Transfergerucht: “Ante Coric mogelijk op huurbasis naar VVV-Venlo”

Een bizar gerucht, maar het lijkt betrouwbaar: Ante Coric van AS Roma zou gehuurd worden voor het seizoen 2020/2021 door VVV-Venlo. Dat meldt de gerenommeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio bij Sky Italia.

De 23-jarige aanvallende middenvelder kwam in 2018 over van Dinamo Zagreb en tekende een contract tot medio 2023 bij de Romeinse club. Het vorige seizoen werd hij verhuurd aan het Spaanse Almeria waar hij 16 wedstrijden speelde in La Liga 2 en 3 assists wist te geven.

Wordt vervolgd..

28 Responses

  1. jurgen

   Ik zit er waarschijnlijk helemaal naast, maar ik krijg een beetje het gevoel dat VVV met Coric schermt, om Machach over de streep te trekken. Het verhaal Machach duurt me net iets te lang. We gaan het weer zien en ik hoop dat ik er naast zit met mijn komplot theorie.

  1. idderzienmeining

   Is Italië eigenlijk code Oranje voor Rome en Napels ?

   Want anders moeten deze gasten eerst in quarantaine en zijn ze er dus NIET bij tegen ADO Den Haag ….

 1. Rossie

  Heel fjin maar is dit ook niet heel vreemd? Het zijn twee vergelijkbare spelers volgens mij…we hebben toch 100x meer aan één zo’n type + een backup voor Post? Want die is er dan nog steeds niet. Of gaan we ineens héél aanvallend spelen? 😉

 2. chretien

  Volgens mij kan transfer van panoshik nu worden afgerond. Denk aan doorverkoop percentage! Of Dekker het kan overnemen? Ik hoop het, ook hij is nel en ook een bijter. Dan kan VVV daarna het geld gebruiken voor aankoop aanvallende middenvelder.

  1. Geertje

   Meer dan een ton of 6/7 plus een doorverkooppercentage zxal het niet worden. VVV vraagt nooit de hoofdprijs, en dat draagt er mede toe bij dat spelers die anders niet zouden komen, opeens haalbaar zijn. Stapje terug, om er straks twee vooruit te zetten.

 3. Rossie

  Áls Pachonik wordt verkocht (moet ik eerst nog maar eens zien) zet je met Dekker wat betreft die plek in het elftal echt twee stappen terug. Afgelopen wedstrijd heeft hij het prima gedaan, maar ik blijf hem gewoon niet goed genoeg vinden, sorry. Heeft ook totaal niet de dreiging en snelheid vooruit die Pachonik heeft en verdedigend laat hij ook altijd wel een paar steken vallen. Ik vind hem echt een KKD-speler. En daarbij: wie wordt zijn backup dan? Er zal hoe dan ook nog een rechtsback bij moeten als Pachonik gaat lijkt me. Al dan niet voor de basis.

 4. FC VVV03

  Ik snap de bewieroking van Dekker ook niet echt. Een redelijke back, die al jaren eigenlijk op huurbasis weg mag. Waarschijnlijk een hard werkende jongen en vooral nu met corona een goeie jongen om erbij te hebben, maar om hem nu als DE opvolger van Pachonik te bestempelen gaat me wat ver. Prima 12/13e man.

 5. Grad

  Ik geloof niet dat Pachonik naar Utrecht vertrekt, want zij hebben zelf nog Troupé en verder staan naast Pachonik ook nog op het schaduwlijstje Glenn Bijl (Emmen) en Joshua Brenet (Hoffenheim)

  1. roermond

   Speelgerechtigd misschien wel voor zaterdag, maar wedstrijdfit betwijfel ik…Coric heeft sinds 20 juli en Machach sinds juni geen minuten meer gemaakt…Misschien tegen Ajax zijn ze zover…Niettemin blij met eventuele aanwinsten…

 6. YowVVV

  1,5 miljoen dan mag ie weg, ze krijgen 4x zoveel voor Klaiber, die gewoon veel en veel minder is dan Pachonik. Begrijp niet wat Ajax met hem moet. Bij verkoop genoeg middelen om een vervangende back te halen plus een breedte versterking.

   1. Godfried

    lees de commentaren eens van de analisten. die begrijpen er niets van. noemen klaiber nog net geen blind paard … zijn inzet is 100. maar verder?

   2. Godfried

    klaiber zal trouwens gewoon bankzitter worden in Amsterdam 7 a 8 mln voor iemand als back-up… tja. denk dat de subtop dan echt wel 2 mln neerlegt voor een basisspeler.

    maar goed. waarschijnlijk blijft hij nog minimaal 1 seizoen.

 7. OooLGooO

  Persoonlijk denk ik niet dat vvv bij eent evt verkoop van Pachonik de centen weer gaat uitgeven. Nu de corona maatregelen zijn aangescherpt en vvv in zwaar weer zit, moet men toch eerst overleven ipv het geld weer uit te gaan geven. Die breedte in de selectie kun je dan denk ik ook vergeten. Rechtsback zal dan een transfervrij iemand zijn…

 8. Louis van Gaal

  Tja, hoop aan de ene kant dat Utrecht die Bijl van Emmen haalt als vervanger. Raakt Emmen een van de sterkste spelers kwijt en behouden wij een van onze sterkste spelers. Als we daarnaast Coric en Machach mogen begroeten hebben we best een goede selectie. Kunnen we teams als Emmen, Ado, Sparta en RKC echt wel onder ons houden. Dit seizoen MOETEN we simpelweg overleven. Nu degraderen wil zeggen niet meer terugkomen. Er zijn teveel ploegen in de KKD die simpelweg meer mogelijkheden hebben als VVV…

  1. chretien

   Achter klaiber heeft Utrecht twee spelers, namelijk Troupez en van der Maarel. Dus die willen wel een speler kopen, maar hoeft niet er onmiddellijk te staan. Panochik krijgen ze niet voor een appel en een ei, dan kom je bij spelers van het kaliber Bijl terecht. Ik heb begrepen dat VVV niet ten koste van alles Panochik verkopen. Vandaag nieuws?

Leave a Reply