Update: Tweede bod op Seuntjens lijkt Telstar niet te accepteren

UPDATE 20 juli 2015: Dat de transfer op losse schroeven stond was al langer bekend. Directeur Marco Bogers zegt in een interview tegen 1Limburg dat er inmiddels gekeken wordt naar andere targets voor de spitspositie. De kans is groot dat Seuntjens niet naar VVV gaat komen al blijft de spits van Telstar een belangrijk target. Verder zegt Bogers binnen 48 uur meer duidelijkheid te geven.


UPDATE 17 juli 2015: VVV-Venlo heeft een tweede bod gedaan op Ralf Seuntjens van Telstar. Ook het tweede bod lijkt Telstar niet te accepteren. “Het klopt dat er een tweede bod is gedaan, maar van een verhoging is nauwelijks sprake”, aldus Steef Hammerstein van Telstar tegen RTV Noord-Holland.

De zaakwaarnemer van Seuntjens, Hes van Kapel, zegt wat anders over het bod van VVV Venlo. “Het tweede bod van VVV Venlo bevat wel degelijk een aanzienlijke verhoging. Telstar legt buitenproportionele eisen neer en lijkt niet bereid te onderhandelen”, aldus Van Kapel.

Bron: RTV Noord-Holland


UPDATE 16 juli 2015: VVV-Venlo hoopt op een schappelijke oplossing met SC Telstar over Ralf Seuntjens dat meldt de VI vanmorgen op de website. De spits wilt door middel van een arbitragezaak een overgang naar VVV-Venlo forceren.

Algemeen directeur Marco Bogers zegt het volgende in de VI: ‘Het liefst hebben wij nog voor de start van de competitie een nieuwe spits. Mogelijk lukt het voor die datum toch nog iets met Telstar te regelen. Maar ondertussen oriënteren we ons ook al op alternatieven. We moeten wel.’

Seuntjens blijft hierdoor kandidaat nummer 1 maar het is niet uitgesloten dat VVV alsnog met een andere spits in zee gaat laat VVV weten aan Venlonaren.


UPDATE 14 juli 2015: Ralf Seuntjens ontbreekt op de teamfoto. Dit zou betekenen dat het Seuntjens niet meer welkom is bij Telstar. Het boek is definitief dicht. VVV moet wachten op de uitslag van de arbitragezaak op 12 augustus.


UPDATE 10 juli 2015: De spoedarbitragezaak Ralf Seuntjens versus Telstar staat gepland op 12 augustus!


VVV-Venlo heeft de hoop op de komst van Telstar spits Ralf Seuntjens nog niet opgegeven aldus Dagblad de Limburger. De in Breda geboren spits doet er alles aan om naar VVV-Venlo te komen. De spits heeft bij Telstar nog geen enkele training meegedaan omdat hij “ziek” is

Algemeen directeur Marco Bogers zegt het volgende tegen Dagblad de Limburger: „Ik heb begrepen dat hij een spoedarbitragezaak heeft aangespannen om een vertrek bij Telstar mogelijk te maken. Voor ons is het afwachten, vooralsnog is het een zaak tussen speler en club”.

Zijn huidige club Telstar is er behoorlijk ziek van en hoopt snel tot een oplossing te komen. Feit blijft dat VVV-Venlo niet wil of kan voldoen aan de vraagprijs van Ralf Seuntjens.
Wordt vervolgd.

 

49 Responses

 1. CSR

  Dit kan 2 kanten op gaan.

  Van de ene kant lijkt Seuntjens erg gemotiveerd om naar onze club te komen. Anders span je geen arbtitragezaak aan.
  Wat betreft zijn 2 weken achterstand, lijkt me dat niet zon groot probleem, aangezien hij niet echt het type speler is dat het ook echt van zijn conditie moet hebben. Natuurlijk zal hij moeten trainen en als hij komt liefst zo snel mogelijk om te wennen aan de groep en de groep aan hem.

  Van de andere kant moet vvv realistisch zijn, mocht dit nog lang gaan duren dan moet vvv gewoon kijken voor een andere spits die op korte termijn kan aansluiten om zo toch nog een beetje voorbereiding mee te maken.
  Mij lijkt het in ieder geval een goeie spits voor vvv, hij kan met zn rug naar de goal toe voetballen wat hem een uitstekend aanspeelpunt maakt voor de vleugelspelers en nog belangrijker voor de middenvelders. Ik denk met een spits als Seuntjens komen spelers als Nijholt en Opoku veel vaker in posities voor het doel waar ze gevaarlijk kunnen zijn. Dit is toch wat we wilden ? meer scorend vermogen op het middenveld! Denk namelijk dat Luca veel meer kan scoren als hij daar ook de kansen/ruimte voor krijgt. Met een spits als platje die toch veel de diepte zoekt zelf, was dat voor Luca vorig jaar simpelweg niet genoeg mogelijk. Hoop dus toch dat Seuntjens komt !
  Let maar op, mocht het uitkomen dan scoren we het ene doelpunt naar het andere doelpunt vanuit de 2e lijn/ 16 meter met onze middenvelders …

 2. CSR

  misschien is het juist de club zelf wel die lastig doet! Ken de feiten niet, maar voor het zelfde geld heeft de club seuntjens wel halverwege afgelopen seizoen dingen beloofd die ze nu niet na komen. Want er speelt meer das wel duidelijk!

 3. Goodie

  Ik verwacht eigenlijk wel dat de soap rondom Seuntjens wel goed komt. Waar ik meer benieuwd naar ben is wie VVV nog als buitenspeler wil halen. Ik zie dat Gouriye transfervrij is. Hadden ze bij Ado en Excelsior niet meer nodig door overbezetting. Ik weet niet of die haalbaar is, maar misschien wel interessant?

 4. Meuske

  Vind wel dat VVV gelijk over moet schakelen mocht de arbitrage zaak negatief uitvallen voor Seuntjens want hij kan wel veel willen maar zo werkt het niet als je nog een contract hebt voor 1 seizoen. Misschien spits huren voor een jaar en volgend jaar Seuntjens transfervrij halen als hij nog steeds graag wil. Dit duurt allemaal te lang naar mijn mening.

  1. marcel

   zo werkt het toch echt wel. is gewoon een arbeidsrecht, waarbij seuntjes (waarschijnlijk) een verstoorde arbeidsrelatie zal aanvoeren. (hij heeft schijnbaar ondanks zijn goede prestaties, afgelopen jaar voldoende problemen gehad met de trainer). dat zal echter volgens mij niet de insteek van dit geding zijn, maar de simpele kans om zich te verbeteren op de arbeidsmarkt. gevolg zal zijn dat de sportieve, maar vooral de financiele prestaties van het bedrijf VVV groter zijn dan die van telstar. Makkelijk genoeg betekent dit dat geen enkele werkgever je tegen kan houden om je te verbeteren op de arbeidsmarkt.

   waarschijnlijk omdat het de voetbalwereld is ipv een normaal bedrijfje, zal er vantevoren, of door de rechter in het kort geding een rekeningetje gemaakt worden, waarbij bepaald wordt welke (kleine?) vergoeding betaalt moet worden, om het nog bestaande contract af te kopen.

 5. Dond

  Seuntjens zal binnen 10 dagen antwoord krijgen.
  Dan zijn we wel alweer 10 dagen verder..

  Ik ben ook benieuwd waar vvv nog meer mee aankomt .. Vind het nog verdacht stil eigenlijk.

 6. Meuske

  10 dagen dat is lang maar dan is het nog steeds niet rond en zullen club en speler weer om tafel moeten want een oplossing is volgens mij nog ver weg. Ik zeg SCHAKELEN en verder, andere clubs gaan ook verder met transfers en de vijver is klein waar wij in vissen dus………

 7. kiekoputspelke

  Gevoelsmatig denk ik dat de deal tussen Telstar, VVV en Seuntjens alsnóg rond gaat komen. Nadeel is alleen – wat hier al geschreven wordt – dat we veel tijd verliezen en deze tijd hébben we eigenlijk niet !!

  Wat betreft de andere posities die de staf nog graag ingevuld wil zien (linksback plus nóg twee aanvallers), blijft het inderdaad stil. Maar goed: de geschiedenis leert dat VVV er in de regel in slaagt potentiële aanwinsten uit de media te houden en dus denk ik niet stil zit.

  Feit blijft dat er weer een week voorbij is 🙁

 8. Ben

  Er komen in ieder geval geen Japanners, Nigerianen, Brazilianen of Portugezen bij.
  Die gedachte vind ik toch wel plezierig.
  Ik ben vooral benieuwd welke talenten er dit jaar doorstromen en een vaste plek bij het eerste weten te bewerkstelligen.
  FORZA VVV!

 9. Jimthebest56

  Hallo, hier mijn idee van aankopen . In de spits : Diangi Matusiwa , heeft in het verleden laten zien scorend vermogen te hebben. Voor de buitenposities heb ik 2 opties.
  Optie 1 Emrullah Guvenç Tevens transfervrij. Optie 2 Achmed Ahahaoui terughalen.
  Voor de back posities ook 2 opties. Optie 1 Kevin Kis (oud fortunees nu in dienst bij roeselare)
  Optie 2 Kevon Villaroel veelzijdige speler met opkomend vermogen én ervaring spelend bij cs visé. Wat vinden jullie van deze spelers ? Ik hoor t graag ALLES HEEJ IS VVV!

 10. spits

  Hier ligt een taak voor de socio club van VVV: in plaats van bijeenkomsten houden, een sponsoractie op touw zetten om de financiën van onze club te versterken,daarna halen we Seuntjes binnen.

 11. Meuske

  Dat is niet echt een spoedje als je het mij vraagt dan zou hij nog een maand niet meetrainen dat is te lang als je het mij vraagt. Tel bij die datum dan nog 2 weken op als het gunstig zou uitpakken, zo niet zit je voor jan lul een maand te wachten. Ik zeg VERDER!!!!!

  1. Ik heb zelf geen rode cent 🙂 Burgerinitiatief, samen sta je sterker. Kijk als iedereen 1 euro bij zou leggen die VVV een warm hart toe draagt dan heb je al een leuk bedrag. Maar dat is lastig aangezien veel mensen willen de club geen geld geven voor salarissen en spelers. En terecht want dan kun je nooit controleren waar het geld blijft en gooi je het in een zwart gat. De kans dat mensen de volgende keer een bedrag doneren is zeer klein. Ik ben bezig met een plan, gisteren om tafel gezeten met VVV en we zijn er mee bezig. De puntjes op de i te zetten. Maar denk wel dat het gaat lukken

  1. Ben maar niet bang is niet een initiatief van ons alleen maar samen met een aantal supportersgroeperingen die bekend zijn bij VVV. Is ten eerste niet te doen om alles alleen te regelen, ten tweede ook niet goed voor de saamhorigheid. Zoals ik al beschreef samen sta je sterker en dat is ook gewoon zo. Alleen moet er een overkoepelend idee/platform zijn die dit gaat organiseren. En daar gaan deze gesprekken nu over.

   1. YowVVV

    Wat is concreet de tijdslijn? Lijkt me wel goed om een datum of maand te noemen. Staat dus los van het socio gebeuren? Supporters verenigen zich mogelijk achter 1 plan, onbegrijpelijk als dit er toch 2 worden. Of een plan moet gericht of financiën zijn en het andere op het leveren van andere diensten van de club, dan sta ik er wel achter!

   2. Heb mijn eerste plan laten zien. Goed bevallen, moet een aantal dingen aanpassen. Daar ga ik de komende week mee bezig houden. Begin augustus heb ik wederom een gesprek met VVV en dan wordt het kort erop besproken met de SAR.

   3. YowVVV

    Top! Mogelijk kun je tzt je bereik vergroten door de vrienden van venlonaren op Facebook.

  1. Tijjani

   Aan 1 spits hebben ze niet genoeg. Ik denk dat ze Seuntjes kopen en nog een aantal spelers huren. Wellicht bij Ado of BMG, of toch weer een speler uit de engelse competitie?

 12. Ben

  Kopen of huren van spits is erg duur, daarom slechts een spits. Bij absentie van deze wordt gat opgevuld door bijvoorbeeld Vito of Upoku.
  Weet iemand hoeveel seizoenkaarten er tot nu toe zijn verkocht?
  FORZA VVV, laten we beginnen.

 13. Goodie

  In Sittard denken ze dat ze de grootste kans maken op Seuntjens bij de selectie toe te voegen. Kan het me alleen niet voorstellen na de prestatie van Fortuna afgelopen jaar.

 14. CSR

  Lees net op fortuna forum, dat ze er niet vanuit gaan dat ze Seuntjens kunnen halen aangezien wij al 2 keer een bod hebben gedaan. “indianen verhalen” zo wordt het beschreven!

  Ps. Indianen verhalen zal wel iets uit zuid limburg zijn ofzo. Ik ken alleen Cowboy verhalen:) maar dat zal wel aan mij liggen!

  1. Ben

   Op internet: 1) Duidelijk een onderdeel van een wildwestroman 2) Fabeltje 3) Ongeloofwaardig verhaal 4) Ongeloofwaardig vertelsel 5) Sterk jongensboek
   Je mag kiezen, FORZA VVV!

 15. Goodie

  Zou toch niet best zijn als Fortuna Seuntjes wel kan kopen en wij niet. Maar de knoop moet binnenkort toch echt een keer doorgehakt worden. Even een lijstje met wat spitsen:

  Danny Schreurs: 27 jaar, transfervrij, 211 wedstrijden 73 goals en 24 assists, afgelopen jaar een zware blessure gehad.
  Fouad Idabdelhay: 27 jaar, transfervrij, 136 wedstrijden 25 goals en 10 assists, ( zou ik eerst testen)
  Tim Janssen: 29 jaar, transfervrij, 217 wedstrijden (vooral hoogste niveau) 53 goals en 13 assists, traint mee bij Fortuna.
  Leon de Kogel: 23 jaar, 1 jaar contract bij Utrecht, 86 wedstrijden en 24 goals, veel wedstrijden als invaller.
  Patrick N’koyi: 25 jaar, mag een nieuwe club zoeken, 85 wedstrijden en 32 goals. Afgetest bij Willem2.
  Denni Avdic: 26 jaar, 1 jaar contract bij Az, mag uitkijken naar andere club, 229 wedstrijden 46 goals en 12 assist. Speelt momenteel bij Jong AZ en werd afgelopen week als verdediger gebruikt.

  Vraag is of het mogelijk is en of het de juiste kandidaten zijn, maar dit de soap rond Seuntjens moet niet te lang duren.

 16. Ben

  Telstar wil perse verkopen, is voor hun mooie bonus.
  Ze staan sterk, denken ze, en ze vertrouwen dat er voor 1 september iemand, bijvoorbeeld Sparta of NAC, langskomt om het gewenste bedrag te betalen.
  Ik ga er van uit dat VVV niet een spelletje speelde met Telstar, daarom nu boek Seuntjes sluiten en verder gaan zoeken.
  FORZA VVV!

 17. RuiverCity

  Je kunt toch niet vier weken wachten op deze spits! Snel verder naar andere optie, of is die er niet? De Kogel is net zo’n spits maar of die nog een keer naar Venlo wil komen?

   1. Dond

    Ben ik het volledig mee eens.
    Penalty’s dat waren een zekerheid bij de Kogel.
    Maar verder heeft die ook niet veel laten zien.

Leave a Reply