Trost: ”Verschrikkelijk, dit accepteer ik niet meer”

“Verschrikkelijk, verschrikkelijk. Ik heb me zelden zo geërgerd.”

Zo reageerde VVV-trainer René Trost na afloop van de verloren derby in Sittard tegen Fortuna (2-1). “Duels verliezen kan nog, maar totaal geen initiatief nemen om aan te vallen was nog erger.”
Het was voor de tweede keer binnen een paar weken dat de VVV-trainer zijn teleurstelling over de slechte prestatie van zijn spelers duidelijk uitsprak.

Play-offs
Met het oog op de naderende nacompetitie is een grens bereikt. “Dit kan ik niet meer accepteren. Ik hoor her en der gemor. De spelers moeten elkaar de waarheid maar eens zeggen.” VVV-Venlo moet bij de eerste vijf eindigen om niet in actie te moeten komen in de eerste ronde van de play-offs. Dat is, nadat het kampioenschap uit zicht verdween, het doel voor trainer Trost.

Met een wedstrijd minder volgt Excelsior op één punt, Den Bosch op drie. Na dit weekend zijn er nog drie wedstrijdrondes te spelen.

bron: L1

35 Responses

 1. RuiverCity

  Onze trainer accepteert het niet langer! Goh René, hoe denk je dat wij ons voelen elke week. Heb je al eens achter je dug-out en naar de overige tribunes gekeken? Wordt wel erg leeg he?! Ik verwacht volgende week nog geen 1000 toeschouwers meer. En dat mag René Trost zich persoonlijk aantrekken. Hij was betrokken bij het aantrekken van de spelers en weet de selectie niet te motiveren blijkbaar. En als ik dan geluiden hoor over GAE vorig seizoen dan begrijp ik die opmerkingen niet dat VVV dat wellicht ook in de play-offs kan bewerkstelligen. GAE knokte tenminste voor elke meter, passie, inzet en het was een TEAM! Dat zijn alle ingrediënten die VVV-Venlo mist.

 2. Luis Erique

  Als vvv slim is, nu maenpaa in de etalage staat, gaan ze deze week nog met kaya om tafel om de eerste keeper voor volgend seizoen al binnen te halen. Kost minder en is gewoon een heel goede keeper….

 3. Ben

  Nacompetitie wordt gewonnen door een hecht team waar alles onderling klopt, waar men voor elkaar door het vuur gaat. Waar men, vooral ook, durft vooruit te spelen. Elke individuele speler moet met eergevoel, al is maar voor zich zelf het veld betreden. Desnoods wat carbid in zijn kont. Het enthousiasme op de tribunes is er binnen een minuut, als er maar wat gebeurt op het veld. Uiteindelijk zou ik het niet slagen van de missie, wellicht met wat pijn, wegens de gemiste kansen, uiteindelijk kunnen accepteren. FORZA VVV!
  Dan nog iets: nacompetitie wordt zelden of nooit gewonnen door de winnaars van de eerste paar periodes. Vaak zijn deze teams uitgeblust. We zullen zien!
  Nogmaals, FORZA VVV!

 4. pavisto67

  Toen Trost tijdens de voorbeschouwing op deze wedstrijd liet weten dat er scherp getraind was hield ik mijn hart al vast. Want meestal volgt hierop een draak van een wedstrijd, zo ook deze keer.
  Hij gaat dus ingrijpen, maar ja dat is toch volledig kansloos, iets met de lamme en de blinde zeg maar.
  Verliezen vind ik niet erg, maar de manier waarop er gespeeld wordt wel. En dit is nu al het vierde jaar op rij dat het voetbal niet om aan te gluren is. Dat is geen toeval meer natuurlijk. Ik geef dan ook eerlijk toe dat ik na de Graafschap thuis ben afgehaakt dit seizoen. Het lukt me niet om de motivatie te vinden voor zulke slechte wedstrijden meer dan 250 km in de auto te gaan zitten, ik kan het niet meer opbrengen. Toch hoop ik elke week dat dit elftal mij afstraft door wel beter te gaan spelen, en vooral met meer spelvreugde en bezieling. Maar helaas is het tegendeel waar. En dat doet pijn.

 5. Meuske

  Dat niet èèn trainer de afgelopen jaren VVV in welke samenstelling dan ook lekker heeft kunnen laten ballen daar snap ik ook echt geen reet van. Hoor de azijnpissers alweer denken dat komt door Berden, maar dat geloof ik echt niet.

   1. YowVVV

    Leg eens uit wat deze voetbaljaargang goed doet? We stevenen nl af op een groot tekort op de begroting van liefst 10 procent, het alternatieve definitieve plan na het mfc blijft uit. De verkeerde mensen zitten op een bepaalde plek binnen de organisatie en als supporters worden we niet serieus genomen. Wat betreft het 1e elftal onevenwichtig en verdedigend erg zwak.

   2. Ruben

    Hahaha, ja hoor. En dat is allemaal en alleen de schuld van de voorzitter!
    Zo lust ik er nog wel een paar.

    – te kort op begroting ligt aan het feit dat ze zijn gedegradeerd. Dat betekend minder inkomsten door sponsoring en tv gelden
    – Hoe weet jij dat het alternatieve plan uitblijft? Omdat Venlonaren hier niet over bericht?? En denk jij dat dit in 2 maanden gerealiseerd is?
    – Verkeerde mensen op een bepaalde plek: wie? Noem namen met onderbouwing. Jij zit blijkbaar naast die verkeerde mensen wanneer ze hun werk uitvoeren en ziet met eigen ogen dat ze slecht werk leveren.
    – Als supporter wordt je niet serieus genomen? Nou, hoe zou dat nou toch komen! Ben jij bij de supporter avonden geweest? Heb jij toen je mond opengetrokken? Nee dus!
    – Dat het eerste elftal onevenwichtig is, is niet de schuld en verantwoordelijkheid van de voorzitter!

   3. Ievel Knievel

    @ Ruben

    Je vraagt om een serieus antwoord. Wat Berden verkeerd heeft gedaan….

    En dan ga ik alleen maar zaken opnoemen waar ik objectief antwoord op kan geven. Ik zit niet in de organisatie, dus kan niet over alles oordelen, maar hier zaken waar ik wel over kan antwoorden.

    Berden heeft ruzie gezocht met Jan van Dijk (domste beslissing ooit) en hem op een sponsorbijeenkomst afgevallen (en dat heeft zijn vazal Willy Dullens ook openlijk gedaan). Niet voor niets dat zowel Johan Derksen en Bert van Marwijk het voor Jan van Dijk opnamen. Zo heeft Berden ook ruzie gekregen met Herbert Neumann en Glenn de Boeck (en Pauwe o.a.). In het geval van Jan van Dijk heeft deze mijn voorkeur. Het is namelijk een volstrekt eerlijke en oprechte man die het beste met onze club voorhad. Ik heb hem zelf gesproken, hem de hand geschud en voelde aan alles dat het een fijne, vriendelijke, aardige man is; en ik ga graag op mijn eigen gevoel af. Dat klopt namelijk bijna altijd. Berden heeft dan de schijn tegen. Dat is een zakenman en die willen nog wel eens hard en zakelijk handelen (lees: over lijken gaan, anders wordt je namelijk niet groot in het zakenleven). Ook is Berden meerdere malen betrapt op uitspraken waar hij later op terug is moeten komen. Dit is in mijn ogen te vaak gebeurd, wat hem minder betrouwbaar maakt. Overigens vind ik een zakelijke koers niet bij een voetbalvereniging horen. De club is wel vaker onnodig hard geweest tegenover clubmensen. Onmenselijk. Ik hoef denk ik niet het voorbeeld van Jan van Kouwen aan te halen.

    Overigens is ook het beëindigen van de psychische/ mentale begeleiding een heikel punt geweest. Vanaf dat moment gaat het namelijk stap voor stap bergafwaarts met de mentaliteit van spelers.

    Als één onderdeel is waar je je als VV zijnde als club op kan onderscheiden, zonder mee te kunnen concurreren op financieel gebied (lees: salarissen), dan zijn het investeringen in faciliteiten en technische staf. Dat is namelijk goedkoper dan investeren in spelerssalarissen (lees dure buiten EU salarissen). Mochten mensen een toelichting hierop willen, dan wil ik deze in een volgende post wel geven.

    Berden verzameld geregeld verkeerde mensen om zich heen. Dullens. Dusseldorp, Soentjes om er maar een paar te noemen.

    Berden presenteert zijn plannen voor een MFC eerst in de media en vergeet vooraf met de omwonenden en gemeenteraad te praten. Vergeet hun zorgen weg te nemen en hun zorgen mee te nemen in een eventueel plan. Neemt kritiek van grote marktpartijen als Mojo, Gelredome en Jan Smeets en kritiek van verschillende journalisten inzake het organiseren van muziekevenementen niet serieus en vergeet zaken te doen met Duitse concurrent van Mojo die voet aan de grond willen krijgen in Nederland (FKP Scorpio; o.a. organisator van Best Kept Secret, verkozen tot beste festival met beste programma). Deze grote internationale speler weet door zijn marktpositie acts voor meerdere events tegelijk te boeken en weet daardoor concertkaartjes goedkoper te houden waardoor je een echte plek op de markt zou kunnen veroveren. Nu hoor ik de critici al hardop zeggen; maar die zeurende omwonenden dan? Ik ben er bijna 100 % van overtuigd dat het allemaal helemaal niet zover was gekomen met die bezwaren van de omwonenden als je ze vroegtijdig bij het proces had betrokken.

    Fatsoenlijk supportersbeleid gaat verder dan het organiseren van supportersavonden. Daarbij hoort ook het hanteren van prijstarieven die directe concurrenten hanteren en het regelmatig tegemoetkomen van supportersbezwaren.

    Als je serieus het Duitse achterland als supporterspotentieel ziet, dan moet je jezelf misschien wat actiever op die markt begeven. Misschien moet je daar zelfs wel spelers vandaan halen en actiever samenwerkingsverbanden aangeven op Duitse grond. Naast een samenwerking met PSV hadden samenwerkingen met Mönchengladbach en Genk me zeer wenselijk geacht en samenwerkingsverbanden met de kleine Duitse clubs.

    Wat keer op keer terug komt is een onhandig mediaoptreden van onze voorzitter (en mediaoptredens van onze club). Het regelmatig moeten terugkomen op en inslikken van uitspraken is niet professioneel te noemen. Net zoals het achter de rug om van andere clubmensen opzoeken van de media en daar je eigen verhaal doen (waarin je er zelf goed vanaf komt), maar niet het clubbelang dienen. Het is natuurlijk ook vreemd als je in een verleden je eigen dochter bombardeert tot communicatieadviseur. Net zo vreemd als het aannemen van je vriendjes in het bestuur. Het is namelijk niet de Berden Voetbalclub, maar VVV is een vereniging waar meer mensen door bediend moeten worden. Daarnaast is het trieste dat de voorzitter buiten de schijnwerpers om de structuur heeft veranderd van een vereniging richten een bedrijf. Dat betekent namelijk gewoon meer macht voor de Berden-clan en minder voor de vereniging.

    *IK WIL IN EEN TOELICHTING WEL TOELICHTEN WAT BERDEN WEL GOED HEEFT GEDAAN, WANT DAT ZIE IK ECHT WEL; ALLEEN WORDEN ZIJN BIJDRAGEN AAN DE CLUB WEL SCHROMELIJK OVERSCHAT, OOK DAAR HEB IK VOORBEELDEN VAN. (excuses voor de typefouten; ik schreef een beetje in een opwelling)

   4. sultana

    Mooi stuk level waar ik me volledig in kan vinden, wat hebben al die te dure Japanners en Nigerianen ons opgeleverd op Honda na? Niets kijk eens wat we zijn afgezakt en al die miljoenen die er voor spelers als Honda, Musa, Yoshida ontvangen zijn waar zijn die gebleven?? We zijn er als club niet beter van geworden integendeel zelfs, er zijn club(s) die deze miljoenen nooit ontvangen hebben voor spelers en toch al jaren verblijven in de eredivisie! En VVV is te ver afgezakt wat niet was gebeurd met de juiste mensen aan het roer en niet met marionette poppetjes van Berden en alleen maar ja knikkers.

   5. LJ

    Wat een onzin kun jij hier neerplanten zeg. Jij hebt werkelijk geen enkel idee van de feiten. Niet te geloven!

 6. 5 for life

  Mensen we spelen hoe dan ook playoffs.
  Om te promoveren zijn dat 4 wedstrijden. Met nog 3 competitiewedstrijden te gaan en om te waarborgen dat bij eerste 5 blijven en dan dus totaal 8 wedstrijden investeren in hoge aantallen in het stadion en daarmee als echte 12e man achter het team en de club het steentje bij te dragen om promotie af te dwingen. Ik ga er voor en hoop velen met mij. FORZA VVV !!

 7. Meuske

  Daar had ik ook al voor gepleit hier op de site, laten we onze club die paar wedstrijden nog even massaal steunen. Baat het niet dan schaadt het niet, dan hebben wij als supporters er alles aan gedaan wat we kunnen doen voor os VVVke. Forza Venlo

 8. YowVVV

  Zo de maatregelen zijn genomen (7 dagen op rij, maandag t/m zondag) moeten de spelers zich melden op de club voor een training (onder voorbehoud), echter blijft het wel bij een veldtraining van 10:30 uur tot 12:00 uur, maar het is duidelijk dat Trost zijn maatregelen heeft genomen haha..

  Bij de eerste 5 eindigen en daarna 4 wedstrijden knallen, tegen die jupilerploeg moet je gewoon winnen en daarna met 200% agressie tegen Nec of Rkc..
  We are VVV, who the…

  …dreams!

 9. tulipanes

  Ik ben benieuwd hoeveel mensen volgend jaar weer een seizoenskaart hebben. Dit jaar zullen er wel zo’n 3000zijn, maar ik kan goed begrijpen dat er mensen zijn die geen seizoenskaart meer gaan kopen. Het spel is zeker niet goed en vaak ontbreekt het ook aan inzet.
  Ik denk dat VVV blij mag zijn als er volgend jaar 2000 mensen een seizoenskaart hebben. Ik ben daar wel sowieso een van.

  1. Goodie

   VVV zou nu toch wel in de gaten hebben waar de zwakke plekken zitten in dit VVV. Die moeten ze gaan vervangen (aanval en CV’s imo). Als ze een beetje slim inkopen kan het een leuk seizoen worden.

 10. Sanderkuh

  @ LJ, makkelijk praten…zeg dan ook waarom….ken de feiten niet maar om alleen te posten dat er niks van klopt is heeeeeel makkelijk. Kom dat met argumenten zoals o.a. Ruben (niet dat ik me kan vinden in zijn kritiek) want ik denk wel degelijk dat Berden verantwoordelijk (indirect) is voor een onevenwichtig team…hij stelt toch de mensen aan die dit moeten realiseren, maar kan het fout hebben hoor….correct me if I’m wrong 😉 (en een smiley)

 11. Ruben

  1. Je verwijt een voorzitter dat hij zakelijk handelt?? Neuman en de Boeck bakte er werkelijk niets van! De eerste kwam de helft van de tijd niet opdagen en de tweede is na VVV alweer enkele keren weggeschopt bij andere clubs.

  2. Het beëindigen van mentale training snap ik goed. Durf te wedden dat geen enkele voetballer staat te wachten om wekelijks naar een psycholoog te gaan. Als je dat bij een mondige speler flikt, stapt hij in de auto is is hij weg!

  3. Wie zegt dat Berden de verkeerde mensen om zich heen verzamelt? Jij? Ik dacht dat jij je alleen bezig hield met zaken waar je over kunt oordelen. Jij weet neit hoe Dullens het deed. Jij weet niet hoe Dusseldorp het doet.

  4. Vwb constant moeten inslikken van woorden. Dat is ook onzin. Dat is welgeteld twee keer voorgekomen. Als je iets verder keek dan alleen VVV-Venlo, zou je zien dat dit veelvuldig voorkomt. Kijk naar PSV. Ajax. Feyenoord. Vitesse. Dit is helemaal geen probleem en hoort erbij.

  5. Denk jij serieus dat VVV plannen heeft gemaakt, zonder de Gemeenteraad in te lichten? Hoe kan het dan dat de gemeente de presentatie van de plannen facilitair ondersteunde op het Kazerneterrein? Hoe kan het dan dat in de plannen stond vermeld dat de gemeente de infrastructuur zou regelen?
  En waarom zou je eerst omwonenden informeren, als er nog geen plannen zijn? Dat slaat nergens op en gebeurd nooit! Of is er al ooit een bedrijf/gemeente bij jou aan de deur geweest om nog niet verschenen plannen door te spreken?

  6. Samenwerking met Duitse clubs is mooi. Maar wanneer die clubs niet willen, houdt het op!

  7. Als laatste vind je het gek dat Berden zijn dochter op communicatie zet…. Hoezo? Wat boeit dat nou. Zolang ze haar werk goed doet.

  1. LJ

   Hèhè, eindelijk iemand die het snapt.

   Graag wil ik daar nog iets aan toevoegen. Jan van Dijk is terecht ontslagen. Deze volstrekt eerlijke en oprechte man heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de transfers van Kagawa en Kawashima naar VVV niet doorgingen. Hierdoor heeft hij VVV vele miljoenen door de neus geboord en dat rechtvaardigt een ontslag volledig!

 12. Ievel Knievel

  @ Ruben en LJ

  Nounou, wat worden hier een feiten op tafel gelegd. Voor het merendeel van de onderbouwingen baseren jullie je op uitspraken ven Berden zelf, nu net de man die ik betwijfel, maar goed.

  En tja over VVV als bedrijf, daar gaan wij het nooit over eens raken. Ik en vele andere supporters denken juist dat je het als VVV zijnde anders moet doen dan het merendeel van de voetbalclubs in Nederland. Vanuit je eigen kracht uitgaan. Laat de rest van de clubs bedrijfje spelen (met vaak ramzaplige gevolgen van dien> zie NAC de laatste jaren bijv. eens) en laat ons weer een warme vereniging zijn. Dat zie ik iig veel liever.

  Ach ja, Neumann. We hebben de beste man nooit zelf commentaar horen geven op zijn ontslag. Dus het zal altijd bij de woorden van Berden blijven. De Boeck is bij VVV niet ontslagen maar opgestapt JUIST vanwege de “slechte” organisatie. Dat hij bij andere clubs ontslagen wordt heeft vooral te maken dat hij momenteel bij een categorie clubs komt te werken waar de middelen en mogelijkheden beperkt zijn en verantwoordelijk wordt gehouden voor de slechte resultaten (ik vind dat niet zo gek, want iedere trainer wordt vroeg of laat bij die clubs ontslagen). Zijn opvolgers doen het niet veel beter. Laten we niet vergeten dat hij het bij Cercle perfect heeft gedaan. Compleet boven de verwachting gepresteerd. De trainer is zo goed als zijn materiaal. Precies ook de reden waarom ik Trost hier niet ga afvallen. Iets wat vele anderen wekelijks wel doen. Trost haalt precies uit deze groep wat er in zit. Het verschil tussen mij en sommige op deze site. In het stadion moedig in de spelers aan, juist op de momenten dat het slecht gaat en ik heb nog nooit gefloten. Op deze site geef ik o.a. kritiek op de organisatie, omdat daar in mijn ogen een deel van de neergang van VVV aan te wijten is. Maar iedereen heeft het recht op zijn of haar eigen waarheid.

  Mentale begeleiding is in deze samenleving een hele normale zaak aan het worden. Als je dan met een machoverhaal aan komt zetten kan ik je al niet meer serieus nemen eigenlijk. De PROFvoetballer heeft maar te slikken welk beleid zijn werkgever voor ogen heeft als dat in het belang van de club is. Daar is hij prof voor. Bij veel clubs met jonge spelers is mentale coaching juist iets wat er mist. (en de clubs die het wel doen, schreeuwen dat niet van de daken, maar daar gaat het wel goed. Daarnaast is in de VS het hebben van sportpsychologen bij sportteams de normaalste zaak van de wereld. Waarom? Omdat het effect heeft. Kijk maar naar PSV dit seizoen, daar hebben ze er juist 1 nodig. Maar ga lekker verder met het denken in vooroordelen Ruben. Staat je goed.

  IK vind dat Berden zich door verkeerde mensen laat omringen. Mag ik dat nog zelf weten alsjeblieft. Waar ik dat op baseer? Op uitspraken die de door mij bekritiseerde mensen zelf gedaan hebben. Die hoor ik ze ook zelf d0en. Op basis van deze uitspraken kan ik ze al niet heel serieus meer nemen. Het lijkt mij gezond als binnen de organisatie van VVV de meeste poppetjes na een 10 a 11 jaar eens vervangen worden (binnen het bestuur voornamelijk dan). Een frisse wind kan de zaak goed doen en om ook eens buiten de mensen om te gaan zoeken die dhr. Berden persoonlijk kent. Als je goed zoekt vind je meer talent dan je denkt dat er is; zelfs ook als je buiten het zakenleven om denkt.. Ik hou zelf van revolutionaire denkers die van de gebaande paden afgaan, Niet op safe spelen.

  Dus, omdat het bij andere clubs gebeurd hoort het erbij? Ik heb altijd geleerd dat je vanuit je eigen kracht moet uitgaan en zelf een standaard moet neerzetten. Normverval zet in op de door jou beschreven wijze. Je bent als club zelf verantwoordelijk voor je mediaoptredens. Overigens is het de afgelopen 11 jaar vaker dan 2x gebeurd. Zelfs als ik 10x zeg maak ik een lage schatting. Ik denk dat meerdere supporters zich dat ook wel kunnen herinneren. Zo kort zijn ze ook niet van memorie. De mensen vanaf de 25 hebben het allemaal goed bewust zelf kunnen meemaken.

  Iemand die het verschil niet kent tussen de GEMEENTERAAD en het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, tja, wat zal ik daar eens op zeggen. B en W hebben achter de rug om afspreken gemaakt met Dhr. Berden. Het bekende achterkamertjes gebeuren. Niet handig als de GEMEENTERAAD de laatste beslissing heeft (en wanneer van dat college een groot gedeelte van de wethouders tussentijds opstapt). En ja. Een goede gemeente organiseert aan de lopende band tijdig info- en inspraakavonden. Heb in Nijmegen gewoond vele jaren en daar gebeurde dat idd om de haverklap. Met tevreden inwoners als resultaat. En plannen die snel worden verwezenlijkt. Kun je zien wat je in 11 jaar allemaal gedaan kan krijgen. Maar mijn punt was juist dat je niet moet wachten tot de plannen bij de gemeente liggen. Je had, voordat je in de media ging rondbazuinen voor een stadion op het kazerneterrein (zonder dat er trouwens al bekeken was of dit wel kon daar, vergunningstechnisch enzo.) al de betrokkenen op moeten zoeken op een informele bijeenkomst.

  Voor punt 6 moet ik je wijzen op het door jou gehanteerde mantra>> jij bent vaak bij de dagelijkse werkzaamheden van VVV aanwezig? Dit gebeurd aan de lopende band? Nou ja, als die Duitse clubs niet willen zou dat eerder aan diegene liggen die de contacten legt. Die lijkt me dan niet zo geschikt voor zijn positie, maar dat terzijde.

  En dan als laatste; als er hier iemand denkt dat Kagawa naar VVV zou zijn gekomen ben je rijp voor opname. Diezelfde Kagawa heeft namelijk aangegeven dat hij juist het optreden van onze voorzitter wat aan de langzame kant vond. ALs Berden daar de schuld voor bij Jan van Dijk legt, ligt dat eerder aan hemzelf en maakt dat juist mijn punt. Als hij Kagawa echt had kunnen krijgen en Jan van Dijk lag dwars had hij hem simpelweg moeten overrulen. Op dat moment was het juist wel gepast om dat te doen. Daar ben je voorzitter voor. Vreemd genoeg kwam Kagawa ook niet toen Jan van Dijk weg was een kleine poos later. Ook niet zo vreemd, aangezien de Europese topclubs zich al lang voor hem gemeld hadden. Daarin schuilt de ware reden van het niet komen van Kagawa. Mensen die denken dat een dergelijke, al redelijke gearriveerde speler, bij VVV was komen spelen zijn niet helemaal goed. Zelfs de Nederlandse topclubs waren op dat moment al kansloos voor het binnenharken van Kagawa. Logisch ook als je in de Bundesliga kan spelen.

   1. Goodie

    Waarschijnlijk wist je niks te bedenken. Als we jouw reacties is door namen, lijkt het wel of je Berden met een Poetin vergelijkt. Uiteindelijk zijn er nooit argumenten uit gekomen.

   2. Ruben

    He, Mats leeft dus wel nog. De man die nog nooit een onderbouwing heeft gegeven voor zijn uitspraken. Jij lijkt wel een soort van sidekick. Zo’n trekpop die alleen maar achter iemand anders staat en af en toe zijn hoofd laat zien om instemmend ja te knikken of een verwilderde kreet te slaken.

    @Ievel Ik kan nu ook wel weer een heel verhaal schrijven waarom ik het niet eens ben met jouw punten. Maar dat doe ik niet.

    Ik stel voor dat jij gaat solliciteren bij VVV-Venlo om de hele organisatiestructuur anders in te richten met de juiste mensen. Dan pak je het niet aan alsof het een bedrijf is, maar doe je net alsof het een filantropische instelling is, waarbij winst maken geen doel is. Trek je 23 spelers aan die voor een appel en een ei komen voetballen, alleen omdat de sfeer zo goed is.

 13. Zeker wete

  En dit is nu precies het verschil tussen Mats en Ievel Knievel. Ievel onderbouwt zijn standpunten en discussieerd zonder anderen te beledigen.
  Respect is iets wat Mats nog moet leren. Komt wel jonge!

Leave a Reply