Uche Nwofor is opnieuw in beeld bij CSKA Moskou

Uche Nwofor  staat opnieuw in de belangstelling van CSKA Moskou. De 21-jarige Nigeriaan werd in 2012 ook al aan de Russische club gelinkt. Nwofor zijn zaakwaarnemer Tony Harris verklaarde tegenover Voetbal International dat Nwofor niet van plan is om bij VVV te blijven.

‘Uche gaat niet in de Jupiler League spelen. Het plan was altijd al om na twee jaar de volgende stap te zetten en daar is niks aan veranderd’, aldus Harris tegenover Voetbal International.

Vanuit Engeland zou er ook interesse zijn voor Nwofor. Clubs als Arsenal, Newcastle United en Tottenham Hotspur zouden naar verluid interesse hebben in de Nigeriaanse aanvaller.

21 Responses

   1. chrissie37

    Kan Rajcomar het nivo aan dan? Waardeloze spits die vorig jaar in de jupiler maar 5 keer gescoord heeft! Beetje weinig zou ik zeggen.

   2. tulipanes

    hij wil er dit jaar 15 (!) maken. dat gaat hem in deze vorm nooit lukken.

   3. Goodie

    Schrijf een spits niet te snel af. Wat had Pelle op afgelopen seizoen na bewezen?

 1. RuiverCity

  Nwofor kan meer dan ie bij VVV afgelopen jaar kon laten zien. Had voornamelijk met de speelwijze (zonder vleugelspelers) te maken. Dit jaar met Reijmerink/Cooper en Wolters kan ie zich bewijzen. Het is te hopen dat hij net als Türk blijft.
  VVV mist met de huidige aanvallers de nodige kopkracht voorin. Met standaardsituaties kun je dat nog oplossen door Balkestein en Promes naar voren te sturen.

 2. brise continu

  Meneer wil niet in de JL voetballen???????
  Daar valt mijn kartonnen verpakking van af….meneer Noscore vergeet dattie een paar jaar geleden half rijpe bananen moest flamberen om aan de bik te komen…idioot….strik er om en opbokke!!

  pssst…zo ff sprietse!!

 3. Venlonaerke

  Hojje!!!! Ontevreden spelers kosten alleen geld. Dat hij maar een voorbeeld aan onze held “Honda” neemt, die ook in de Juup is blijven spelen en ons weer heeft laten promoveren, anders strik erom en weg ermee.

 4. marcel

  ik zie in vi dat de graafschap bezig is met die spits van dat luxemburgse team dat utrecht uitgeschakeld heeft. Heb die wedstrijden niet gezien, maar die heeft in 2 wedstrijden tegen utrecht al bijna meer gescoord dan nwofor in een heel seizoen. wellicht iets voor VVV. deze speler is waarschijnlijk gewoon amateur, en als de graafschap mogelijkheden ziet, dan kunnen wij zo’n gast waarschijnlijk toch ook betalen.

 5. marcel

  een tijd terug golden er strenge regels voor premier-league clubs mbt aantrekken buitenlandse spelers. waarbij men 70% van de interlands van het afgelopen jaar gespeeld moest hebben. daarnaast was er nog een escape indien het een uitzonderlijk talent betrof.

  volgens mij gelden beide regels voor nwofor niet

Leave a Reply