Twee spelers op proef bij VVV-Venlo

Vandaag om 14.30 uur staat de eerste training van VVV-Venlo in Stadion de Koel op het programma. Op het veld van de Venlonaren zullen de nieuwelingen De Fockert, Janssen en Leemans te zien zijn.

Naast de nieuwelingen zijn er ook twee spelers op proef bij VVV-Venlo. Het gaat hier om de twee jongelingen Shelton Spier (18, linksback) en Jelle van Rijswijk (19, aanvaller). Zij zullen de komende dagen de tijd krijgen om zich te bewijzen en hun meerwaarde aan onze trainer Maurice Steijn te laten zien.  Shelton Spier speelde in het verleden voor Almere City FC maar verruilde deze club voor de beloften van Watford waar hij de laatste twee seizoenen actief was. Van Rijswijk speelde afgelopen seizoen voor Jong NEC als aanvaller en was eerder actief voor Fortuna Sittard.

VVV-Venlo is na het gedwongen vertrek van Fleuren en Bourdouxhe op zoek naar een nieuwe linksback.

16 Responses

 1. JTB83

  We zijn benieuwd!

  PS Willem 2 gaat zich niet meer versterken op t middenveld; dan gaat Sevinc daar dus niet naar toe. Ik zou hem als VVV toch proberen in de Koel te houden. Zeker nu Buwalda weg is.

  1. Goodie

   Dan moet Sevinc de knoop snel doorhakken. VVV moet hier niet te lang mee wachten.

   On: Ik kem beide spelers niet en twijfel of ze het niveau aan zouden kunnen. Mee laten trainen is dus een prima manier op ze op niveau te schatten.

 2. Depor

  Na 20 jaar een seizoenkaart voor mij dit keer geen kaart. Puur vanwege de slechte faciliteiten in het stadion. Diep triest hier ga ik met mijn kinderen echt niet zitten, zeker niet in de winter.
  Weet dat er om deze reden veel zijn afgehaakt de afgelopen jaren.
  Wordt tijd dat er eens iets gebeurt!!! Heb de socioclub ook gemaild. Die zouden het op hun forum plaatsen. Zegt ook al genoeg, ook daar hebben we niks aan.

  1. Goodie

   Goed, dat is een persoonlijke keuze. Ik vind wel dat je alleen VVV hiermee dupeert. VVV wil volgens mij wel, maar VVV kan niet. Daarnaast is de prijs voor een SCC peanuts tegenover die van andere JL clubs.

 3. leevancleef

  Jawel hoor. Maar je hebt het over de winter. Ik weet niet wat je dan verwacht van VVV in de winter ? Ik ben de laatste die zal zeggen dat we een geweldige catering hebben maar als ik in andere stadions ben heb ik niet het idee dat het overal zoveel beter is ( in de eerste divisie dan he ).

 4. kenfen

  Tja je bent supporter of je bent het niet. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om thuis naar de buis te kijken maar een echte supporter leert zijn kinderen ook wat ontberingen zijn de Koel is wat dat betreft een prima leerschool

  1. Ben

   Kenfen, de oude generatie misschien wel, maar meerderheid wil er comfortabel, dus overdekt bij zitten. Als we e gr denken dat het nog wel een paar jaar kan, dan heeft me. Het mis. Ik geef een heel goed voorbeeld: grote club Ajax had voor het Arena tijdperk nog niet de helft van her gemiddeld aantal van nu. En, neem van mij aan dat het oude stadion, de Meer, meer comfort bood dan de Koel. FORZA VVV!

   1. jason

    Ben ik snap het probleem niet. Iedereen die overdekt wil zitten kan dit. Plaats zat. Die niet overdekt zitten kiezen hier zelf voor. Het regent gemiddeld 4 wedstrijden per seizoen en daar hebben ze dan een paraplu voor uitgevonden. En die stoel in de koel, dat glas bier in de koel of die pisbak in de koel zullen in een nieuw stadion niet anders zijn. Dus ik snap al dat gezeik niet. Of wil je dat ze ook nog je haar komen doen onder de wedstrijd Depor ?

    Lang leve DE KOEL ook zoals die nu is !

  1. Ben

   Ik durf te stellen dat de FIFA, UEFA en ook de KNVB mafioos is, dan wel maffia praktijken er op na houden. Als VVV dat ook maar een klein beetje mafioos zou zijn, dan hadden we allang een tempel gehad.
   Nu wordt het wel tijd dat er iets moet gebeuren. Het is aan VVV om de autoriteiten over te halen, dan wel te laten inzien, dat Venlo eo niet verder wegglijden.
   FORZA VVV op naar een gouden toekomst….

Leave a Reply