Update: Trost nieuwe trainer Roda JC

De kogel is door de kerk. René Trost is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. Hij tekent voor twee seizoenen bij de club uit Kerkrade. Aankomende maandag wordt Trost officieel gepresenteerd als hoofdtrainer.

Na het vertrek van de oud trainer van VVV waren er veel geruchten dat Trost terug zou keren bij zijn oude liefde. Afgelopen maandag werd hoofdtrainer Jon Dahl Tomasson bij Roda weggestuurd en dit maakte de weg vrij voor René Trost.

Bron: L1

22 Responses

 1. Als ze daar dan toch ‘koempelmentaliteit’ willen hoop ik van harte dat hij zijn vriend Rajcomar meeneemt. Die kan tenminste zijn mouwen nog eens opstropen, aangezien hij altijd met lange mouwen speelt.

 2. Ben

  Trost is een man met karakter, gek op en fan van van Roda en daar is niks mis mee. Hij zal de komende 10 jaar trainer zijn bij Roda, ik wens hem succes. No regrets, wij hebben hem destijds graag willen hebben, maar wat de reden ook is geweest, het was geen succes.
  Ik wens ons zelf een goede trainer met het juiste karakter geschikt om VVV naar de eredivisie te brengen.
  FORZA VVV!

 3. Drikus

  Ik pleit voor Seedorf als nieuwe trainer. Voor het geld hoeft hij het niet te doen. Krijgt 10.000.000 mee van AC Milan. Daar kan ie het wel een jaartje of 2 a 3 mee uitzingen in Venlo 🙂

 4. vvvicky

  Het zijn allemaal koempels, totdat ze moeten inleveren of jup gaan spelen. Flikker toch op met die koempelzeik. Ze denken alleen aan de portomonee en nergens anders aan!

 5. marcel

  nieuws voor op de roda-site. een passant die niets toegevoegd heeft aan VVV behalve de lange bal van achteruit op rechtsbuiten. ik wens hem het beste, en roda vooral hetzelfde wat ie dit jaar bij VVV heeft laten zien.

 6. Ben

  Wat is dat toch, die aversie tegen Roda? Ik begrijp het echt niet.
  Ik ben van VVV, verder is er niks, ook geen Roda. Wat mij betreft mogen ze volgend seizoen promoveren naar de eredivisie, maar dan wel in de nacompetitie, nadat wij kampioen zij geworden. FORZA VVV!

   1. Goodie

    Lijkt me niet. Roda moet al flink bezuinigen en heeft het contract van Tomasson afgekocht. Denk dat ze daar weinig geld hebben om spelers te kopen. Maar Rajcomar is transfervrij..?

    Ik heb trouwens tot nu toe vertrouwen in het nieuwe seizoen. Met Khalouta en misschien Brouwers doet VVV goed zaken al eind Mei / begin jullie.

   2. Lincoln

    Ja klopt Khalouta is zeker een verbetering ten opzichte van Rajcomar :). Hopelijk komen er nog gerichte versterkingen bij en dan zullen we wel zien waar we eindigen dit jaar. Maar Roda heeft wel volgens mij nog maar 10 spelers of zelfs nog minder dus ze moeten zich wel versterken en zullen denk ik ook even bij VVV kijken. Trost weet welke spelers interessant zijn en welke goed te betalen zijn. Kijk maar naar Rajcomar die nam Trost ook overal mee naar toe hahaha

   3. Goodie

    Dat die dat nu maar weer doet haha. En oh ja, Reimerink heeft nog een contract voor 1 jaar, maar niemand hier heeft er problemen mee als die gratis vertrekt. Sevinc is een talent, die laat VVV niet gaan voor een bedrag dat Roda zich kan veroorloven. Als ik om een speler vrees die Roda wil hebben van VVV zal het om Nwofor en Maenpaa gaan.

 7. sjengske07

  Misschien is Robert Maaskant de gewenste trainer voor VVV. Stan Valckx kent hem, dus wie weet. Jonge vent met ambitie.
  Overigens duurt het wel lang met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Maar wellicht gaat men niet over een nacht ijs en komt men met een verrassing.
  Als de nieuwe trainer er is kan men beginnen met het samenstellen van de selectie,
  die hopelijk beter wordt dan die van afgelopen jaar.

Leave a Reply