Trost wil alsnog eerste ronde play-offs overleven

Trainer René Trost van VVV-Venlo hield vrijdag nog geen algemene bespreking om iedereen op z’n eigen manier de grote teleurstelling te laten verwerken.

Trost baalt van het verlies en ook van het feit dat hij tot nu toe nog nooit een ronde van de nacompetitie als coach overleefde. Elke keer moest hij thuis beginnen en eindigde de eerste wedstrijd in verlies waardoor de return een formaliteit werd. “Dat is een vervelende score. Dan begin je haast tegenzin te krijgen om nacompetitie te spelen.”, zegt de coach.

Veerkracht
Toch gaat de trainer vanaf morgen nog een keer alle neuzen dezelfde opzetten. Trost prijst de veerkracht die zijn mannen toonden in de tweede helft waarin een 2-1 voorsprong een paar keer tot de mogelijkheden behoorde.

Tegelijkertijd kan de trainer nog steeds niet uit over de manier waarop de drie goals tegen FC Dordrecht werden weergegeven. Ook dat vindt hij, evenals de blessuregolf, tekenend voor dit seizoen.

Bron: L1.nl

8 Responses

 1. eric

  Wat ik echt triest vind is dat mensen niet de moeite nemen om na een teleurstellend partij niet eens de moeite nemen om de spelers te bedanken, slecht of goed niet aan de verwachting voldaan een aplaus of een handje klap te geven bah bah, wellicht was dit het llatse optreden voor dit seizoen.
  Iedereen gaat met de staart tussen die vette spleet naar huis, walchelijk zo”n supporters.

  1. JB83

   Tja, ook dat hoort bij t voetbal. Spelen de jongens een goed seizoen dan blijft iedereen met veel plezier in de stromende regen staan, dit is nu niet t geval. Wat zou jij doen als je op de lange zijde onoverdekt VN zou staan 😉 .VVV was gewoon 70 min (volkomen terecht)de mindere partij. Zelfs bij een club als ajax is het stadion zo leeg…zelfs nog voor t laatste fluitsignaal.

   hoe dan ook, de realist in mij zegt dat t einde oefening is voor vvv. De supporter in mij heeft nog steeds hoop. Daar hou ik me maar aan vast, want er zijn wel gekkere dingen gebeurt in t voetbal! Come on Vvv!

 2. YowVVV

  Trost wil maar een ding en dat is naar roda. Zoals hij tegen volendam stond te coachen (roda nog geen juup) heb ik afgelopen zondag niet gezien. Kies voor een coach met een hart voor de club. Good old Jay? Verder mag de rest die vast geroest is ook nu weleens schoongeveegd worden.

 3. clubman

  “met een hart voor de club” hou toch alsjeblieft op…
  Dit is ook maar gewoon werk voor zo’n man hoor en als hij morgen bij Schubbekutteveen het dubbele geboden krijgt of in de Eredivisie kan uitkomen dan is hij en iedere andere trainer weer gevlogen. Net zoals jij en ik dat in die situatie zouden doen.

  En wat dat coachen betreft: je ziet hetzelfde scenario op alle niveaus van hoog tot laag. Als de wedstrijd goed verloopt dan staat opeens iedere trainer druk te gebaren en te wijzen langs de lijn en als het slecht gaat dan verstoppen ze zich het liefst in een hoekje van de dug-out of ze gaan met de handen in de zakken theatraal in de stromende regen staan zo van kijk mij eens afzien hier maar ik ben onverzetbaar.

  Wat dat betreft is niets menselijks vreemd voor deze beroepsgroep, dus hopen op clubliefde (op basis waarvan?) is ijdele hoop. En terecht.

Leave a Reply