Uche Nwofor tekent voor één seizoen bij Lierse SK

Gisterenavond vlak voor de wedstrijd tegen MVV werd bekend dat Uche Nwofor een contract heeft getekend bij de Belgische club Lierse SK.

Eerder deze maand werd bekend dat Uche Nwofor en VVV-Venlo in samenspraak uit elkaar gingen. Het contract werd ontbonden en Uche kon transfervrij vertrekken. Uche drukte zwaar op de begroting en was de laatste tijd ook niet meer gemotiveerd om voor onze club te spelen.

Uche tekent dus een contract bij een Belgische hekkensluiter en hoopt hiermee zijn carriere nieuw impuls te geven. Uche zijn reactie op de clubwebsite over zijn overstap naar Lierse:’Ik ken de ploeg nog niet zo goed, maar ik ben blij om hier te zijn’, ‘Net als VVV speelt Lierse in het geel-zwart, dus ik ga het hier wel leuk vinden’.

De 22-jarige Nigeriaan tekent bij Lierse SK een contract voor één seizoen.

VIDEO

Bron: Lierse SK

3 Responses

  1. Ben

    Nowfohr:: “Net als VVV speelt Lierse in het geel-zwart, dus ik ga het hier wel leuk vinden.”

    Geel/zwart, exactement, de kleuren van VVV zal hij nooit meer vergeten. VVV voor altijd in zijn hart. Wie weet komt hij ooit nog eens terug, bijvoorbeeld om hier af te bouwen? Trainer of wat dan ook, hij zal Zion in ieder geval blijvend willen vestigen. FORZA VVV!

Leave a Reply