Trost blijft als vvv promoveert

Trost blijft als VVV-Venlo promoveert
VVV-trainer René Trost blijft bij VVV-Venlo als hij met de club promoveert naar de eredivisie. Als het niet lukt laat de Kerkradenaar de beslissing over zijn toekomst in Venlo afhangen van de ‘nieuwe’ omstandigheden bij de club.

Bij een langer verblijf in de Jupiler League wacht Trost de gevolgen van eventuele bezuinigingen af. Ook zijn de samenstelling van de spelersgroep én de wil om te promoveren volgend seizoen van belang voor de trainer. Bij gebrek aan perspectief in Venlo gooit hij liever de handdoek in de ring.

VVV-Venlo wil verder met de Kerkradenaar. Trost stelt de beslissing voorlopig uit omdat hij zonder kopzorgen de laatste drie wedstrijden van de reguliere competitie wil afwachten.

bron:L1

8 Responses

 1. pavisto67

  Nou, die vertrekt dus, en ik geef hem groot gelijk. Er is geen geld voor versterkingen dus moet VVV creatief zijn in het scouten en aantrekken van spelers. Laat dit nu al jaren een drama zijn, en deze selectie is mentaal zo zwak en totaal onevenwichtig dat Trost de bui al ziet hangen. Met nagenoeg dezelfde selectie en zonder Maenpaa ziet de toekomst er gifzwart uit.

  1. Ievel Knievel

   @ Pavisto

   Mensen verdenken mij van ene hoop negativief commentaar. Het tegengestelde is echter waar. Dit bewijst eigenlijk al het punt dat ik het hele seizoen probeer te maken. Als de organisatie en structuur wat beter in elkaar zouden zitten zou er al lang duidelijkheid zijn over volgend seizoen. Met fatsoenlijk beleid laat je dit niet afhangen van een eventuele promotie. Men had bij de aanstelling van Trost al kunnen weten dat waarschijnlijker was geweest dat het een 2, 3 jarenplan zou worden om terug te kunnen keren in de eredivisie. Als je nu Trost laat gaan kun je weer opnieuw beginnen met bouwen; iets wat men nu alweer 3, 4 jaar aan het proberen is. Echter steeds met minder budget en minder perspectief. Ik zeg gemiste kans. Je had natuurlijk allang met de trainer en eventuele versterkingen rond moeten zijn, zo vlak voor het einde van de competitie, zodat je alweer snel kan bouwen aan volgend seizoen. Nu snap ik dat eventuele versterkingen ook liever in de eredivisie spelen, maar daar kan je het niet op gokken als VVV zijnde. IK zou me richtten op nog een jaar juup en daar de nodige versterkingen voor aantrekken. Die spelers ook beloven dat je een plan hebt om volgend jaar top 2 te eindigen en dat je die spelers nodig hebt in dat plan. Zo versterkt het één het ander.

 2. Ben

  Ik begrijp niet dat wie dan ook het nodig vindt dit naar buiten te laten komen? Heel erg jammer, maar het laat wederom zien, dat deze behoefte groter is dan wat men vindt van clubbehangen. Ik zeg maar FORZA VVV!

  1. Ievel Knievel

   @ Ben, mee eens. Als dit vanuit VVV zijnde zelf gemeld wordt vind ik het niet slim (al had men misschien al rond moeten zijn met Trost en als Trost het zelf meld, doet hij dit waarschijnlijk om druk te zetten op VVVV (tactiek). Kennelijk is hij zelf niet gerust op een goede afloop (welke van de twee scenario’s dan ook). Dit zegt echter wel weer iets over de organisatie binnen VVV en ik word zelf steeds meer gesterkt in mijn eigen vooroordelen hierover.

 3. Luis Erique

  Als je als trainer woorden bezigt als: ik accepteer dit niet meer, en je team zo de wei in stuurt tegen almere city (waar hebben we t over), dan heb je in ieder geval 1 ding niet. Het vermogen om je groep te motiveren. Deze ploeg gaat pas voetballen na een tegengoal, en dan maar 5 minuten. Het is schrijnend, gebrek aan een trainer met overwicht, gebrek aan een leider, gebrek aan creativiteit, gebrek aan agressiviteit, gebrek aan defensieve degelijkheid en gebrek aan scorend vermogen…ik heb weinig verwachting wbt de playoffs. Op elk vlak komt vvv tekort…gelukkig is er nog wel bier om de pijn te verzachten..

 4. tulipanes

  Het was weer eens een slechte wedstrijd. Alle basisspelers zouden blij moeten zijn met een 3 als cijfer, behalve Sevinc. Hij speelde nog een degelijke wedstrijd.
  Het viel me verder op dat VVV alleen 5 minuten na een tegengoal heeft gevoetbald (als je dat al zo mag noemen), en dat de laatste 10 minuten er pas echt festred

 5. tulipanes

  …gestreden* werd. Als we dat gewoon driekwart van de wedstrijd doen, winnen we met 3-0.
  Enfin, de sauerland supporters op o2 brachten ook wat sfeer in het stadion, anders was er een dodelijke stilte.

Leave a Reply