Trost mist mentale weerbaarheid

Trainer René Trost van VVV hamert erop dat z’n spelers het hoofd niet mogen laten hangen.

De trainer speelt daar zelf ook een belangrijke rol in. “Ik moet nu opstaan.”

“Prima groep, maar we missen mentale weerbaarheid”, zegt Trost na de 2-0 nederlaag tegen FC Emmen. “De weerbaarheid is heel laag. Je moet elkaar nu de waarheid gaan zeggen, want het team moet het zelf doen.”  Na afloop van de derde verliespartij op rij heeft Trost de ploeg niet lang toegesproken. “Ik ben redelijk kort van stof geweest. We moeten elkaar goed in de ogen kijken”

Over de rode kaart van Leon de Kogel was trost kort. “Dat was oliedom.”

Bron: L1.nl

36 Responses

 1. socrates

  wel schokkend dat Rene daar nu pas achter komt, je zou toch zeggen dat de vorige twee wedstrijden al aardige indicaties gaven over de me
  ntale weerbaarheid. dit worden flinke paintball en steengrill sessies samen met een mentaal coach, misschien heeft berden het telefoonnummer nog van die juffrouw waar wetzel zo enthousiast over was.

 2. Paljas

  Volgens mij is de mentale weerbaarheid bij Trost,Van Dael en Jacobs ver ondermaats en in veel mindere maten bij die spelers.
  Rampzalige beslissing om weer Otsu niet in de basis op te stellen,waar Fleuren,Wolters,Rajacomar en Joppen veel eerder in aanmerkingen zouden moeten komen voor een plaats op de bank.
  Het is gewoon een kwestie van toegeven,namelijk dat je met een middelmatige selectie van doen hebt.(met uitzondering van Otsu,Cooper,Maenpaa en Turk)
  En dan verlangen en eisen dat je voor de bovenste plaatsen moet strijden…
  Ja,als je nog een paar versterkingen haalt bij Emmen,Achilles’29 of Almere City zo niet bij Den Bosch of Telstar,zal het onherroepelijk lijden tot het kampioenschap.

  Na 10 wedstrijden is het niet de selectie van VVV die faalt(die staan daar waar ze op dit moment thuis horen,namelijk de tiende plaats),maar meer de praatjes van Trost (een beetje te vergelijken met mats of Ievel Knievel op deze site),die maar blijft roepen dat deze selectie genoeg kwaliteit heeft om voor het kampioenschap te gaan.
  En ik begrijp zijn insteek wel,want al die aanwinsten zijn op voorspraak van hem aangetrokken en dan ga je die spelers niet bij voorbaat al naar 10 wedstrijden de grond in boren.
  Maar de waarheid is dat het een middelmatig seizoen gaat worden,want ja je hebt ook maar een middelmatige selectie en een middelmatige trainer en staf.

  Conclusie:Trost (en zeker niet te vergeten die rampzalige staf met Van Dael en Jacobs)probeert een beetje de voetbalkenner uit te hangen,maar valt al na 10 wedstrijden volledig door de mand.

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Drikus

   Heeft u problemen? Bel Pajas voor de functies van:
   – Trainer
   – Assistent trainer
   – TD
   – Algemeen Directeur
   – Voorzitter
   – Premier
   – Koning
   – President
   What the hell…. Gooien we God er ook maar meteen bij 😉
   En al uw problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon, want meneer Paljas is alwetend!! Ow almachtige Paljas, verrijk ons met uw alwetende en onmetelijke kennis. Help VVV met uw wereldse kennis door deze moeilijke periode. Met u aan het roer wint VVV de Champions league over 2 jaar met aansluitend de wereldbeker.
   Als u dan toch bezig bent kunt u dan ook meteen de wereldwijde economische crisis, oorlogen en andere, voor u, kleinigheden oplossen.
   Ow Paljas, de verlosser van het volk!! Help ons. Wat moet de wereld zonder uw kennis!! Verspil uw waardevolle kennis niet op het venlonaren forum, maar trek de wereld en help deze aarde met uw kennis!! 😉

   1. Paljas

    Ja…of je hebt verstand van voetbal zoals ik,of je hebt het niet en probeert een beetje mee te praten zoals jij,mats en Ievel Knievel.
    Jullie kunnen beter zwijgen en vooral leren van mijn uiterst nauwkeurige voetbalanalyses…
    En inderdaad(bedankt voor je compliment),als het om voetbal gaat,ben ik op deze site God in vergelijking met de wartaal die mats en Ievel Knievel hier elke week uitkramen.
    Nou laat ik jou nog buiten beschouwing,want ik lees zo af en toe(lang niet altijd)nog eens wat verstandigs van jou,als het om VVV gaat.
    Maar laat je vooral niet lijden en beinvloeden door de vervuilers mats en Ievel Knievel op deze site,want het zijn gewoon padvinders dan wel koekwauzen,die werkelijk GEEN ENKELE fatsoenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van deze site.

    Gegroet,

    Paljas.

   2. Drikus

    WAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, nee jij hebt nuttige bijdrages. Jouw reactie nav Sparta VVV:
    “Ik hoef geen wedstrijd te ZIEN om een behoorlijk oordeel te kunnen vellen”

    Das echt de basis voot een nauwkeurige analyse EN een nuttige bijdrage!! Wie is hier nu eigenlijk de koekwous?? 😉

   3. Paljas

    Wat wahahahaha???…je lacht als een boer met kiespijn…
    Inderdaad,Ik hoef geen wedstrijd te zien(de wedstrijd in zijn geheel beluisteren via L1,daar kun je ook veel conclusies uit trekken),om een fatsoenlijk oordeel te vellen.

    Gegroet,

    Paljas.

   4. Drikus

    L1 staat ook echt bekend om hun zeer objectieve wedstrijdverslagen (sarcasme druipt er vanaf!!)
    Tot zover jouw geloofwaardigheid…

   5. Ievel Knievel

    Mag ik weten wat ik hier eigenlijk mee te maken heb, aangezien ik al een tijd niet meer gereageerd heb? Voelde de noodzaak niet zo, lees een hoop onzin namelijk. Daarnaast heb ik nooit geroepen dat VV kampioen zou worden. Ik zou namelijk blij zijn met een 6e plek. Dit lijkt mij nog steeds een realistische inschatting. Misschien probeer je een discussie uit te lokken door hier namen te roepen, maar ik heb helaas voor jou iets beters te doen met mijn tijd. Succes met de paljas uithangen

   6. mats

    Hahaha wat een koekwaus ben je toch. Echt, ik ken geen grotere narcist dan jij. Wat moet t fijn zijn in jouw hoofd.

  2. bong

   inderdaad de verdediging van vvv is met fleuren en joppen een kwaliteit van een vierdeklasser
   daar staan ze nog reserve en neem dan kruissen ook maar mee wat een kruk
   nog te slecht voor ballenjongen
   en dan van dael en jacobs waaaaaaaaaaaaaaaaaaaardeloos
   neem jullie verantwoording en pak je boeltje op en vertrek
   en zet daar echte voetballers neer ozze jai en john rooks
   ps ga ammi maar halen toch veeeeeeeeeeeeeeeeeel beter als joppen
   soentjes doe je best hiervoor en rot anders zelf op

 3. pavisto67

  off topic, wat speelt Uche zich in de kijker bij Heerenveen zeg nul minuten tot dusverre. dat gaat aan het eind van het seizoen een dikke zak geld opleveren. Zolang Finnbogason niet geblesseerd raakt zal hij nauwelijks minuten pakken vrees ik.

 4. RuiverCity

  Niet slim van Nwofor en niet slim van VVV. Als hij in Venlo was gebleven had hij zich veel meer in de kijker kunnen spelen en had hij aan het eind van het seizoen meer opgebracht!

 5. YowVVV

  VVV had gisteren een teamuitje naar Kerkrade moeten maken, mentale weerbaarheid en strijdlust was hier wel aanwezig na een grote nederlaag vorig week.
  Als VVV’er mis ik dit sterk!

 6. clubman

  @Paljas

  Een wedstrijdanalyse maken op basis van een radioverslag…dat is pas echte klasse, respect!

  Maarre, was jij niet ook spelersmakelaar of haal ik nu 2 mensen door elkaar?

  Heb jij in je portefeuille niet nog een waardevolle, momenteel clubloze speler voor VVV?

  Trost en de hele Koel zouden je eeuwig dankbaar zijn!

   1. Gerardus

    Die knop zocht ik ook al een paar keer maar ik heb hem nog steeds niet kunnen vinden, jij inmiddels wel al ?

 7. YowVVV

  O5 niet groter maken dan het is 40 a 50 personen op 4000 man. O5 stoor ik me soms ook wel aan. Kaffer oude mensen die 5 min. voor tijd gaan niet uit. Ernstig die mensen met al een levenlang clubhart willen gewoon voor de drukte weg. Triest. Daarnaast laat iedereen in zn waarde.

 8. venlofan

  We willen o5 niet groter maken dan dat het is gaat ook niet lukken denk ik maar als vvv naar de topklasse gaat gaan we gwn weer met ze mee we are venlo by the river we are venlo all the way

 9. Milko Pieren de witte motor

  Trost mist mentale weerbaarheid, ik mis vooral KWALITEIT. Ik kijk helemaal niet op van de nederlagen tegen Dordt, De Graafschap en Emmen. VVV heeft mijns inziens gewoon een hele matige selectie die blij mag zijn als ze dit seizoen de playoffs haalt. Als je spelers als Rajcomar, Wolters, Balkestein, Promes en Post haalt als “versterking” dan moet er niet gek van opkijken dat je geregeld aanloopt tegen een nederlaag.

 10. Gerardus

  Er werd hier voor de start van het seizoen al steeds gezegd door de meeste mensen dat een plaats bij de top 4 top 6 realistisch was. En dat is het nog steeds, de selectie is te gewoon te klein en daar kunnen we niks aan doen omdat het geld gewoon op was. Nwofor MOEST weg en wou weg, liever vandaag als morgen had hij al eens aangegeven, hij drukte te zwaar op de begroting voor een jupiler league club. dus waarom zou hij blijven ? Het zou wel eens fijn zijn als de mensen hier ook eens realistisch zijn.

  Gegroet

 11. clubman

  Precies…even rustig adem halen en jezelf realiseren dat we vooralsnog 6 punten moeten goedmaken in nog 29 (!) wedstrijden…

  Keine Panik auf der Titanic…te vroeg pieken is nergens goed voor…

  Dus gewoon ophouden met scheldkanonnades richting spelers en trainers want er is nog geen enkele reden tot bezorgdheid.
  29 wedstrijden op plek 1 staan om daarna 6 punten én de koppositie te verspelen is véél pijnlijker.

Leave a Reply