Transfernieuws 05-01-2012

De Koel2Eerder was al sprake van een interesse in de centrale verdediger Mohamed Sarr van Racing Genk. Vandaag bericht VI op hun website dat VVV deze week met de 28-jarige centrale verdediger om de tafel gaat. Sarr mag transfervrij vertrekken bij Genk. Mario Been geeft de voorkeur aan verdedigers met meer kwaliteiten aan de bal.

Paris Saint-Germain heeft al enige tijd interesse in de voormalig VVV speler Keisuke Honda. Het Japanse Sports Nippon bericht dat de Franse club niet minder dan dertien miljoen euro over heeft voor de Japanse international.  Een eerder poging om Honda naar Parijs te halen ketste af op de vraagprijs.

Een vertrek van Ahmed Musa lijkt ook aanstaande. Diverse websites berichten dat de Nigeriaanse aanvaller persoonlijk rond is met CSKA Moskou. VVV-Venlo wil dat bericht niet bevestigen. Het is nog niet bekend wat het prijskaartje van de Nigeriaan is.

Ook voor Michael Uchebo hangt een transfer in de lucht. Uchebo vertrekt zondag alsnog naar Engeland voor een stage bij Stoke City. Eerder leek een transfer van de baan door vergunningsproblemen. Uchebo zal bij Stoke een gesprek krijgen met manager Tony Pulis, meldt VI.

 

Leave a Reply