Transfernieuws 22-05-2012

transfernewsVolgens voorzitter Hai berden zal VVV-Venlo komend seizoen een Braziliaanse verdediger van Coritiba aantrekken. De Braziliaanse club en VVV hebben sinds drie jaar een samenwerkingsverband. De VVV-Voorzitter geeft aan om vast te houden aan het beleid om jonge spelers uit landen als Brazilie, Japan en Nigeria aan te trekken. ‘Die markt kennen we goed’, aldus Berden. ‘Maar we gaan het wel met mate doen. We zullen niet meer drie Nigeriaanse spelers tegelijkertijd halen”, aldus Berden tegenover L1.

Helmond Sport heeft zich bij VVV gemeld voor Ferry de Regt. De Venlonaar heeft nog een contract tot 2013 bij VVV-Venlo. Algemeen directeur Hans Soentjes geeft aan dat VVV volgende week met Helmond om de tafel gaat zitten. Soentjes wilt eerst met Ferry zelf praten om te kijken of hij interesse heeft in een overstap naar Helmond Sport.

Hans Soentjes bevestigd tegenover de Limburger dat VVV Luigi Bruins een aanbod heeft gedaan. 

VVV zal ook op korte termijn met de spelers Dennis Gentenaar, Michael Timisela, Jeffrey Leiwakabessy, Danny Holla en Ismo Vorstermans in gesprek gaan voor een langer verblijf in venlo. VVV wilt deze spelers graag behouden.

Leave a Reply