden verschaffen dan een aantal jaar geleden en helaas kunnen we niet aan deze voorwaarden voldoen.

Algemeen directeur Bogers; “We kregen de werkvergunning niet rond”,  “Dit is enorm teleurstellend. We hebben alles uit de hoge hoed getoverd om een werkvergunning voor hem te krijgen, maar het is simpelweg niet gelukt. Alle mogelijkheden zijn onderzocht. Doodzonde, want Hans zou een echte versterking zijn geweest.” 

Een zeer grote teleurstelling bij de club, speler en supporters want dit was een speler van de buitencategorie. We wensen Hans heel veel succes met het vinden van een mooie club. Want deze speler moet gewoon wekelijks schitteren.

89 Responses

 1. Louis van Gaal

  Te gek voor woorden. Nederland bedankt, duizenden vluchtelingen mogen zo naar binnnen, worden onderhouden, maar iemand die een meerwaarde is voor VVV, de Eredivisie en door inkomsten belastinggeld genegeerd voor Nederland krijgt geen werkvergunning…. doodzonde voor VVV maar met name voor een 18 jarige jongen….

  1. Ievel Knievel

   Grappig dat je dat je dat zegt…..maar dat is dus helemaal niet zo als je de cijfers en statistieken erbij pakt. Nederland laat de echte vluchelingen dus enorm stikken, vervolgens is allerlei gajes uit landen waarmee we liever vriendjes blijven wel het echte probleem, terwijl je beter geen vrienden met dubieuze regimes kan zijn. Vervolgens is het afketsen van deze transfer dus een rechtstreeks gevolg van domme rechtse symboolpolitiek van de VVD (onder druk van de PVV). Verdiep je eerst in de politiek voor je er uitspraken over doet, wil je?

   Maar goed, wat een debiele regelgeving wordt er soms op na gehouden idd. VVV loopt een prima speler mis, terwijl alles met club en speler rond was. Ik begrijp ook niet of er niet alsnog wat te regelen valt op de wat langere termijn qua werkvergunningen.

 2. chretien

  We moeten vooral naar ons zelf kijken. Dit konden we van te voren weten, toch? Jammer, al die energie en kosten die nu zijn gemaakt. Verder maar geen woorden aan vuil maken.

  1. Nee dit kan je niet van tevoren weten. Dit is niet iets waar je vantevoren even informatie voor kan opvragen. De beslissing wordt pas genomen zodra er een aanvraag wordt gedaan voor een werkvergunning. IND heeft besloten om het af te wijzen.

   1. Ievel Knievel

    Toch heb ik zo mijn zorgen over onze directeur. Het is volgens mij niet de eerste keer dat VVV tegen een weigering werkvergunning aanloopt (is bij 1 van onze Nigeriaanse “helden” ook gebeurd. Toen heeft VVV meen ik bezwaar aangetekend).

    Bij andere clubs zie je een weigering van de verstrekking werkvergunning zelden tot niet voorkomen. Het kan dus gewoon zo zijn dat onze directie niet in staat is duidelijk te maken, waarom bepaalde spelers over uitzonderlijke talenten beschikken en daarmee beter zijn dan vergelijkbare Nederlandse (of EU-spelers). Het moet voor VVV toch wel hard te maken zijn dat dit een buitenkansje was en een uitzonderlijk talent is en dat voor VVV, met zijn beperkte financiële mogelijkheden dit de enige kans was om een dergelijk talent binnen te hengelen. Dat deze speler getipt was zou ook mee mogen spelen. Willekeur bij de verstrekking van werkvergunningen maakt de competitievervalsing in Nederland nog veel groter. Echter moet je als club zijnde ook wel gewoon over een handige directie beschikken die juridisch ook uit de voeten kan. Daar heb ik bij onze huidige directeur ernstig mijn twijfels over.

 3. RuiverCity

  Meneer Timmermans moet nog maar meer pleiten voor de EU. Gezamenlijke regel? Waar, hoe, wat?

  Ik hoop wel niet dat VVV dadelijk aan komt met Jens Jansse……alsjeblieft zeg!
  Er zal echt nog een linker- en verdedigende middenvelder moeten worden gezocht.

  Als men op dit moment toch zulke goede banden heeft met Stuttgart waarom niet proberen een andere middenvelder van Europese afkomst los te weken?

 4. De Koel

  Fijne regelgeving in Nederland. Kansloze vluchtelingen die nul komma nul toegevoegde waarde hebben en waar niemand in dit land op zit te wachten worden met open armen ontvangen, terwijl deze jongen geweigerd wordt.

  1. Ievel Knievel

   Grappig dat je dat je dat zegt…..maar dat is dus helemaal niet zo als je de cijfers en statistieken erbij pakt. Nederland laat de echte vluchelingen dus enorm stikken, vervolgens is allerlei gajes uit landen waarmee we liever vriendjes blijven wel het echte probleem, terwijl je beter geen vrienden met dubieuze regimes kan zijn. Vervolgens is het afketsen van deze transfer dus een rechtstreeks gevolg van domme rechtse symboolpolitiek van de VVD (onder druk van de PVV). Verdiep je eerst in de politiek voor je er uitspraken over doet, wil je?

   Maar goed, wat een debiele regelgeving wordt er soms op na gehouden idd. VVV loopt een prima speler mis, terwijl alles met club en speler rond was. Ik begrijp ook niet of er niet alsnog wat te regelen valt op de wat langere termijn.

   1. bear664

    Kun je niks anders dan iedere keer hetzelfde brabbelen … duidelijk dat je politiek geëngageerd bent …
    Pechtold aanhanger wellicht … ?
    Kap eens met je achteloos gezwam !

   2. Ievel Knievel

    Goede onderbouwing ook: “gebrabbel en gezwam”…nee, daar heb ik echt niet van thuis nee.

    Feit blijft dat de regels voor het buitenlands werkverkeer enorm aangescherpt zijn, op het belachelijke af (door rechtse politieke druk> met als argument dat mensen van buiten onze banen inpikken) en van dat soort aangescherpte regels ondervinden we nu dus de last.

    Neemt miet weg dat ik denk dat VVV wat meer zijn tanden in dit soort zaken mag zetten, want in het Verleden is er al eens een werkvergunning geweigerd bij één van onze Nigeriaanse helden, in eerste instantie (ook bij Vampeta was er flink wat gezeik> dus ook onkunde binnen de club. Onderbouwingen spelen wel degelijk een rol bij het verlenen van werkvergunningen en je moet als club zijnde juridisch erg goed onderlegd zijn. Het lijkt/ leek mij echt el mogelijk om de meerwaarde van Sarpei aan te tonen en ook om duidelijk te maken dat het voor VVV normaal gesproken niet mogelijk is een speler van dit kaliber binnen de Nederlandse landsgrenzen te vinden. Voor VVV dan. En dat hoort een rol te spelen in de afweging.

   3. Ievel Knievel

    Mijn politieke kleur is verder ook geel-zwart., naast een andere kleur die vooral ook voor mijzelf belangrijk is.

   4. Koelie

    Dacht dat voor linkse partijen zoveel mogelijk de arbeidsmarkt willen beschermen en de liberale partijen juist weer zoveel mogelijk mensen willen toelaten om de prijs van arbeid te drukken.

    Anyway dus jij concludeert dat VVV haar aanvraag heeft onderbouwd? Dat kan pas nadat je die aanvraag hebt gezien en dan nog van een kleine club zonder juristen in dienst mag je ook niet teveel verwachten.

   5. Ievel Knievel

    Het enige dat ik kan concluderen is dat VVV een werkvergunning geweigerd krijgt, terwijl de meerwaarde van deze speler toch aan te tonen valt, zeker gelet op de huurconstructie. Heeft VVV de intentie gehad om een bezwaarprocedure te starten?

    Zonder meteen te veel kritiek te hebben hoor, daarvoor is de zaak te ondoorzichtig. De communicatie mag wel wat beter over dit soort zaken, zeker als halve details wel aan het publiek gepresenteerd worden. Of je doet het niet, of je geeft volledige openheid over dit soort zaken.

    Daarnaast kan er ook geconcludeerd worden dat andere clubs vaak op een ogenschijnlijke soepelere manier werkvergunningen verstrekt krijgen. Verder weten wij als lezers niets.

    Daarnaast lijkt mij een directeur met veel kennis van de voetballerij en de nodige juridische bagage een vereiste bij een BVO.. Er komt tegenwoordig veel bij kijken

    Je bent niet zomaar directeur van een lullig klein bedrijfje.

   6. Koelie

    Eens. Tijdens een SAR meeting zou het toegelicht kunnen worden. Des te jammer is het dat de krant er niet op in gaat en navraag doet (lijkt me juist de meerwaarde van een krant), en zelfs onwaarheden presenteert. Door te stellen dat het geklapt is op de financiën.

   7. Ievel Knievel

    Als reactie op Koelie:

    De krant tja.

    Die voeren een anti-VVV agenda en een pro-Roda agenda. Partijdige journalisten dus ook nog eens. Baseren hun artikelen wel vaker op zelf verzonnen info en doen hun research in het algemeen slecht. Het zou zo makkelijk kunnen zijn, maar blijkbaar zien ze vooral een taak weggelegd in stennis schoppen. Ik ben al gestopt met het lezen van DDL in 1999. Weinig gemist sinds die tijd geloof ik. Venlo en Noord-Limburg zouden zich meer met zichzelf moeten bezighouden ipv met delen van de provincie (sommige mensen daar) die toch liever in hun eigen bubbel leven.

   8. SAR is eigenlijk een beetje opgeheven na het instellen van de werkgroepen. Is sinds vorig jaar eigenlijk geen officiele SAR vergadering geweest. Komt denk ik ook omdat de meeste leden die erbij zaten onderverdeeld zijn in de commissies.

   9. Koelie

    volgens mij gaat het replyen niet na 10 reacties

    @Ievel Knievel: schandelijk, misschien voor mij het teken om over te stappen op de Brabantse kranten, staat net zoveel VVV nieuws in als in DDZL.

    @Lincoln: dat is wel jammer, want de werkgroepen zullen al veel bereikt hebben. Het zo goed zijn om dat te communiceren. Dat trekt misschien weer seizoenkaartkopers over de streep.
    Misschien kunnen ze combineren met een periodiek supportersavond. Ik weet dat die voorheen niet veel werden bezocht, maar dat kunnen ze verhelpen door het ook live te streamen op de social media.

   10. @Koelie Live streamen hebben ze vorige keer al gedaan. Misschien inderdaad deze avonden wat meer organiseren en wat betreft de SAR is wel jammer maar aan de andere kant met de werkgroepen gaat het toch allemaal wat soepeler en sneller. Er wordt nu ook echt iets gedaan. Zal het doorgeven aan de persoon bij VVV die hier overgaat.

 5. Goodie

  Dit voel als een enorme nederlaag. Sarpei had een hele belangrijke schakel aankomend seizoen kunnen gaan worden, echt ontzettend klote! Zou Nac dit soort salarissen wel kunnen ophoesten? Die Agyepong heeft namelijk ook alleen een Ghanees paspoort.

   1. Goodie

    Heb inmiddels gelezen op het FB kanaal van jullie dat dit niet met salaris te maken heeft maar met (jeugd)interlands. Agyepong heeft er 3, Sarpei 0, helaas.

   2. Koelie

    Ondanks dat NAC een dubbele begroting heeft weet ik dat ze die spelers ook niet kunnen betalen. Dus de reden die Goodie hier meldt, afkomstig van Ramon Testroote, zou dan waar zijn en behoorlijke pannenlikkerij zijn. Computer says no. Zou ik wel van de IND graag willen weten waar dan een NL alternatief te vinden is.

 6. supportertje

  Nederland weer op zijn smalst. Doodzonde dat we Sarpei er niet bij hebben dit jaar, en een aderlating waarschijnlijk op het middenveld. Hopelijk weten ze nog iemand te strikken van het gehalte Post.

  1. Zijn zoveel verklaringen voor. Zoals een ander spelsysteem. Daarnaast heb ik van mijn collegas in Duitsland begrepen dat Stuttgart flink heeft geïnvesteerd om top 5 Duitsland te spelen ofja dat is hun doelstelling. Stuttgart is echt een grote club.

   Wij zijn in Nederland gewend dat spelers al doorbreken tussen de 16/18 jaar maar in Duitsland ligt die leeftijd echt een stukje hoger.

 7. kiekoputspelke

  Dit is een grote tegenvaller zeg, niet alleen voor VVV maar ook voor deze 18 jarige speler die nu dus geen Eredivisie kan gaan spelen….

  De clubs waren er dus samen uit maar we worden hier teruggefloten door de regelgeving.

  Extra zuur want dit soort spelers zijn voor een club als VVV buitenkansjes !

  Hopelijk hebben de heren nog wat opties waarop nu overgeschakeld kan gaan worden….

 8. festina lente

  erg jammer voor tijd en energie die vvv hierin aan besteed heeft.maar we hebben nog een maand de tijd om spelers aan te trekken. peeters real madrid. jens janssr worden hierin vaker genoemd.komt goed allemaal.

 9. YowVVV

  Kan iemand mij vertellen waarom topclubs buiten EU spelers van jonger dan 10 jaar kunnen halen? Kinderhandel is blijkbaar wel toegestaan. Daarnaast hoe kunnen regels in Duitsland (EU-land) in deze relevantie anders zijn dan in Nederland?

 10. VVV 4ever

  doodzonde!!!! en waarom geen werkvergunning verlenen….hij verdient toch gewoon eerlijk zijn brood bij VVV?!!!

  bedankt IND !!!!

  ÉÉN EU riepen ze toch…..?!

 11. chretien

  Als anderen het wel en wij het niet doorgedrukt krijgen, dan moet het ergens aan liggen, toch? Ga niet onnodig het IND iets verwijten… Het is jammer, volgende keer eerst goed uitzoeken welke procedure moeten worden gevolgd…

  1. Zoals aangegeven zulke dingen kun je niet vantevoren aanvragen. Elke speler heeft een andere achtergrond waardoor men per persoon wel of niet een werkvergunning kan afgeven. Is vrij zeldzaam dat deze niet wordt uitgegeven. Maar feit is dat alles rond was behalve dat papiertje.

 12. RuiverCity

  VFB Stuttgart is flink aan het versterken nu ze naar de Bundesliga zijn gepromoveerd. Op dit moment bezig met Badstuber. Lijkt me dat VVV de goede contacten nu moet inzetten want er zal toch nog wel een middenvelder lopen die over is?

 13. venlow077

  Ja als ik Vvv was zou ik nog eens met Stuttgart om de tafel gaan, wellicht zijn er idd nog een andere goeie opties qua speler(s) die mogen uitkijken naar iets anders! Want ik denk dat daar interessantere spelers rondlopen op dit
  moment voor Vvv…dan dat ze nu hier de Nederlandse markt weer op moeten gaan. Of zou die andere proefspeler nu weer in beeld komen die Bilal Sezer ?

 14. aoje

  Hoe zit het met de samenwerking met Westham United. Al 2 jaar wordt geroepen dat er Engelse spelers bij VVV worden gestald voor doorontwikkeling. Niet meer aan de orde ???

 15. venlow077

  Dat NEC blijft ook aardig wat spelers halen het stopt maar niet, vandaag weer 2 verderdigers erbij…van de Pavert gehuurd, en Verdonk van Feyenoord. Maar Buwalda mag niet deze kant op komen. Aangezien de zoektocht naar een centrale verdediger nog voortduurt…

 16. YowVVV

  Kunnen we geen speler overnemen van Jong Psv? Bij die club genoeg jeugdtalent, maar doorstroom naar het 1e elftal kennen ze daar niet echt. Leemans schot in de roos!

  @Venlonaren kunnen jullie niet via favebook evenementen aanmaken voor alle thuis- en uitduels? Denk dat social media de beste promo voor wedstrijden is

 17. YowVVV

  Andere mogelijke tip, gewoon lekker retro: Gebruik de onlangs gepubliceerde poster als aankondiging voor ieder thuisduel als aanplak poster. Goedkoper dan die billboards langs de snelweg waar iedereen toch voorbij raast. Denk zoals vroeger vlakbij de berckt op het kruispunt of in de kern van venlo en omringende dorpen, Maasbree, Panningen, Neer, Kessel, Sevenum, Horst enzo. Mogelijk meer iets voor vvv om te bekijken. Maar deze poster lijkt me zeker al geschikt. Denkt dat het low budget zeker wat oplevert, kinderen die ouders overhalen etc.

  1. Haha dat is dus precies het plan van de hele posters. Gaan elke thuis en wellicht ook thuiswedstrijd opgehangen worden. VVV hangt geen billboards op dus daar was een enorm gat. We gaan ze in Noord- en Midden-Limburg verspreiden in supermarkten, cafes etc etc.

 18. RuiverCity

  Het zijn nog maar 10 dagen tot Sparta. Denk dat VVV mag opschieten om nog 1-2 spelers aan te trekken. Vooral een verdedigende middenvelder is hoogst noodzakelijk (schorsing(en) Post). Dan ook nog een linkspoot op het middenveld aangezien alleen Leemans linksbenig is.

  1. lucien1978

   Gelukkig mogen we tegen Sparta . Die hebben na het verlies van Dijkstra, dumfries en van drongelen hun team al helemaal niet op orde. De basis bij vvv staat vrij aardig

 19. lucien1978

  Ik heb vandaag een officiële klacht ingediend bij het IND. Niet dat dat wat uithaalt maar toch.

  Wat we nodig hebben buiten Mink Peeters is een Centrale verdediger en die extra middenvelder.

 20. Depor

  En jij noemt je ‘De Realist’? Was met B-keus mijn vriend en met veel eigen jeugdspelers in het laatste half uur van de wedstrijd (met veel individuele fouten.

  Dit zijn wedstrijden om fit te blijven en voor spelers om minuten te maken (Dekkers, Post).
  Uitslag niet van belang.

 21. YowVVV

  Hoe kan het zijn dat Sparta het verdedigende talent George Dobson huurt van onze partnerclub West Ham Utd, terwijl we deze speler nooit in Venlo voor een proefperiode of bij overtuiging voor direct een huuroptie hebben gezien? Als er géén enkele speler van die club komt, nu we in de hoogste klasse spelen dan zou ik ook denken zoek het uit in Engeland, daar hebben we geen zin meer in! Op een of andere manier loopt buiten een mogelijke deling van visie en opleiding het helemaal niet. Samenwerkingsverband met een club met goede uitwisselingsopties lijkt gezien de begroting echt essentieel.

  1. Serieus gaan we weer deze discussie aan? George Dobson is niet gehuurd maar transfervrij overgenomen. Huren en overnemen zijn twee hele verschillende dingen. Bij het transfervrij overnemen heeft de club WHUFC eigenlijk helemaal niets te zeggen. De speler zelf heeft hier gekozen voor een avontuur bij Sparta. Wellicht heeft VVV nooit interesse getoond en wellicht is hij niet goed genoeg. Wellicht heeft hij gewoon gekozen voor Sparta omdat hij daar meer perspectief ziet of misschien omdat de stad Rotterdam wat interessanter is dan Venlo. Wie het weet mag het zeggen. Maar je verhaal klopt niet.

   Ten tweede weten wij allemaal niet wat er wordt besproken met WHUFC. Het gaat ook om een deel contacten, jeugdopleiding, visie etc etc. Spelers staat op een wat lager pitje. Jammer maar zo is het nu eenmaal. Dus we kunnen oordelen en zanikken wat we willen maar het helpt niks.

   1. YowVVV

    Feit blijft als we nu geen speler van west ham kunnen huren komt er nooit geen. Mbt die speler van sparta, dacht dat het huur was

   2. Was ooit een speler hier maar die bakte er vrij weinig van. Werd elke week om hem gevraagd. Ging zelfs zo ver dat Steijn hem daarom maar een plekje in de basis gaf. Werd in de rust gewisseld. Kijk allemaal leuk en aardig maar die jongens moeten wel wat brengen. Vooral in de Eredivisie. Het heeft toch totaal geen nut als die jongens nog niet klaar zijn voor een Eredivisie. We zullen zien wat er gebeurd, maar zoals ook al aangegeven die samenwerking is ook op andere vlakken. Het enige zichtbare zijn spelers maatja goed dat is misschien helemaal niet de intentie van de samenwerking.

   3. Ievel Knievel

    Het blijft mij verbazen hoe de urban myths hier toch steeds weer door supporters nieuw leven ingeblazen worden.

    VVV heeft puur en alleen een samenwerking met West Ham inzake beleid en visie, training en jeugd (al is er van de oorspronkelijke visie en van oorspronkelijk beleid bij West Ham al geen sprake meer na hun verhuizing naar het Olympisch Stadion en de deels overname van de club daar; misschien is dat ook wel een reden dat de samenwerking tot een minimum beperkt blijft?). Zo is dat altijd gecommuniceerd. Er is zelfs nadrukkelijk uitgesproken dat het waarschijnlijk niet om de verhuur van spelers zou gaan toen de samenwerking getekend werd. Dat er daarna toch wel eens spelers meegetraind hebben of dat men toch wel eens spelers is gaan bekijken, tja, dat is dan een uitzondering geweest.

    Overigens gaat een deel van de technische staf 1 a 2 keer per seizoen naar London en is er wel deeglijk overleg,

 22. festina lente

  inderdaad vreemd dat sparta wel een talent kan huren.als engeland uit de eu gaat krijg je dan ook niet problemen met werkvergunningen. heeft een samenwerlkingsverband dan zin
  ?????

 23. Goodie

  Is er eigenlijk een optie zijn om hierin in beroep te gaan, of is de zaak hier dan echt mee afgedaan? In dat laatste geval zijn alle partijen de verliezers. VVV loopt hier een goede speler mis, Sarpei heeft geen (oefen)wedstrijd gespeeld voor Stuttgart en lijkt daarmee de kans op speelminuten te hebben verkeken en Stuttgart zelf kan deze speler nergens laten rijpen.

 24. lucien1978

  Ongelofelijke vriendjespolitiek dit. Ajax haalde in 2016 traore. Hij zou echter niet bijtijds een werkvergunning krijgen voor de internationale wedstrijden. De IND heeft toen contact gehad met Ajax en een versnelde werkvergunning gekregen. Zo zie je maar wat een corrupte instantie dat is

 25. chretien

  Ik denk bepaald niet aan corruptie, veel eerder denk ik dat Ajax niet veel moeite hoeft te doen om de ambtenaar een prettig gevoel te geven. De man in kwestie voelt zich belangrijk en zal veel moeite doen om de club te helpen. VVV zou alle moeite moeten doen een vergelijkbare weg te gaan. Alles kan, wel op voorwaarde dat ook de juiste procedures worden gevolgd. Alles kan, je moet er ook zelf in geloven. Laat de competitie beginnen!

   1. rongo26

    Back up? Speelde vorig jaar in de koel het hele middenveld weg. Hopelijk is dit waar, want zou zeker een meerwaarde zijn, en potentieel basis materiaal.

 26. robbaan

  Ja inderdaad, maar opnieuw bleek VVV, tegen 10 man niet te kunnen winnen.
  Het tempo lag te laag, te veel in de breedte, te weinig verrassend.
  We zullen maar zeggen…een slechte generale en een top uitvoering tegen Sparta!

 27. festina lente

  v vv heeft smalle beurs.gewoon wachten tot laatste week dan groot aanbod en lage prijzen..er zijn genoeg spelers die graag in venlo willen spelen
  komt goed met onze td.

 28. venlow077

  De negentienjarige Nigeriaan heeft bij the Gunners nog een contract tot medio 2021 en wordt omdat hij niet in aanmerking komt voor een werkvergunning in Engeland volgend seizoen hoe dan ook verhuurd.

  Daar krijgt die dus geen werkvergunning, maar hier nu wel dan!?

 29. Al deze informatie komt van een bron en dat is de Nigeriaanse voetbal website (naam kwijt). De VI heeft er gisteren twee berichten over geschreven en dat wordt nu allemaal overgenomen door Voetbalprimeur, Voetbalzone en etc. etc.. Dit is iets wat gisteren vooral speelde. Daarnaast gingen de geruchten al wat langer dat VVV interesse zou hebben.

  Hoe wij het vanuit VVV hebben gehoord is dat de speler is aangeboden aan 7 clubs. VVV zelf zegt dat er geen gesprekken hebben plaatst gevonden en eigenlijk van niks weten. Maar goed dit kan snel veranderen.

  Over werkvergunningen kan ik geen uitspraken doen dat is echt een ding van de IND die zoals ik al eerder aangaf per geval een onderscheid maakt. Dus het kan zomaar zijn dat hij wel een krijgt terwijl Sarpei pech heeft. Het is een beetje een krom systeem maar het is ooit ontwikkeld om de werkgelegenheid te beschermen.

Leave a Reply