“Tristan Dekker wordt voor een seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles”

Tristan Dekker zal naar alle waarschijnlijkheid voor een seizoen verhuurd worden aan Go Ahead Ealges. Dat meldt De Limburger.

De jonge rechtsback komt weinig aan spelen toe in Venlo met Pachonik, die hoger in de pikorde staat. De rechtsback moest spelen en daardoor wijkt Dekker uit naar Deventer, die hem meer kans op speeltijd kunnen geven dan bij VVV-Venlo op dit moment het geval is.

Dekker tekende onlangs bij voor twee seizoenen en lijkt in ieder geval een seizoen daarvan te spenderen in de Keuken Kampioen Divisie, waar hij Go Ahead Eagles gaat proberen te helpen om te promoveren.

16 Responses

 1. lucien1978

  Prima oplossing. Dekker is een man voor de toekomst. Getuige ook zijn contractverlenging. Ik vind het een prima speler.

  Nu nog snel afscheid nemen van Susic en de overbodige v Bruggen en nog snel 1 a 2 directe versterkingen halen.

  Dan heb je een prima elftal.

  1. Godfried

   Verwacht jij nog meer spelers dan die linksbuiten dan? Ik eigenlijk niet.
   Met Röseler, Kum en Schäfer heb je al drie CV. Eventueel kan Post daar ook spelen.
   Linksback: Janssen en Scheimann
   Rechtsback: Pachonik en eventueel Kum.
   Het middenveld is met Post, Linthorst, Neudecker, Cattermole en eventueel Opoku en van Ooijen ook overal dubbel bezet.

   Wanneer van Bruggen vandaag niet weggaat heb je hem ook nog. en dan heb ik het nog niet over de nodige jeugdspelers die tegen de selectie aanschurken.

   Denk dus eerlijk gezegd niet dat er veel meer bijkomt. Misschien in de winter nog een buitenkansje. Maar voor nu zal dit het zijn.

   Maar laat me graag verassen!

 2. chretien

  Ja, jammer dat we Dekker dit seizoen niet meer zullen zien spelen voor VVV. Ik vond hem een fijne speler en hij wordt waarschijnlijk alleen nog maar beter. ik wens hem succes bij Go Ahead en tot volgende seizoen weer terug bij ons…

 3. En als Pachonik geblesseerd/geschorst is, wie gaat daar dan spelen, mocht Van Bruggen ook vertrekken?
  Op zich is het wel goed dat Dekker veel speelt, leert ie ook nog beter hoe hij zich moet opstellen als rechtsback, want mij viel op dat ie soms helemaal verkeerd stond als hij speelde…
  Dekker heeft op zich wel potentie, kan zich vastbijten in een tegenstander, kan fel zijn en heeft een goeie voorzet als hij opkomt…

 4. Godfried

  off topic. lees dat ene kokkinos scoort voor jong vvv. is dit toevallig een spelfout en gaat het om kokkinis? en is die niet vorige maand vertrokken bij vvv ?? of puur toeval dat iemand bijna eenzelfde naam heeft als die griek?

Leave a Reply