Uitnodiging Feestavond 2012 Fanclub ‘D’n Twellefde Man’

In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen het feest steeds plaats vond aan het einde van het seizoen, zal de feestavond deze jaargang eerder op de planning staan, en wel op zaterdag 3 maart 2012, direct na afloop van de thuiswedstrijd VVV–NAC. Vanaf 21.30 uur opent de Fanclub haar deuren in de grote zaal van LimianZ (gelegen direct naast Seacon Stadion – De Koel –). ALLE supporters zijn van harte welkom om er samen met ons een fantastisch feest van te maken!

De avond belooft een waar spektakel te worden. Net als vorig jaar zal RockGirlRemix (de voormalige topformatie V-Male) de hele avond de muziek verzorgen, afgewisseld met DJ Rolph van Heyster. Maar dat is niet alles: de hele selectie en technische staf zal aanwezig zijn! Genoeg redenen om te komen…

De toegang tot de Feestavond 2012 is voor IEDEREEN gratis. Leden van Fanclub ‘D’n Twellefde Man’ ontvangen op vertoon van een geldige ledenpas drie gratis consumpties. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De deuren van LimianZ zijn geopend van 21.30 uur tot 02.00 uur. Heb je zin een feestje en houd je van VVV? Zorg dan dat je aanwezig bent op zaterdag 3 maart a.s., bij de feestavond 2012 van Fanclub ‘D’n Twellefde Man’. Dich kumps toch ouk?

Voor meer informatie kun je hier terecht op de website van d’n Twellefde Man.

Leave a Reply