Transfergerucht: “VVV-Venlo wil Zinedine Machach huren van Napoli”

VVV-Venlo is op zoek naar een nieuwe middenvelder om bij de selectie te voegen. De zoektocht zou zich voornamelijk concentreren op een aanvallende middenvelder om zo alles kloppend te maken. VVV-Venlo zijn oog hebben laten vallen op middenvelder Zinedine Machach, speler van Napoli. Dat meldt calciomercato.

Volgens de bron zit VVV-Venlo de afgelopen dagen achter Machach aan – die zowel een Frans als Marokkaans paspoort heeft – en is er contact met de Italiaanse club over het huren van de 24-jarige middenvelder. VVV-Venlo is overigens niet de enige die de middenvelder wil huren. Chievo Verone, uitkomend in de Serie B, zou hem ook willen huren.

De middenvelder staat sinds 2018 onder contract bij Napoli nadat hij werd overgenomen van Toulouse. In het seizoen 2019/2020 kwam hij uit voor Cosenza in de Serie B waarvoor hij 18 duels in actie kwam en 1 keer wist te scoren. Ook gaf hij 1 assist.

10 Responses

 1. FC VVV03

  Rabat – Zinedine Machach is following in Adel Taarabt’s footsteps.
  The Moroccan football player is making headlines again for the wrong reasons. The 22-year-old got himself in trouble with his club after fighting with two of his teammates.

  Machach has built himself quite the bad boy reputation. In the fall of 2017, the Atlas Lion assaulted Denis Zanko, coach of the Toulouse reserve team, for whom he was playing at the time. Toulouse fired him for his behavior.

  Machach quickly rebounded, joining Naples in January 2018. However, just months after his arrival in Italy, the player was accused of assaulting a doctor after he blocked Machach’s car.

  Heerlijk man een beetje pit! Haha

  1. Dit klinkt niet al te best, maar we zijn weer een paar jaar verder, laten we hopen dat hij deze geweldsdelicten achter zich heeft gelaten en zijn leven gebeterd heeft. Maar de technische staf moet dit zeker mee laten wegen of je zo iemand in je hechte selectie wil hebben.
   En dan nog de taalbarriere, spreekt hij een beetje Engels?

   1. jurgen

    Ach, onze Belgische Marokkaanse vriend Nezar kan tolken en als ik afgelopen weekend Tannane zie voetballen en dat was/is ook een lastige jongen, dan mogen ze van mij een klein beetje lastig zijn. Ik denk dat ik de juiste inschatting maak, dat De Koning hier wel mee om kan gaan. Met de nodige rust en begrip hier in het Limburgse komt deze jongen geheel tot bloei, niet te vergelijken met die Italiaanse toestanden daar. Afwachten of hij zelf wil en hij kan zijn info inwinnen bij Pachonik, dat is denk ik wel een voordeel. We gaan het weer meemaken.

 2. idderzienmeining

  Nou, dat artikel wat FC VVV 03 hier post is natuurlijk géén al te best visite kaartje …

  Neem aan dat ze bij VVV op de hoogte zijn van “zijn dossier” ?

  Als we iets NIET moeten hebben, dan is dat een speler die zich boven de groep plaatst en zorgt voor fricties … VVV is al jaren een homogene groep die door er als TEAM te staan zo goed presteert !

 3. De Realist

  Geen idee of dit een aanwinst is, ik ken hem niet. Zijn huidige transferwaarde is 400.000,- en heeft 3 clubs versleten in de laatste 2 jaar. Ik word hier nog niet heel wild enthousiast van, maar ik heb alle vertrouwen in Stan.

 4. Ievel Knievel

  Toch hoop ik dat (zeker) ook de geruchten over Raffael waar zijn!

  Lijkt mij een hele goede optie gelet op ervaring op zeer hoog niveau en op het Duitse achterland, waar we nu toch ook al jaren iets in aan het proberen zijn. Dat is voor de toekomst van onze club van groot belang, omdat er meer potentieel publiek in het groene hart tussen Ruhrgebied en onze grens woont.

Leave a Reply