Uit de oude doos

Aankomende zondag speelt VVV de tweede uitwedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht. Het bezoek aan de Galgenwaard brengt ook herinneringen met zich mee. Hieronder een paar van de mooie en iets minder mooie momenten.

FC Utrecht – VVV (2005)

In 2005 speelde VVV tegen FC Utrecht in de derde ronde van het bekertoernooi. In de eerste 90 minuten viel er geen beslissing en stond het 1-1. In de verlenging schoot Luwamo Garcia de bal in het doel en bepaalde hij de eindstand 1-2.

Hieronder zijn de beelden van deze wedstrijd te zien:

FC Utrecht – VVV-Venlo (2008)

In het seizoen 2008 speelde VVV een ijzersterke wedstrijd in Utrecht. Na een kwartier werd Edwin Linssen naar beneden getrokken door Tim Cornellise. De verdediger van Utrecht kreeg rood en Sandro Calabro scoorde de 0-1 uit de penalty. Net voor rust wist Jason Oost de stand te verdubbelen.

In de tweede helft scoorde Calabro en Oost beide nog een keer. Oude bekende Randy Wolters maakte zijn debuut voor FC Utrecht en viel in. Hij wist nog een eretreffer te maken voor de Domstedelingen. De wedstrijd eindigde in 1-4.

De wedstrijd maakte veel emoties los bij de supporters van FC Utrecht, zo ook bij deze jonge fan:

FC Utrecht – VVV-Venlo (2009)

De uitwedstrijd tegen Utrecht in 2009 is misschien wel de meest besproken wedstrijd die we ooit speelden in de Galgenwaard. We speelde gelijk dankzij een Fantastische treffer van Keisuke Honda. Dankzij deze treffer kwam de stand op 2-2. De andere goal van de Venlonaren kwam van Sandro Calabro.

Hieronder is de goal van Honda te zien:

Utrecht – VVV (2010)

Natuurlijk werden er niet altijd punten meegenomen naar Venlo. In 2010 speelde de Venlonaren een goede wedstrijd en kwamen ze op een 1-2 voorsprong dankzij twee goals van Ruud Boymans. Helaas gaven we deze voorsprong nog weg en werd er uiteindelijk verloren met 3-2.

FC Utrecht – VVV-Venlo (2018)

De laatste uitwedstrijd tegen FC Utrecht staat nog op ons netvlies. De laatste wedstrijd van afgelopen seizoen werd helaas verloren. VVV bood aardig stand maar wist het net niet te vinden.