Tristan Dekker tekent tot medio 2023 bij VVV-Venlo

Ondanks zijn leeftijd van 23 jaar, is Tristan Dekker al een ‘ervaren’ speler te noemen. De jongeling, die oorspronkelijk uit Den Haag komt, speelde de afgelopen vijf seizoenen al voor de Venlose club. Hij kwam in die tijd tot 78 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarvan 44 in de Eredivisie.

Nu tekent de verdediger in De Koel een nieuwe verbintenis. Dekker speelt minimaal nog twee seizoenen langer in het geelzwart van VVV-Venlo.

Dekker is verheugd met zijn contractverlenging: “Ik heb het erg naar m’n zin in Venlo en VVV-Venlo is in de afgelopen vijf jaar mijn club geworden. Ik ben blij dat ik de komende jaren mijn ‘Venlose ervaring’ kan inzetten om nieuwe en jonge spelers mee te trekken in het bijzondere gevoel rondom deze familieclub en hen te enthousiasmeren. Op het veld wil ik dat enthousiasme zelf ook graag uitstralen. Met ‘spirit’ in de ploeg gaan we komend seizoen ver komen. Ik heb er veel zin in.”

Technisch Manager Stan Valckx: “Tristan is een open boek voor ons als club: een goede verdediger met snelheid, een gedreven jongen én een echte doorzetter. Hij is 23 jaar, maar loopt toch al lang mee binnen onze selectie. Hij weet wat er wordt gevraagd in de Keuken Kampioen Divisie. Kent inmiddels promotie, maar ook degradatie. Tristan maak je niets wijs. We zijn blij dat hij erbij blijft!”

Bron: VVV-Venlo

27 Responses

 1. supportertje

  Tristan heeft bewezen dat hij diverse niveaus aan kan. Echter heeft hij periodes dat hij wisselvallig speelt. Maar over het algemeen vind ik hem een goede kracht voor VVV, en misschien dat Jos hem wat stabieler kan maken in zijn spel. Denk dat het dit seizoen helemaal goed komt met Tristan en een waardevolle speler zal zijn voor ons.

 2. SneltreinMusa

  Ik lees dat hij een aanbieding van Emmen op zak had, mooi om te zien dat hij bij ons zijn contract verlengd,

  Verder mee eens dat hij komend seizoen een belangrijke rol kan spelen achterin, dus heel blij met dit nieuws

 3. Real VVV

  Goede zet om hem een nieuw contract aan te bieden. Je weet wat je aan hem hebt, kan op meerdere plekken uit de voeten en hij lijkt een prima mentaliteit te hebben.

 4. RuiverCity

  Vreemd. VVV wilde voor 1,5 jaar terug nog van hem af. Zo goed heeft hij zicht echt niet ontwikkeld. Centrall achterin komt hij veel te kort.
  Deze speler kan het betaald voetbal niveau niet aan. Komt fysiek, technisch en qua spelinzicht alles te kort. Zijn inzet is niks op aan te merken.
  Er zijn zeker betere spelers te vinden dan Dekker.

 5. clubman

  Hij houdt zich al jaren staande in het betaalde voetbal en heeft afgelopen seizoen Pachonik méér dan verdienstelijk vervangen. Daarnaast is hij jong en kunnen we nog jaren plezier aan hem beleven tegen een kostprijs die overeenkomt met de huidige VVV standaard, die ongetwijfeld anders is dan 1,5 jaar geleden.

   1. Godfried

    In de eredivisie misschien. We spelen alleen dit jaar KKD. Dit is een meer dan prima back voor dit niveau. Kan daarnaast op meerdere posities uit de voeten, kent de club en de club kent hem. Snap dat VVV liever geld uitgeeft aan nieuwe creatieve middenvelders. Er zulten namelijk toch keuzes gemaakt moeten worden.

 6. Oelie op zuid

  Ik was al benieuwd wanneer Reuver zou reageren om hem weer af te branden. Man hou toch op. VVV heeft geen geld om topverdedigers te halen
  Geef die jonge de kans om zich in de kkd te bewijzen. Of wil jij beweren dat Jos er geen kijk op heeft.

  1. RuiverCity

   Ik verklaar Luhukay niet heilig zoals sommigen hier wel doen. Afgelopen seizoen faalde hij tactisch ook door Vito op het middenveld en Dekker centraal te zetten.

   1. mats

    Kom aan Ruiver dit slaat nergens op. Als jij dacht dat Jos in 7 wedstrijden wel even dat elftal aan de praat zou krijgen, geloof je net zo in sprookjes als dat sommige hier Jos heilig verklaren.

    Van die laatste ben ik er trouwens een. Yup. Totdat het tegendeel bewezen is. Forza Luhukay!

 7. Dond

  Off-Topic;
  De proefperiode van Hicham Acheffay bij VVV-Venlo is in onderling overleg beëindigd. Hij komt bij de Venlose club niet in aanmerking voor een contract.

  De 20-jarige oud-speler van Vitesse, FC Utrecht en Grasshoppers Zürich trainde de afgelopen periode mee met de selectie van Jos Luhukay.

  1. hanskazan

   Misschien een lijntje uitgooien bij Donnarumma on weg te kapen bij PSG? Of zou die het niveau subtop kkd ook niet aankunnen?

   Een nieuwe keeper(van minimaal het niveau van delano) kost qua salaris net zoveel als een beetje veldspeler. Lekker zonde van je geld

   1. zuid1

    Helemaal mee eens. Het is echt niet zo dat de goede keepers voor het oprapen liggen in de eerste divisie. Heel mss een buitenkansje maar denkt gewoon dat van Crooy eerste doelman gaat worden

  1. kuebke

   Droom maar lekker verder Mats.
   Hij heeft verschillende aanbiedingen van clubs maar hij wil weer voor een avontuur in het buitenland gaan zei hij gisteren in het tv programma De Oranje zomer.

   1. mats

    Ik stel een vraag hè? Omdat ik het gerucht ergens last Nergens zeg ik of ik dat leuk of niet leuk vind of wat dan ook.
    Sterker, het leek me vrij misplaatst als hij zou komen.

Leave a Reply