Transfernieuws 24-01-2012

ballenSjoerd Ars komt niet naar Venlo. De 27-jarige aanvaller staat op het punt om een contract te ondertekenen in China. Tianjin Teda, de voormalig werkgever van Arie Haan, wordt waarschijnlijk de nieuwe club van Ars.

Voorzitter Hai Berden vertelde in een gesprek met de Telegraaf dat er meer clubs in de race zijn voor Michael Uchebo. “Er zijn meerdere gegadigden voor Uchebo en we nemen die belangstelling serieus. Dan moet je denken aan een fysiek sterke competitie in een ander deel van Europa”, aldus berden. Ook is er een kans dat Uchebo wordt verkocht en dat hij dan wordt verhuurd aan VVV. Mocht Uchebo niet verkocht worden dan kan VVV zijn contract alsnog verlengen. “We hebben daar nog geen beslissing over genomen, maar als wij de optie lichten, is het contract zo verlengd.” Aldus Berden tegenover de Telegraaf.

Keisuke Honda staat nog steeds in de belangstelling van en aantal clubs. SS Lazio is een serieuze kandidaat om de Japanner te kopen. De Italiaanse club zou veel over hebben voor de komst van Honda. Lazio zou een bod van twee miljoen hebben uitgebracht om hem een half jaar te huren. Mocht Honda Lazio bevallen dan hoopt de club hem voor tien miljoen over te nemen. CSKA Moskou wil echter vijftien miljoen voor Honda.

Sandro Calabro zit zonder club. Calabro heeft in een onderling overleg zijn contract met Sankt-Gallen laten ontbinden. Calabro wet nog niet waar hij nu gaat voetballen. “Mijn toekomst? Het is nu allemaal vrij vers, maar de bedoeling is dat ik naar Nederland terugkeer. Ik moet maar even zien wat er op mijn pad komt.” Aldus Calabro tegenover Voetbal International.

VVV-Venlo wilde Vujicevic graag overnemen, maar de speler zag het niet zitten om terug te keren naar Venlo, waar hij vorig seizoen een halfjaar op huurbasis speelde. Bron: Telesport.

 

Leave a Reply