Trost wil bij VVV blijven

Trost voelt voor contractverlenging
René Trost wil bij VVV-Venlo blijven.

De trainer en de club hebben al een paar keer over contractverlenging gesproken.”Mijn contract loopt af, maar ik wil graag blijven. Je moet wel met elkaar overleggen waar je naar toe wil. VVV heeft een aantal tegenvallers gehad, financieel moeten – bij een langer verblijf in de eerste divisie – weer offers gebracht worden.”

Trost tekende aan het begin van deze competitie voor één seizoen. Zijn ploeg staat derde en speelt in ieder geval nacompetitie. Daarvoor plaatste VVV zich door het winnen van de derde periode.

bron L1

4 Responses

 1. Ben

  Mocht hij beslissen toch te vertrekken dan is hij de eerste trainer sinds? die niet is ontslagen. Lijkt me een topprestatie bij ons VVV. Ik weet niet wat verstandig is. Bovenal FORZA VVV!

 2. sjengske07

  Misschien een idee om, na zoveel jaren, de gehele technische staf eens te vervangen. De meeste spelers zijn uitgekeken op deze lieden(?) Jammer, dat van Kempen de pineut is.
  Was nu juist een betere. Mocht er geen promotie volgen, zakt de club naar een bedenkelijk niveau en zal het moeilijk worden om ooit nog terug te komen in de Eredivisie. Dus…………….succes in de nacompetitie!

 3. marcel

  de vraag is, heeft hij het maximale uit dit team gehaald. Het loopt niet over van kwaliteit, maar dat geldt in het algemeen voor de jupiler league. Persoonlijk denk ik van niet. op basis van de stand op de ranglijst heb je het ‘redelijk goed’ gedaan, echter geen moment heb ik het idee gehad dat we ons in de titelstrijd zouden mengen. elke belangrijke wedstrijd waar VVV de echte aansluiting kon krijgen werd verloren. Daarnaast loopt de juup niet over van kwaliteit, en mag je van een club met een van de grootste begrotingen gewoon meer verwachten.

  dan ga je kijken naar de doelstellingen. aantrekkelijker voetbal en de band met het publiek herstellen. Ook trost heeft dit niet kunnen bewerkstelligen, dit seizoen heb ik zowat alle wedstrijden (uit en thuis) gezien, en zowat elke wedstrijd moet VVV voetballend het onderspit delven. Zelfs in de thuiswedstrijden speelt VVV grotendeels reactievoetbal. Dan blijft er nog maar een ding over om het publiek aan dit team te ‘binden’ en dat is strijdlust. Maar ook dat zit niet in dit elftal/team.

  al met al kun je concluderen dat VVV wederom een trainer (voor een deel bepaald door de kwaliteit van dit team, maar goed we spelen dan ook in de juup), heeft gehad die niet bracht wat er van hem verwacht werd. Gevolg is dat de koel dit jaar wederom leger geworden is, en trost dus de gestelde doelen niet behaald heeft.

  wil je het grote deel mensen die wel affiniteit met de club hebben naar de koel halen, lukt dat volgens mij maar op 2 manieren
  1) goed, aanvallend (en liefst ook passie-vol) voetbal. waarschijnlijk zou met dezelfde stand op de ranglijst dan de koel toch voller zitten.
  2) top-resultaten, het voetbal maakt dan niet uit, maar gevolg is wel tot de laatste dag meestrijden om het kampioenschap of zelfs het behalen van de titel. anders wordt deze manier van spelen niet gepruimd.

Leave a Reply