Travis Cooper ondetekent contract

De Koel2De 18-jarige Australiër Travis Cooper heeft op maandag 20 augustus een contract getekend dat hem voor twee jaar aan de Venlose club verbindt. De jeugdige aanvaller is afkomstig van het Australische Central Coast Mariners, een ploeg uit de A-league aldaar.

Cooper, die in het bezit is van een Engels paspoort, arriveerde zondag 5 augustus voor een proefstage bij VVV-Venlo. De aanvaller trainde de afgelopen weken mee bij zowel het eerste elftal als bij het jeugdelftal van de Venlose ploeg. 

Technisch manager Wim Dusseldorp over Cooper: “Het is een talentvolle speler, die graag in Europa wil spelen. De afgelopen weken heeft hij tijdens de trainingen en in wedstrijden met het jeugdelftal een prima indruk achter gelaten. Reden genoeg voor de club om hem een contract aan te bieden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat hij in de toekomst van waarde kan zijn voor de club.”

Cooper is uiteraard verheugd: “Mijn contract bij Central Coast Mariners kon verlengd worden, maar VVV-Venlo bood mij de mogelijkheid om op proef te komen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en dat resulteerde in deze aanbieding. Ik heb altijd al in een Europese competitie willen voetballen, en met dit contract bij VVV-Venlo is dat doel weer een stap dichterbij gekomen!”

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply