Trieste avond

Niet alleen op het veld maar ook daarbuiten was het gisteren een dramatische avond voor VVV-Venlo. Men had de spontane actie bedacht, aangezien de Venlonaren volgend seizoen een nieuw tenue krijgen, om alle overgebleven fanshop shirts voor 10 euro in de verkoop te doen. Een prima initiatief van de club. Maar verder dan dat had men zeker niet nagedacht. Veel mensen wilden hier gebruik van maken en dit leverde voor aanvang van de wedstrijd hachelijke situaties op. Kinderen stonden overal te passen, ouders dienden af te rekenen bij 1 kassa, jonge studenten die wilden helpen maar geen verantwoording mochten dragen etc. Bij de hoofdingang stonden 2 studenten met hele goede bedoelingen, maar door een slechte voorbereiding, er heel wat minuten over deden om de juiste maat voor de kinderen in hun bakken te vinden.

Bij de kaartverkoop was het ook al niet veel beter. Mensen kwamen hun kaarten ophalen, anderen wilden op het laatste moment nog een kaart kopen maar moesten daarvoor eerst een clubcard aanschaffen en dit moest allemaal geregeld worden op één computer. Gevolg: overal chaos ten top.

Helaas is dit weer een typisch voorbeeld van de amateuristische organisatie bij de Koelclub. Dit hele seizoen heeft VVV-Venlo absoluut geen positieve reclame in de regio, en wellicht ook ver daar buiten, opgeleverd. Misschien wordt het eens tijd voor een fatsoenlijke evaluatie met alle gevolgen van dien….

20 Responses

 1. Goodie

  Als je ook maar een beetje vvv supporter bent, wist je dat er een (s)cc verplichting was. Als je dan vlak voor de wedstrijd deze gaat aanvragen weet je dat dit problemen gaat opleveren. Dan mag er wel maar 1 computer zijn, maar dan hadden de mensen zich maar beter moeten laten informeren en zelf online een cc aan moeten vragen ipv zonder iets naar een verplichte cc wedstrijd moeten gaan… sorry hoor, maar dit ligt echt niet alleen aan vvv.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Dat was inderdaad te triest voor woorden pfff…

   En na binnenkomst moesten de oma-tjes van 70 en 80 weer hun handtasjes open maken om te kijken of er geen flesje 4911 in zat, want dat zou toch zomaar gebruikt kunnen worden als projectiel.

  2. vvv_supporter_op_zuid

   Dat was inderdaad te triest voor woorden pfff…

   En na binnenkomst moesten de oma-tjes van 70 en 80 weer hun handtasjes open maken om te laten zien of er geen flesje 4911 in zat, want dat zou toch zomaar gebruikt kunnen worden als projectiel.

 2. clubman

  Het hele seizoen hebben we zonder problemen het stadion in kunnen komen, wat maakt het dan nu uit dat enkele glory-hunters in de regen hebben moeten wachten?
  Als ze een seizoenkaart hadden gehad, was er niets aan de hand geweest.

 3. Ruben

  haha, en maar zeuren dat de Koel zijn charme heeft!

  Inderdaad. Een beetje nadenken en je weet dat je niet 15 minuten voor de wedstrijd een scc laat maken. Ook al waren er 2 computers of 3 computers, dan nog was het druk en chaotisch geweest.

  En waarom was het druk en chaotisch? Omdat het stront regende. Jan en alleman met de paraplu geopend zorgt ervoor dat er minder mensen op een vierkante meter kunnen staan. Daarom was het druk en chaotisch. Mensen gingen op het aller laatste moment naar het stadion omdat ze geen zin hebben om ook nog 30 minuten onoverdekt in de regen te moeten zitten.

  Niet overal VVV de schuld van geven aub!

  1. Ben

   Erg goedkoop van je om altijd maar op de man te spelen. Ik zou jou bijvoorbeeld “clubzeiker” kunnen noemen, maar dat doe ik dus niet. Ik lees liever wat jij vindt over de wedstrijd, een of meerdere spelers, de trainer, wel of geen nieuw stadion? Daarvoor is deze website bedoeld. Bovenal FORZA VVV!

  1. clubman

   Geweldig initiatief zo net na het seizoen!
   Wellicht is het verstandiger om een porno-film te vertonen. De hapjes zullen dan ongetwijfeld gretiger aftrek vinden…

   Met de bein boete!

 4. Ben

  We hebben nog altijd een weliswaar kleine kans, maar de kans is er nog altijd. Je moet er wel in geloven, het zou niet de eerste keer zijn dat er iets totaal onverwachts gebeurt. Mijn advies is stuur iedereen weg die sl bij voorbaat vindt dat we geen kans hebben. Bij voetbal is niks zeker, dus FORZA VVV!

 5. eric

  Wat ik echt triest vind is dat mensen niet de moeite nemen om na een teleurstellend partij niet eens de moeite nemen om de spelers te bedanken, slecht of goed niet aan de verwachting voldaan een aplaus of een handje klap te geven bah bah, wellicht was dit het llatse optreden voor dit seizoen.
  Iedereen gaat met de staart tussen die vette spleet naar huis, walchelijk zo”n supporters.

 6. clubman

  Beste Eric,

  Krijg jij op je werk altijd een applaus of handje klap als je werkdag om is?
  Of geef je zelf de cassiere bij de Jumbo wel eens een applaus na het afrekenen? Ook als ze je voor de zoveelste keer te weinig wisselgeld terug geeft?

  1. sultana

   Ja Eric nu weten we het wel, moet je dit nu werkelijk bij zowat elk artikel posten? Als jij op je werk niet presteert zoals er van je verwacht word krijg je toch ook geen applaus of schouderklopje van je baas?? Als een team er elke wedstrijd weer voor strijd, vecht en voor gaat dan blijf ik graag staan na de wedstrijd ook al hebben ze verloren maar hoe lang krijgen we dit slappe hap voetbal al voorgeschoteld? Het hangt me de strot uit, ik heb donderdag niet gezien dat ze de laatste kans grepen om voor promotie te vechten naar de eredivisie. Applaus en respect moet je verdienen maar dit slap zooitje verdient het op dit moment van mij niet!

 7. RuiverCity

  @eric. Je hebt gelijk dit zou bijvoorbeeld in een land als Engeland nooit gebeuren. Feit is echter dat de spelers de supporters dit seizoen flink in de kou hebben laten staan. Als het voetballend niet lukt, omdat je kwaliteit te kort komt, is dat half zo erg maar het minste wat je kunt doen als speler is om voor de club, en dus ook voor de supporters van die club, alles te geven wat je hebt. En dat is precies wat de supporters al heel lang missen. Niet vreemd dus dat de Koel steeds leger werd dit seizoen. In Engeland zie je altijd strijd en passie, vandaar dat de supporters daar dit altijd waarderen.

  1. Ben

   Maar wij hebben dan ook het soort supporters dat in niets, maar dan ook niets, lijkt op de gemiddelde Engelse supporter. De VVV supporters beginnen liefst al te mopperen (understatement) als de spelers het veld opkomen. Dat is eigenlijk nooit heel anders geweest, voor de tegenstanders zijn wij een soort van “eitjes”.
   Als er bij ons de vlam un de pan gaat komt het doordat bijvoorbeeld onze speler goed doorbreekt of onderuit wordt gehaald.
   We hebben geen F side of iets vergelijkbaars.
   FORZA VVV!

  2. eric

   Hoi RuiverCity, je hebt idd gelijk alles wat je schrijft is correct.
   Maar de spelers van OS VVV doen dit echt niet met opzet, iedereen wil toch hogerop ,als het maar op een verantwoorde manier gaat, als ik promotie maak op het werk wil ik niet te hoog vliegen want wie hoog vliegt kan hard vallen.
   Spelers van VVV willen allemaal wel iets hoger vliegen, al is het maar om uit de koel te vliegen, niet omdat ze er niet graag werken, maar omdat ze het kots zijn om veel van die misselijk makende berichten te lezen, niet van jou wel te verstaan.
   Denk je dat die gassies deze site mogen lezen van de directie ?
   Wat VVV wl mag leren , spelers en trainer om mondiger te zijn naar de scheids bij bepaalde beslissingen, wij acepteren echt alles dit is ook de valkuil ,wij zijn idd eitjes op dat gebied, als zo””n overtreding op een Ajax man was gepleegd hadden er 22 Ajaxcieden om de scheids gestaan, bij ons staan er twee op 30 meter nadat de goal is gevallen, direct na zo”n goal naar de scheids, en laat blijken dat hij misschien mis zit, zo twijfelt hij aan zichzelf en kan hij dit beetje bij beetje weer recht trekken.
   HOOP dat er nu niet teveel gasten de koel uit lopen Nikki, Ugzun,Joppen,Promes,Balkenstein,Wolters,Reimerink, zou erg jammer zijn, maar ook komend seizoen wordt het wederom zwaar, maar wel mooie derby”s, hoop dat ze dit maal ver van te voren aankondigen dat als de Roda supporters de zaak verzieken dat het hele vak eruit moet en dat niet de supporters van plaats moeten veranderen, hoop dat dit een les voor VVV was !!!!!,
   Op naar morgen, moeielijk maar niet onmogelijk.
   afz een supporter die onze spelers steunt door dik en dun

Leave a Reply