VVV-Venlo

Turkse media: “Ferdi Kadioglu mogelijk verhuurd aan VVV-Venlo voor half jaar”

Een opvallend bericht deze morgen in de media. VVV-Venlo zou geïnteresseerd zijn in het huren van Ferdi Kadioglu. dat meldt Fotospor op hun website.

Volgens Fotosport zou VVV-Venlo de beste papieren hebben om Kadioglu te huren van Fenerbahce, waar hij bijna geen speeltijd heeft. Ook onder nieuwbakken trainer Erwin Koeman lijkt het talent niet aan spelen te komen en de club en speler zouden gebaat zijn bij speelminuten. Mogelijk kan VVV-Venlo die bieden.

Ferdi Kadioglu is een aanvallende middenvelder die in de jeugd speelde bij NEC en daar ook doorbrak. Hij speelde 70 wedstrijden voor NEC, alvorens hij getransfereerd werd naar Turkse topclub Fenerbahce, maar daar kwam hij dusver niet verder dan 6 wedstrijden in het tweede van de club uit Istanboel. Kadioglu kwam ook uit voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Nederland, waar hij totaal 34 wedstrijden speelde voor Nederland. Het is dus ook echt een groot talent.

Het is vooralsnog echt nog een gerucht en het is lastig te bepalen op dit moment, hoe betrouwbaar de bron is. Maar het is duidelijk dat VVV-Venlo genoemd wordt in deze en dat er mogelijk iets aan zit te komen. Ze zouden de namen niet zomaar noemen. Maar het is ook een moment waarop je kan afvragen wat dit gaat betekenen voor de huidige selectie. Wordt hij er toegevoegd of moet er iemand wijken? Dit wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: Fotospor

6 Responses

Leave a Reply