Uitslag van de poll: handhaaft VVV zich in de Eredivisie?

De afgelopen drie dagen hebben we een poll gehouden op onze website. De vraag aan onze bezoekers was: Handhaaft VVV zich in de Eredivisie?

Het merendeel van de 528 stemmers heeft geen vertrouwen meer in lijfsbehoud. Maar liefst 53% (282 stemmen) van de bezoekers stemden NEE. 27% (144 stemmen) van de stemmers hebben nog steeds vertrouwen erin dat VVV volgend seizoen in de Eredivisie speelt. De overige 20% (102 stemmen) van de stemmers twijfelt nog tussen degradatie en lijfsbehoud. 

9 Responses

 1. mats

  Maakt het eigenlijk nog wat uit?
  VVV heeft geen enkele visie meer en straalt helemaal niets meer uit.
  Er zal ook niets veranderen zolang de huidige mensen het voor het zeggen hebben.
  Volgens jaar weer dit voetbal in de eredivisie?
  je moet wel heel masochistisch zijn dat nog een keer te willen

 2. De Koel

  Ik hoop echt dat VVV degradeert. De afgelopen jaren is er geen enkele vooruitgang geboekt. Sterker nog: het voetbal bij VVV is steeds slechter geworden. En ik pas voor nog zo’n seizoen. Na vier jaar zijn we weer terug bij af en is het zaak om opnieuw te gaan bouwen aan een elftal dat over een jaar of twee weer de stap naar de eredivisie kan maken. Jammer, want VVV had misschien wel dezelfde stappen kunnen maken als bijvoorbeeld Heracles, als er vier jaar geleden maar andere beslissingen waren genomen. Met het geld van de Honda transfer en een beetje meer visie was VVV nu misschien wel een middenmoter geweest in de Eredivisie. En dan hadden we nu zeker geen koekenbakker als Lokhoff gehad. Iets dat vooral Hai Berden zich mag aantrekken.

 3. jason

  Voor supporters is het allemaal makkelijk lullen achteraf. De meeste van ons waren tevreden met de spelers die vvv aangetrokken had zoals turk reimerink en ammi. Grootste probleem is de speelwijze van lokhof geweest. We hebben nu 1 hele belangrijke wedstrijd morgen en zullen onze agressie effe in de ijskast moeten zetten en er morgen vol achter gaan staan. Winnen van go ahead met 2 doelpunten verschil moet kunnen in een ouderwetse sfeervolle koel.

  Lang leve De Koel

 4. Lincoln

  Nouja hopen dat ze degraderen dat natuurlijk liever niet maar goed. Als ze zo door blijven modderen heeft het totaal geen nut om in de eredivisie te spelen. Deze selectie kan veel meer. Reimerink had ik gehoopt dat hij veel mee zou spelen op de rechtsbuitenpositie maar goed daar staat Ammi nu wat eigenlijk een back is. Had meer van van Haaren verwacht is al jaren een groot talent maar komt er echt niet bij VVV. Wildschut bakt er helemaal niets meer van. Die rushes die hij altijd maakte heb ik er de afgelopen tijd 1 of 2 van gezien zonder resultaat. Turk vind ik qua spel wel goed maar had iets meer van zijn linkerbeen verwacht. Schoot er vaak ballen in bij JL maar niet schiet hij alles het stadion uit. Yuki is ook zon ruwe diamant die nauwelijks speelt. Het vervelende van deze jongen is dat hij denkt dat hij Messi is en alles met hakjes probeert op te lossen. En dan de tactiek is niet des VVV. We stonden bekend als mooi aanvallend voetbal. Maar daar is echt niets meer van over. VVV is meer bang om te verliezen dan vol hun eigen spel te spelen. Elke idioot weet dat met terug lopen en verdedigen je nooit gaat winnen. Ook wordt er veel te weinig gebruik gemaakt van de jeugd. Al met al had ik er meer van verwacht.

  VVV heeft alleen korte termijnplannen en dat is elk jaar proberen te overleven met dure matige spelers. ALs je naar PEC kijkt die spelen gewoon hun eigen voetbal en ja ze verliezen ook veel maar ze krijgen wel respect. Het enige lichtpuntje wat ik kan zien is dat we maar met 1-0 achterstaan en dat we Willem 2 uit hebben verloren zoals bij GAE maar thuis een dikke overwinning hebben geboekt. Dus ik hoop gewoon op een ruime overwinning. En dat ze eens afstappen van dit angsthazen voetbal. Alleen al met die gedoe ben je een gedeelte van de supporters kwijt omdat ze zich niet kunnen identificeren met de club waar ze van houden.

  1. marcel

   ik hoop dat de wedstrijd tegen w2 thuis alleen maar een referentie is qua uitslag, want ook daar was w2 de eerste helft de ploeg aan de bal en met enkele kansen. eerste (halve)-kans voor VVV uit een corner na 30 minuten was gelijk raak, en dat was het voor wat de eerste helft betrof. Daarna schoot VVV na rust met 2 snelle goals uit de startblokken, maar ook hier betrof het niet iets wat VVV volgens mij zelf afdwong.

   En dat is wat we morgen juist nodig hebben. ZELF HET INITIATIEF NEMEN om iets van deze wedstrijd te maken.

 5. Ben

  Natuurlijk blijven we allemaal hopen op lijfsbehoud, degradatie kost VVV o zoveel meer, lager budget en dwang spelers te verkopen tegen te lagere prijzen, etc. Ik ben het in grote lijn eens met Lincoln’s verhaal.
  VVV heeft een selectie die ” garant” staat voor veel hoger dan degradatie, maar de grote vraag is, waar is het fout gegaan? Ik denk dat het een combinatie is van de persoonlijke mentale instelling van enkele spelers, de begeleiding door de staf en vooral de (tactische) opstelling.
  Mijn idee voor morgen: laat de spelers zoveel mogelijk vrij en stel geen speler op die klaagt over een pijntje hier/daar of meer van die onzin. Een speler die halverwege geen zeiknat shirt heeft meteen wisselen. De spelers die donderdag de meegereisde supporters geen blik waardig gunde mag op de tribune plaatsnemen (als hik durft).
  FORZA VVV!

 6. Lincoln

  Nou de uitslag was aardig 4-1 tegen een directe concurrent en ze moesten toen ook echt om niet weer op de laatste plaats te staan. Ze hebben hierbij wel redelijk gevoetbald maar dan zie je dat ze het kunnen.

Leave a Reply