Tristan Dekker bij definitieve selectie Oranje O19

Tristan Dekker behoort tot de definitieve selectie van Oranje O19 voor het EK O19 in Georgië. Dat heeft de KNVB zojuist bekend gemaakt. De verdediger van VVV-Venlo zit bij de laatste 19 spelers van de selectie van coach Maarten Stekelenburg.

De selectie reist op 29 juni af naar Georgië waar het EK van 2 tot en met 15 juli gehouden wordt. Onder 19 speelt op 27 juni in Katwijk nog een laatste voorbereidingswedstrijd voor het EK. Tegenstander is KAA Gent Onder 21. In de poulefase neemt Nederland het op tegen de leeftijdsgenoten van Engeland, Duitsland en Bulgarije.

Venlonaren wenst Tristan enorm veel succes in Georgië!

19 Responses

 1. RuiverCity

  Absoluut NIET gunstig. VVV zit al niet breed in de spelers. Dadelijk loopt ie ook nog een blessure op. Hoop dat ie weinig minuten maakt of dat ze snel uitgeschakeld worden.
  Tevens lijkt het erop dat het bij het aantrekken van nieuwe spelers niet loopt zoals VVV gehoopt had. Hiermee wordt weer eens duidelijk dat VVV niet heel goed in de markt ligt. Dat is gewoon nadeel van een kleine club. Veel spelers wachten wellicht op betere opties en willen slechts in uiterste nood naar VVV. Ook heel vreemd dat Tissoudali nog steeds niet rond is. Het vroeg kampioen zijn heeft dus weinig meerwaarde gehad!

  Tevens heeft samenwerking met West Ham nog niks opgeleverd. Die paar weken zijn ook al lang verstreken. VVV wil spelers die er direct staan. West Ham heeft afgelopen seizoen zelf hard moeten knokken. Die stallen het liefst jeugdspelers.
  Ik blijf erbij dat de seizoenkaartverkoop grotendeels afhangt van nieuwe spelers. Wij als echte en vaste supporters verlengen automatisch. Echter doet niet iedereen dat. Deze mensen moet je over de streep trekken……

  1. Ben ik het niet mee eens! Dit laat juist zien dat VVV heel goed bezig is. Alle andere spelers spelen bij grotere clubs en hierdoor komt onze club enigzins op de kaart. Daarnaast is het voor deze jongen een persoonlijk succes. Een jaar geleden stond hij nog bij de behangkoning van Den Haag beetje behang te verkopen nu heeft hij ervaring in een eerste elftal, is hij kampioen geworden en ook nog eens geselecteerd voor Oranje. Wat wil je nog meer als speler en hoe goed is dit voor VVV daarmee laten we zien dat jeugd en talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen en dat we gewoon een zeer goede staf hebben die ten eerste het talent zien, ten tweede spelers beter maken. Hoe vaak hebben we in het verleden wel niet gehoord dat we altijd trainers hebben die niks kunnen en geen spelers beter maken. Daarnaast hebben we ook altijd moeten aanhoren dat er geen beleid achter de club staat. Dit is het bewijs van visie en inzicht.

   Wat betreft spelers aantrekken ben ik liever zorgvuldig in het aantrekken van spelers en wachten op buitenkansjes dan nu meteen je team compleet te hebben. We zijn nog niet eens begonnen met trainen en dus kunnen we ook geen spelers testen. Bijna geen enkele club heeft tot nu toe iets aangetrokken. De meeste spelers, trainers en makelaars zijn op vakantie omdat het een zeer rustige periode is op de transfermarkt. Ik had afgelopen week ergens gelezen dat er nu spelers worden aangeboden die over 1 maand nog maar de helft van hun salaris vragen. Daarnaast moeten spelers de beslissing maken en die wachten liever af tot het laatste moment op meerdere aanbiedingen. Alles ligt op zijn gat en gaat pas binnen nu en 1 tot 2 weken een beetje lopen. Dus wacht het nu maar gewoon rustig af. West Ham en VVV hebben gesproken en er zijn namen gevallen. VVV gaf aan spelers aan te trekken die meteen klaar zijn, dus is de vraag zijn die spelers ook direct klaar voor de Eredivisie? Ik ben zeer tevreden over hoe ze dit allemaal oppakken. Ik geloof er niks van dat mensen pas verlengen bij aankopen van spelers. WIJ ZIJN GEEN BARCELONA!!

 2. lucien1978

  Hoezo niet gunstig. Die jongen komt uit op een EK. Dat is alleen maar mooi. Hiervan krijgt hij nog meer zelfvertrouwen . Tevens komt hij misschien wel meteen in de juiste vorm terug. En trouwens ik wordt zo moe over het gezeur van die nieuwe spelers. Deze week zou er meer duidelijk worden. Anders volgende week wel. Liever lang wachten en de juiste spelers halen dan snel en paniek aankopen. De markt komt nu eenmaal traag op gang. Als je naar de clubs in het rechterrijtje kijkt heeft er nog bijna niemand versterkingen gehaald. Heb eens vertrouwen man en zeur niet iedere dag over spelers of seizoenskaarten . Aan het begin van de competitie staat er een goed team en zit het stadion vol.

 3. supportertje

  Wat zijn we toch weer ongeduldig met zijn allen. Ik ben in deze eens met Lincoln, de markt moet nog op gang komen, en de meeste spelers komen meestal pas een week of twee voor het begin van de competitie. Heb een beetje vertrouwen in de staf. Dat vertrouwen gegeven mag worden blijkt wel uit het feit dat spelers beter worden en de juiste instelling hebben, die nodig is om met een smalle selectie te werken. ook de overgang naar de eredivisie zegt wat wel iets, maar jullie hebben gelijk als je zegt dat het moeilijk gaat worden om te handhaven op dit niveau. Geef ze daarom de kans en de tijd om de juiste mensen bijeen te krijgen. We zouden nog wel eens aangenaam verrast kunnen worden.

  1. pierre

   Dat supporters ongeduldig worden kan ik best begrijpen.
   Begin van de week is er door VVV gezegd dat er deze week 2 nieuwe spelers gepresenteerd zouden worden.
   De week is bijna voorbij en nog steeds geen nieuwe spelers.
   Hou dan je mond dicht en zeg niets!

   1. Ze hebben duidelijk gezegd HOPELIJK kunnen we volgende week aanwinsten presenteren. Blijkbaar is het nog niet 100% rond of moet er nog iemand gekeurd worden. Wie het weet mag het zeggen. Het aantrekken van spelers is niet zo makkelijk als iedereen denkt. Vooral niet voor pas gepromoveerde clubs die moeten toch allemaal in dezelfde pot zoeken.

    Wil je wat andere spelers aantrekken dan kost dat gewoon wat tijd. Ik weet zeker dat we voor aanvang van de competitie een goede ploeg op de benen hebben staan.

 4. Ben

  Uiteraard, allereerst tristan, gefeliciteerd, hopelijk ga je carrière maken, het zij jou gegund. Wij hopen echter nog een tijdje jou hier bij VVV te kunnen houden.
  Naruurlijk is dit niet goed voor de voorbereiding op de competitie, maar ik vind dat wij dat voor lief moeten nemen. We krijgen er namelijk een betere speler voor terug.
  Het wordt de hoogste tijd dat de nieuwe spelers, aankopen en gehuurde, worden voorgesteld. Niet. In juli, of nig erger, augustus. FORZA VVV!

  1. LJ

   Liever in augustus met spelers waarmee we ons kunnen handhaven dan in juli spelers welke geen toegevoegde waarde zijn. Vrijwel de hele basis van vorig jaar is gebleven. Daar kunnen we prima de voorbereiding mee starten.

   Daarnaast is Dekker uiterlijk 15 juli weer terug en dan is net de eerste oefenwedstrijd achter de rug, dus die sluit gewoon opgetraind weer bij de slelectie aan. Geen enkel probleem dus want de competitie is dan nog 4 weken weg.

   1. LJ

    Hoezo uitgeblust? Dekker heeft voldoende vakantie gehad. Het EK start op 2 juli. Je denkt toch niet dat ze al vanaf mei bezig zijn met de voorbereiding.

    Ik vraag me werkelijk af waarom jij altijd alles negatief beoordeeld?

 5. roermond

  In hoeverre is dit betrouwbaar?
  Op Soccernieuws stond dat Vvv interesse heeft in Mvv-verdediger Labylle. Ik weet dat ze daar in het verleden ook mee bezig zijn geweest.

 6. kenfen

  Mooi dat er helemaal niets uitlekt dat is mijns inziens een goede zaak Er wordt in alle rust gewerkt aan een goede selectie.Stein en Valckx hebben mijn volledig vertrouwen ik denk dat we nog even moeten wachten maar dat we uiteindelijk een prima selectie zullen krijgen

 7. VenloVVV

  Maandag komen de nieuwe spelers volgens Hai Berden. Hij zei het volgende als reactie op iemand op twitter;

  ⚽️Die komen eraan Cees ! 26juni bij aanvang trainingen dan zie je de nieuwe spelers !

Leave a Reply