VVV-Venlo

Uitslagen jeugd VVV-Venlo: 5 september

Op zaterdag 5 september begon voor de jeugdopleiding van VVV-Venlo de competitie. Voor de jeugdopleiding is het wederom een zeer belangrijk seizoen, omdat de doorstroom van de jeugd ook steeds belangrijker gaat worden voor het eerste eltal.

Onder-12
Dit jaar zijn er twee teams bij de O12 door het grote aantal talenten dat in het vorige seizoen gescout is bij de amateurverenigingen in de buurt. De O12-1 speelde tegen MVV en won met 16-5 van de provinciegenoten. De O12-2 speelde tegen VV Scharn uit Zuid-Limburg en die waren absoluut geen partij voor de Venlonaren: 19-0.

Onder-14
De leeftijdsgroep van O14 speelde in Eindhoven tegen de plaatselijke FC en dat werd een zeer spannende wedsrijd die uiteindelijk in het voordeel van de Venlonaren beslecht werd. De eindstand was 5-4 voor VVV-Venlo, uitstekend werk van de Venlonaren die met 3 punten richting Venlo teur gingen.

Onder-16
De O16 speelde thuis tegen ADO Den Haag en dat was meteen ook een stevige pot. De wedstrijd tegen de club uit de residentiestad werd met 1-2 verloren door VVV-Venlo.

Onder-18
De O18 speelde een uitwedstrijd in Alphen aan de Rijn tegen Alphense Boys O18. Deze eerste belangrijke competitiewedstrijd werd afgesloten met een 2-2- gelijkspel.

Onder-21
Het nieuwe hoogste jeugdteam van de opleiding is de O21. Met spelers van voornamelijk de O19 van vorig jaar en enkele talenten die al zijn gesloten bij VVV-Venlo 1, speelde VVV-Venlo thuis tegen Zeeburgia O21. Na een achterstand wist VVV-Venlo zich in de laatste minuten naar de overwinning te knokken met goals van Van Dijck en Bastiaans.


Leave a Reply