Uche Nwofor is er

uchenwoforAfgelopen dagen werden de papieren in orde gemaakt, daarna stapte Uche Nwofor donderdag 1 september uit het vliegtuig in Düsseldorf. Van daaruit was het nog maar een klein stukje naar Seacon Stadion – De Koel – , waar hij werd verwelkomd door Marco Bogers en Mario Captein.

Nadat de nieuwbakken Venlonaar welkom was geheten door de twee directieleden, werd hij door Jack Jacobs op de foto gezet. Omroep Venlo liet de camera draaien en zo kon Uche meteen kennismaken met de belangstelling rondom zijn persoon.

Samen met trainer Glen De Boeck maakte Nwofor aansluitend een ronde door de catacomben van het stadion, waarbij hij aan de complete technische staf en zijn medespelers werd voorgesteld. Vooral de begroeting van landgenoten Uchebo en Emenike was hartelijk.

Uche zelf bleef erg kalm onder alle aandacht: “Ik ben goed uitgerust en topfit. Ik kijk er naar uit om de komende dagen lekker te trainen en mijn nieuwe teamgenoten goed te leren kennen. Mensen hadden me verteld hoe koud het in Nederland kon zijn, maar vandaag is het heerlijk. Misschien heb ik wel wat zonneschijn uit Nigeria meegenomen!”

 Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply