Uit de oude doos: VVV – Sparta 2-2 seizoen 1959-1960

De komende tijd zullen wij regelmatig historische artikelen op de site plaatsen in de categorie uit de oude doos. Vandaag beginnen wij met een artikel uit seizoen 1959-1960. VVV speelde in de stromende regen tegen Sprarta onder het oog van ruim 5000 toeschouwers. VVV kwam op een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Herman Teeuwen. VVV kon deze voorsprong niet vasthouden en Sparta kwam op gelijke hoogte. Klik op de foto’s om de artikelen te vergroten.

 

6 Responses

 1. Goodie

  Voor Sparta uit zijn er tot nu toe 5 buskaarten (waar 35 nodig is) en 10 vrij vervoer kaarten verkocht. Is redelijk weinig. Ook behoorlijk vervelende tijd 18:45 in Rotterdam. Is voor vele mensen die werken of zelf sporten niet haalbaar.

  1. tulipanes

   ik ga denk ik niet naar Rotterdam omdat ik moet sporten. ik ben er hoogstwaarschijnlijk wel bij als we tegen die sjengen moeten. maar daar zullen wel meer mensen naar toe gaan denk ik zo.

   1. Goodie

    Zelfde verhaal hier. Moet zaterdag tot 18:00 werken. Maar denk dat tegen Mvv zo maar is een vol uitvak zou kunnen zijn. Vrij vervoer zal er niet zijn denk ik, maar wel voor supporters een betere tijd, derby, afstand korter.

 2. Pingback : 1worshipper

Leave a Reply