Trost: Eindelijk beloond voor het werk

VVV-trainer René Trost vond dat zijn ploeg eindelijk eens een keer beloond werd voor het gedane werk.

“Het was geen goede wedstrijd, maar dat komt ook door Excelsior dat compact speelt en weinig weg geeft. Dan is het mooi om te zien dat we toch een gaatje vinden en een penalty krijgen.”

Nul gehouden 
Over doelman Danny Wintjes toonde Trost zich zeer tevreden. “Hij moet het toch maar doen als invaller. Hij is een top-prof. En het is belangrijk dat we de nul hebben gehouden.”

Verrassen
De VVV-trainer liet weten bewust te hebben gekozen voor Reimerink, Otsu, Wolters en Gijzen in de aanval. Dat betekende dat Rajcomar en De Kogel op de bank moesten plaatsnemen. “Ik wilde Excelsior verrassen met vier snelle mannen. Ik heb de keuze en dan moet je die ook nemen.”

Bron: L1.nl

5 Responses

 1. mats

  Interessante keuze van Trost met Otsu in de spits.
  Toch zou ik willen dat er eens een basiself komt te staan die kunnen groeien als team. Het lijkt wéér zo’n hapsnap gedoe elke keer.

 2. 5 for life

  Als je dan 4 snelle spelers opstelt Trost dan moet je ook je middenvelders en je verdediging die sneller aan laten spelen. Het balletje ging weer breedt en achteruit ipv snel via middenveld de spits of de buitenspelers aan te spelen. Als ze uiteindelijk wel aangespeeld hadden ze alweer hun directe tegenstander die in de nek aan het hijgen was met rugdekking.
  Dus nogmaals;
  NIET balletje breedt, balletje terug maar NAAR VOREN!!!
  NIET Türk die bal laten ophalen tussen de 2 centrale verdedigers.
  Wie er ook in de spits staat. De Kogel, Rajcomar of Yuki, we hebben snelle buitenspelers dus sneller aanspelen die gasten.

 3. Pingback : 2travers

Leave a Reply