Transfer nieuws dinsdag 19-07

transfernewsVVV wil Italiaan Mai van Inter

VVV hopt de Italiaan Andrea Mei deze week te zien terugkeren bij de selectie voor een tweede stage. De Inter verdediger  mag worden verhuurd aan de venlonaren. De 22-jarige Italiaan was vorige week op proef bij VVV en liet een goede indruk achter. “Wij hopen dat Andrea zo snel mogelijk aansluit bij ons trainingskamp in Den Helder deze week”, zegt directeur voetbalzaken Mario Captein tegenover Voetbal International.

Blackburn Rovers biedt op Honda

Ex VVV speler Keizuke Honda staat in belangstelling van de Premier League club Blackburn Rovers, meldt het AD. Blackburn heeft een bod van 8 miljoen euro uitgebracht op de middenvelder van CSKA Moskou. Honda zelf had al eerder aangegeven open te staan voor een transfer naar Spanje of Engeland.

Feyenoord ziet Auassar liever vertrekken

Auassar mag zich wellicht opmaken voor een avontuur bij Exselsior. Feyenoord wil hem verhuren aan Excelsior. Auassar mag ook naar een andere club vertrekken. “Een verhuur of een verkoop, we staan overal voor open. Het is voor alle partijen beter als Adil een andere club vindt”, vertelt technisch directeur Martin van Geel aan het AD.

Leave a Reply