Uche Nwofor bedankt!

Wij van Venlonaren staan volledig achter de beslissing van VVV-Venlo om het contract van Uche Nwofor te ontbinden. De situatie was onhoudbaar, Uche heeft andere plannen en persoonlijke doelen die hij graag wil bereiken.

Toch willen wij Uche nog één keer positief belichten. Hij is immers een speler van VVV-Venlo geweest en hij verdient een gepast afscheid van onze club, in plaats van via de achterdeur te vertrekken. Uche heeft mooie goals voor ons gemaakt en punten voor VVV gepakt en daar zijn wij hem natuurlijk dankbaar voor. Ook was hij de eerste speler ooit die actief was op het WK onder contract bij VVV-Venlo.

Ook al zal niet iedereen het met ons eens zijn, wij willen dit gebaar doen om het tijdperk af te sluiten en een nieuwe start te maken met onze nieuwe cultheld en spits Melvin Platje.

Hierbij willen wij Uche bedanken voor zijn tijd bij onze club en wensen wij hem het beste toe. Hopelijk vindt hij snel een andere club waar hij zijn draai weer kan vinden.

Een filmpje van Feanfan met bijna alle goals van Uche bij VVV-Venlo.

Zo kennen we Uche ook nog :)!

34 Responses

 1. LJ

  Spelers met gevoel voor de club bestaan gewoonweg niet meer. It’s all about the money. Iedere speler, ook van VVV en zelfs Niels Fleuren zou voor het geld de club achter zich laten. En indien nodig een breuk forceren. Zelfs in het amateurvoetbal waar men vroeger een leven lang bij een club speelde wordt van club gewisseld voor een paar centjes.

  Desondanks heb ik toch van Uche Nwofor genoten, zei het sporadisch.

 2. JB83

  Ondanks dat hij de laatste tijd niet zoveel heeft laten zien zijn de goals in de compilatie stuk voor stuk mooi en knap afgerond! De potentie is er absoluut, alleen heeft hij bij vvv niet altijd kunnen laten zien. Succes met je verdere carrière Uche!!

 3. Ben

  Ik schreef het al eerder, wij zijn wereldkampioenen in het begeleiden van jonge voetballers uit een ons totaal vreemde cultuur, iets waar we bepaald niet trots op kunnen zijn. Clubs van ons niveau zou het verboden moeten worden dit soort spelers te mogen contracteren. Wat hebben we dit soort jongens, behalve hoop op theoretisch mogelijke transfer, eigenlijk te bieden? Niks dus!
  Ik wens Nowfohr in ieder geval veel succes in zijn verdere carrière. Wie weet eindigt hij zoals hij zelf ooit aangaf alsnog bij Chelsea. Oh, ja, ondanks de weinige keren dat hij mocht spelen, heb ik van hem genoten, bedankt!

 4. mats

  Ja Nwofor bedankt! Bedankt dat je niet heel veel slechter was dan Uchebo. Wat hebben we gelachen. Ga nu maar weer snel ergens anders op de bank zitten, succes daarmee hè?

 5. Godfried van Bouillon

  5 weken geleden zou hij ons wel even kampioen maken. Nu kan hij volgens vele niets en heeft hij een mentaliteit van lik me het vestje. Gelukkig zijn alle supporters van toegevoegde waarde voor onze club! Ze gedragen zich voorbeeldig en zetten zich altijd voor de volle 100% in voor VVV-Venlo. Komen en Masse naar alle uit en thuis wedstrijden, blijven altijd positief en slepen met hun oorverdovende liederen het team wekelijks over dat dode punt…..

  Depor en Mats, jullie zijn het toonbeeld van voorbeeldige supporters. De club heeft échts iets aan jullie. Jullie zijn van toegevoegde waarde! Dankjewel.

 6. jopie14

  Ik wil toch graag even reageren op sommige opmerkingen van SUPPORTERS.
  Voetballers met clubliefde bestaan helaas niet meer, alles draai om mony dat is waar(wat zou je zelf doen ?)
  Ja en spelers uit een andere cultuur halen brengt natuurlijk risico’s met zich mee ,zeker financieel maar ook Qua aanpassing.
  Maar bij Keiske Honda en Ahmed Musa heb ik niemand horen klagen, maar het scouten van dat soort jongens dan moet je er heel vroeg bij zijn en veel geluk hebben uiteraard.
  En voor Uche , hij was zo slecht nog niet(alleen te duur voor een club als v.v.v.) maar je bent als spits nu eenmaal afhankelijk van bruikbare ballen het zij van de flanken c,q door het middenveld(gebrek aan creative spelers) en daar ontbrak het wel aan.(helaas nog steeds)Ben wel tevreden over de komst Melvin Platje die heeft toch wel dat onvoorspelbare.(succes Melvin in Venlo)
  Maar Uche veel succes bij je volgende club.
  En voor de rest: FORZA V.V.V.ke .

  1. sultana

   Wat een onzin schrijf jij hier, Nwofor kreeg bruikbare ballen genoeg maar meneer was duidelijk NIET gemotiveerd om in de jl te spelen. Hij had er geen zin meer in en straalde dat ook duidelijk uit, zulke spelers ben je liever kwijt dan rijk. VVV heeft er niet voor niets voor gekozen om zijn contract te ontbinden, als hij zo goed was geweest zoals sommige beweren dan hadden ze hem zeker niet laten gaan. Vorig seizoen volledig geflopt bij Heerenveen, als een speler niet meer gemotiveerd is en zelf aangeeft zich te groot te voelen voor de jl dan is de koek op en is het beter voor beide partijen om ermee te stoppen. Hopelijk gaan we meer plezier beleven aan Platje 🙂

   1. Godfried van Bouillon

    Is toch eigenlijk ook logisch! De beste jongen komt met hoge verwachtingen vanuit Nigeria naar Europa, de Eredivisie, daar waar spelers met talent worden gevormd, die vervolgens een mooie en lucratieve overstap maken naar een grote competitie. Vervolgens degradeert hij met de club naar de Jupiler League, waar hij tegen Jong FC Twente voor 50 toeschouwers moet spelen en tegen een veredelde amateurclub Achilles, waar ze net een tribune hebben.

    Ondanks dat speelt hij op het WK tegen de grote landen. Hoort en ziet hij teamgenoten gros geld binnen harken en voor uitverkochte stadions spelen. Hij hoopt ook op zoiets, maar dan zal hij eerst een heel seizoen moeten uitblinken. Wetende dat hij eigenlijk nooit een echte kans heeft gehad bij VVV en weer een loodzwaar seizoen tegemoet gaat in de marge van het betaalde voetbal, snap ik donders goed dat hij niet tot op het bot gemotiveerd is!

    Stel dat jij Universitair bent geschoold met als opleiding arts. Een groot ziekenhuis in Amerika vraagt of jij voor hun wilt komen werken, want daar kun jij je doorontwikkelen en leren van de beste artsen in de wereld. Maar na twee jaar mag je nog steeds alleen maar de instrumenten ontsmetten, zou jij dan gemotiveerd zijn?

   2. LJ

    Allemaal leuk en aardig die excuses die jij noemt. Maar hij heeft in volle verstand een contract getekend. En als hij goed op de hoogte was wist hij dat dit kon gebeuren. Kijk maar een naar Honda. Die was al A-international toen hij bij VVV kwam. Degradeerde, maar bleef keihard vechten voor een snelle terugkeer. Een verloren seizoen is nog geen verloren carriere.

   3. Godfried van Bouillon

    Dus? Omdat Honda zo is moet iedereen zo zijn??

    Hou toch op. Het is toch zijn leven zeker. Ik vind het volkomen logisch wanneer hij zich niet 100% kan opladen om in Venlo te spelen. Dat praat ik verder niet goed of wat dan ook, maar ik begrijp het wel.

    Jij zoekt mag ik hopen toch ook een andere werkgever wanneer je geen voldoening haalt uit je werk. Toch? Maar zodra het om voetbal gaat zou een werknemer, want dat is hij, ineens clubliefde en hart voor de ‘zaak’ moeten hebben. Dat heb jij ook niet! Als er morgen een headhunter komt die jouw een leukere omgeving en 100 euro meer biedt ga je daar ook aan de slag!

    Dus niet hypocriet lopen doen allemaal.

   4. Godfried van Bouillon

    Een ander voorbeeld. Wanneer jouw vriendin/vrouw na enkele jaren ineens haar op der tanden krijgt, een grote kenau wordt en ook nog eens 30 kilo kont erbij krijgt, dan zeg jij op een gegeven moment ook tot ziens en succes ermee. Ook al heb jezelf in de loop der jaren ook een bierpens gekregen en minder haar op je kop, je doet toch dát waarvan jezelf gelukkig wordt!

   5. Godfried van Bouillon

    Oja, en geflopt bij Heerenveen? Volgens mij heeft hij ook daar nooit een eerlijke kans gekregen, was hij een tijdje geblesseerd en stond ene Finnbogason voor hem die er voor Heerenveen 58 heeft gescoord!

 7. Sanderkuh

  Godfried komt lossss……al met al: schitterend filmpje met mooie goals. En je ziet gewoon dat er potentie in zit…kwam er voor VVV helaas op het einde niet meer uit….

 8. Depor

  Godfried is de supporter van de week. Jammer dat hij dingen die wij schrijven niet helemaal begrijpt.
  Er zat veel potentie in Nwofor, dat ziet iedereen. Hij had er alleen geen zin meer in. En dat terwijl VVV elke maand een giga bedrag naar hem moest overmaken. Noem je dat normaal? Gebeurd dat op je werk ook als jij een paar maanden de kantjes er van af loopt en je misdraagt?

  Hij had eens een voorbeeld moeten nemen aan Musa en Honda. Die wel de motivatie hadden. Je ziet bij welke mooie clubs ze nu spelen. Als Nwofor tot aan de winter bij ons zijn wedstrijden had gespeeld dan had hij er gezien zijn kwaliteiten misschien wel 15 gemaakt en kon hij naar geweldige clubs. Dan moet ik nu nog maar eens zien.

  Ik respecteer je mening, doe dan ook bij ons en lees eerst goed voordat je reageert aub.

  ps. Hij is inderdaad geflopt bij Heerenveen.

  1. Godfried van Bouillon

   Volgens mij moet jij een AVI groepje terug. Want begrijpend lezen kun je niet echt hè.
   Dat is toch exact wat ik zeg! Alleen begrijp ik Nwofor in tegenstelling tot jou wel! Ja, hij heeft zeker potentie, ja hij had er duidelijk geen zin in. Dat zeg ik. Ik kan het echter wel begrijpen dat hij er met de pet naar gooide, al zeg ik tegelijkertijd ook dat ik dat afkeur!

   Dus voordat je weer eens een domme opmerking maakt, leer eerst eens even goed lezen.

   En leg mij dan eens precies uit waarom hij volgens jou wel geflopt is bij Heerenveen.
   Ik geen mijn mening waarom ik vind van niet. Jij roept maar iets en onderbouwd het niet. Hij heeft amper een wedstrijd mogen spelen omdat hij de topscorer van de eredivisie als concurrent had. Is Huntelaar geflopt bij het Nederlands Elftal omdat van Persie de voorkeur krijgt in de spits?

   1. Godfried van Bouillon

    Daarbij, probeer je maar eens te motiveren wanneer je bij een club speelt die je eigenlijk het liefst ziet vertrekken, omdat ze dan nog iets aan je verdienen! Begrijpelijk van de kant van VVV, maar niet motiverend wanneer ze je liever kwijt dan rijk zijn.

   2. LJ

    Ach jongen. Zo werkt het toch in de voetballerij. Maar de beste voetballers blinken ook uit in mentaliteit en dat heeft onze Nwofor niet. Door je kont in de krib te gooien bereik je op den duur niets. Of het nou een profvoetballer betreft, een werknemer of iemand in een relatie. Dat maakt allemaal niets uit. Het glas half vol zien in plaats van half leeg, daar draait het om. Dat bepaald uiteindelijk of je een goede speler bent of niet. Voetballers met “ballen” die komen het verst. Ook als ze eens een keer een mindere periode moeten overwinnen. En denk je nou werkelijk dat er momenteel een (top)club op mijnheer Nwofor zit te wachten? Anders hadden ze na het WK wel in de rij gestaan. Nee, mijnheer Nwofor heeft een waardeloos karakter voor een profvoetballer en dat zal hem nooit verder helpen. En diegene die dat goed gezien heeft was Marco van Basten. Zelfs bij noodsituaties werd Nwofor niet ingezet als supersub. Dat zegt meer dan genoeg zeg ik. Mentaliteit van lik me vestje. Haije Nwofor!

 9. Ben

  Natuurlijk mist Nowfohr wat. Hij is mentaal gezien geen topper, geen echt sterke jongen, anders had hij zich wel in het eerste geworsteld ten koste van wie dan ook. Een officieel afscheid zit er niet in en dat zegt wel genoeg. Ik wens hem in ieder geval veel succes in zijn verdere carrière. FORZA VVV!

 10. Goodie

  Ik vind de kaartverkoop voor vrijdag maar matig verlopen. Maar vrijdags 6 uur vertrekken is dan ook wel echt een klote tijd als je daarbij ook nog een buscombi krijgt opgelegd. Ik denk dat je met passe-partouts met uitwedstrijden meer publiek mee krijgt. Zonde dat we dat niet hebben. Ik zelf zou het aantrekkelijk vinden als je bij de passe-partouts een aantal euro korting krijgt ipv 2 losse kaarten. Zo beloon je de mensnen die er elke uitwedstrijd zijn, en is hrt aantrekkelijk om mensrn over de streep te halen de volgende wedstrijd weer te gaan.

  1. Ja Goodie daar moet ik je gelijk in geven. Morgen zullen er 200 kaarten verkocht worden. Is niet slecht maar ook niet bijster goed. De prijs en tijd werken natuurlijk niet bepaald mee. Maar dit is toch wel een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Een combi kaart of iets met uitkaarten moet wel haalbaar zijn. Volgende week is de SAR dit is iets wat ik kan aandragen bij de vergadering.

 11. RuiverCity

  VVV heeft nou eenmaal heel veel goodwill verspeeld in de regio, vandaar de lege Koel. Dus valt het bezoek aan uitwedstrijden zeker tegen. Het is te hopen dat oude tijden snel herleven…..

Leave a Reply